19

ognyanz

преди 7 години

До 21: Това "да им се забранява да упражняват тази професия до живот" сигурно няма да мине, веднага ще изреват че се нарушават грежданските им права. Но нещо друго, което може да се направи и ще има резултат: След фалиране на фирма нейните собственици да нямат право да регистрират друга с подобен предмет на дейност за определен срок, например година.Така след обявяване фалит на една фирма няма да може веднага да се регистрира подобна, а работниците от първата да останат да чакат за заплати.

18

Анонимен

преди 7 години

Да де ама защо само санкции за ЮЛ ? Направо санкция за управителя и собствениците. Освен предлаганите мерки от Манолова при доказани злоупотреби и системно незаплащане на възнаграждения на управителите да им се забранява да упражняват тази професия до живот, на собствениците да се забранява до живот да притежават собственост в юридически лица плюс парична глоба в размер на неизплатените заплати, осигуровки и данъци. Да видим тогава ще смеят ли да не плащат ?

17

ognyanz

преди 7 години

Ще се намери ли герберски ***, който да напише нещо добро за работата на Мая Манолова? Все пак тя направи доста неща и срещу разбойническите такси за юридически услуги монополите, и срещу некоректните работодатели, които не плащат заплати с месеци. Константин Пенчев ви беше добър, защото не вършеше почти нищо. Но не мислете, че тези, които са потърсили нейната помощ и са получили съдействие ще се водят от вашите съчинения.

16

Анонимен

преди 7 години

А амбуса като пусна Ванко 1.. не беше ли НАГЛА? ?????

15

Анонимен

преди 7 години

"В последните дни сме свидетели на нагла експлоатация на труда на български граждани..." Направо ме разплака.Браво! Първо пишеш лобистки закони. После ги приемаш. Сега ги бориш!Имам чувството, че тази жена е забравила къде е била и какво е правила последните двайсетина години...Наглата експлоатация била от последните дни! Браво, става за комисарка.

14

Анонимен

преди 7 години

И тая се прави че нещо върши и защитава обикновенните и беззащитни хора.Къде са профсаюзите,и въобще има ли такова животно в БГ.

13

naTpuoT

преди 7 години

За да изчезне робското мислене, трябва да умрат много поколения...

12

ДО 1

преди 7 години

А , ТИ КАКВО СВЪРШИ ,ПО- ДОБРО ОТ НЕЯ ?!

11

цАР

преди 7 години

България е страната на долу-горе добрите закони и на не долу-горе,а на цялостното им неспазване!!Докато чиновниците дремят и получават подкупи няма да се промени абсолютно нищо!!

10

Анонимен

преди 7 години

Aaaa..epidemiya bilo..az misleh che e mantalitet.Da probvat v Ukraina da vidite kakvo shte stane,ami prosto nishto niama da ostane

9

Анонимен

преди 7 години

Мая мачкай чуждестранни вериги и всички чужденци които изнясат оборотите извън БГ и по този начин Държавата не могат да запорират банковите им сметки . Мачкай и б.оклуците от ГЕРБ нищо че винаги и винаги ще бъда противник на комунистите грабители и БСП грабители .

8

az

преди 7 години

А тези, които заключват работниците си? Ще има ли наказание?

7

Анонимен

преди 7 години

Никой досегашен Омбудсман не е свършил толкова много за хората, колкото Мая Манолова при това за изключително кратко време.Да си спомним герберасткия пелтек Пенчев, който не можеше да каже две приказки на кръст и постоянно гледаше като изнасилен от козел.

6

Анонимен

преди 7 години

Това шеговито-закачливо-селско ОМБУДС МАЯ издава пълно неуважение към институциите на Държавата. А иначе сме с големи претенции, нали господа жураналсти, дошли от село.

5

Американ

преди 7 години

"да се ангажира с цялата мощ и репресия на държавата" -- да им пикам на "мощта" на тази държава! Къде я видя?

4

ZNAEM TE MAI4E.....

преди 7 години

BIV6IAT KMET NA KUSTENDIL BE6E TAKAV NAGAL RABOTODATEL, PORE6E MAYA MANOLOVA DENONO6TNO-AMA TOGAVA TAZI NE SE OPLAKVA6E, SAMO I SAMO DA SE DOKOPA DO KOKALA.

3

Revolution_

преди 7 години

Само така любима другарко Манолова, мачкай капиталистите!

2

luckyman

преди 7 години

Никога не съм я харесвал, но мисля, че има нужда от такава дейност като нейната!Ако имаше такава през последните 30 г. нямаше катастрофата да толкова голяма!

1

Анонимен

преди 7 години

Защо си мислите че това ОмбудсМая е върха на оригиналността.Не, по-скоро е върха на тъпотията. Папагалска работа. Поне да имаше защо.