140

Анонимен

преди 7 години

Ние сме с ЕС,а тези изобщо не ме интересуват,да построят най-накрая тая пуста ограда!Но не някаква паянтова тел,а такава като оградата на Тръмп,здрава и 4 метра в дълбочина под земята.Аман вече от циркове и тука има-тука нема!

139

ф

преди 7 години

за съжаление ние сме все още близо до нея...ако можеха да си тънат в там в тъпите си разбирания отпреди 10 века и да ни оставят на мира. но нее те трябваше и една партия да изсер***т у нас и да промиват още зомбита да им гласуват:))

138

Анонимен

преди 7 години

Прекалената толерантност доведе до невероятните искания на Турция щъм ЕС.Но,слава Богу,в Брюксел май,се събудиха.

137

Анонимен

преди 7 години

До АнонименОбесняваш, а?Корена на тая дума "обесване" ли е? Неграмотно получовешко изчадие, никога повече не пиши на български. Жалко, че баща ти набързо е оставил оная уличница, ***, иначе можеше поне да те повъзпита малко с бой.

136

Анонимен

преди 7 години

Европа през крив макарон . Да си правят близкоизточен съюз . Конференция на диктатори да си спретнат и Ким да поканят .... един дол дренки са

135

Анонимен

преди 7 години

Глобализмът се срутва, точно както навремето СИВ. САЩ реши да се капсулира и да гледа отдалече сеира на другите. Бъдещата му политика ще бъде точно както израелската в момента. Съдбата на ЕС се решава в момента. Всичко останало освен Китай, който ще се милитаризира ще умре от глад. Турция с Ердо е в челната редица.

134

u

преди 7 години

На ердогана са му обещали че ще владее арабите като в османската империя и тоя взе че им повярва.Но пък от негова гледна точка трябва да вярва на старата мома от Германия за което не го обвинявам напълно :D

133

Антифашист

преди 7 години

Явно под фашизъм в Турция се разбира нещо друго, защото според уики фашизъм е радикална, авторитарна и националистическа политическа идеология. Точно определение на политиката на Ердоган в момента. По-голям фашист от него в Европа в момента няма ! Та ние на това му викаме "Крадецът вика: дръжте крадеца!" .

132

Анонимен

преди 7 години

Защо не "съседна Турция", ами турцизмът "комшийска"? Нас изборът на думи към кое ни приближава - към Европа, или към Анадола?

131

неанонимен

преди 7 години

дреме и на Турция за ЕС...

130

Krom

преди 7 години

До Анонимен 160 - човека е прав. С малки или големи мустаци, прегази половината свят и воюва едновременно с Русия, Англия, Америка и т.н. близо 5 години. Не виждам основания за "иронията" ти. Ако беше останал да се разправя само с любимата ти Матушка Русс сега там щеше да има само дълбока немска провинция, драги. А ти не преувеличавай.

129

Анонимен

преди 7 години

Турция и Германия си мерели силите ... хаха ... Германия от 150 години насам е във възход и си мери силите с останалите империи - САЩ, СССР Е той имаше един с малки мустаци дето си премери силите с СССР знаем няма смисьл да ни обесняваш

128

xax

преди 7 години

Турция и Германия си мерели силите ... хаха ... Германия от 150 години насам е във възход и си мери силите с останалите империи - САЩ, СССР и Китай. Турция се закача само с държави 8-15 пъти по-малки от нея - Гърция, България, Израел. Даже с последните се отказа да се занимава, защото евреите винаги са били доста ербап (по ваш начин да се изразя) и се усетиха, че ще им приседнат.

127

saki

преди 7 години

Слабичка е Турция ,да се репчи на запада. Няма ядрен арсенал и е само регионален играч.

126

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 155Като не те интересува не коментирай

125

Анонимен

преди 7 години

Не те интересува ама висиш на границата като прани ***.

124

Анонимен

преди 7 години

Не ме интересува какво става в пьрвобитната коч.ина Турция

123

Ромски Лидер

преди 7 години

Нито един ромски вот не бива да е за ДПС! Кои са ДПС? Нацисти, комунисти, фашисти, крадци, които мразят ромите!

122

MAD

преди 7 години

Турция ще изчезне И ЗА ТОВА ЩЕ Е ВИНОВЕН ЕРДОГАН

121

www

преди 7 години

И БЕЗ ТОВА ЕВРОПА НЯМАШЕ НИКАКВО НАМЕРЕНИЕ ДА ПРИЕМА ТУРЦИЯ В СЪЮЗА. ПРИЕМАТ САМО СОЦИАЛНО СЛАБИ ДЪРЖАВИ ЗА ДА МОГАТ ДА ГИ УПРАВЛЯВАТ...