27

ШАРАН БГ

преди 7 години

Няма нищо по-хитро и по-подло от английски политик!! За да напускат ЕС, ингилизите са намислили нещо със САЩ !! Те са дупе и *** !! Европейските народи на Континента ще го отнесат. Италия, Испания,Франция и Германия може би няма да го усетят, но дребните риби / 20 -на на брой/ ще ги обезкостят!! А тия ненормалници ще правят" пир но време на чума". Вместо трезво да огледат нещата и да вземат необходимите мерки, те ще "декларират единство"!?!?!? Смях в залата.......

26

Анонимен

преди 7 години

РАЗЛОЖЕНИЕТИО НА ЕС Е ПЪЛНО. КРАСИВАТА ЗАВЕСА НА "ЕДИНСТВОТО" скоро съвсем ще се разкъса и ще се види грозната действителност : ХИЕНИ, КОИТО СА ГОТОВИ ДА СЕ РАЗКЪСАТ.

25

Анонимен

преди 7 години

Трябва да и го признаем на *** - *** ефективно не само Русия, но и евросъюза ;)))Няма по - голямо тролене от това да разкажеш на хората как един от най- големите членове на един съюз напуска, организира се вътрешно разделение в съюза на базата на "скорости" и в същото време подготвя декларация за Единство ;) Направо като виц е ;) Сюрреалистичен виц ;)

24

luckyman

преди 7 години

Трябва честно да си го признаем! ЕС се превърна в СССР и това е причината за неговият упадък!

23

Анонимен

преди 7 години

IZMAMATA NARE4ENA EC .....LAJI,LAJI VERE.

22

Анонимен

преди 7 години

Или единство и минимална заплата 1000 евро за Всички държави.Или да се разпада.Защото и без ЕС маика ще взема 150 лв пенсия а аз ще бачкам за 460 лв

21

Анонимен

преди 7 години

докато съюза не се научи да защитава отделните държави членове на общността и да уважава различията им,никога няма да е силен

20

Анонимен

преди 7 години

Аман бее...!"преживява най-тежкия упадък от основаването си с Римския договор на 25 март 1957 г..."Добре дее.. авторке,ама ЗАЩО аджеба е този упадък?дрън дрън блю,бля празни приказки и накрая едно голямо нищоот твоята писаница.

19

Анонимен

преди 7 години

Единна европа на 2 - 3 скорости... България на 4 - та...

18

Анонимен

преди 7 години

Т.е всички виждаме, че вече открито ни заявяват : вие сте 2ро, 3то и т.н качество, нямате място в клуба на богатите, вие ще ни служите само за зарядно устройство, ще ви вземаме младите висшисти, ще ви пращаме/ връщаме *** и некачествена стока, ще ви определяме супер високи лихви по кредити, за да не можете да ни конкурирате с продукция, ще ви вземаме ресурсите каквито имате на концесии, ще ви вкараме мигранти, ама ние пак се натискаме за ЕС!!!

17

Браздиров

преди 7 години

Всяко нещо си има край, но се обзалагам че ще прекараме повече години под ЕС-робство отколкото под руско.

16

Анонимен

преди 7 години

Какви 60 години, какви глупости? ЕС, в този му вид, съществува от 2009 година.

15

Анонимен

преди 7 години

ЕС на 60 г. България е на 10 години. Нормално е да сме на различни скорости. ПРИ НАС ОЩЕ ЧАСТНОТО СЕ ГЛЕДА КАТО НА НЕДОНОСЧЕ.. ЗЕМЯТА СЕ ОБРАБОТВА ТУК, ТАМ ОТ ЧАСТНИЦА . По голям % е с протекцията на ПАРТИИ РЕКЕТЬОРИ.

14

Анонимен

преди 7 години

до 24 Няма нищо общо СССР и ЕССССР е политическа измишльотина на марксизма и ленинизма. СРЕДСТВАТА ЗА ПРОИЗВОДСТВО В ПАРТИЯТА ДЪРЖАВА. .Земя, Животни,Машини, всичко в колективите. ЧАСТНАТА ДЕЙНОСТ ЗАБРАНЕНА.ЕС е естествен икономически съюз за развитие с конкуренция.С развита частна дейност и защита на собствеността.Земята е на собственици и е неприкосновена. Без монополи, олигарси,автократи,, протекционисти от партия държава.

13

Соцялно слаб депутат

преди 7 години

Авантата свьрши,след изборите идват новите цени.С 460лв мин.заплата се живее прекрасно в Бьлгария

12

Анонимен

преди 7 години

САМО БКП. ДА ЖИВЕЕ КОМУНИЗМА, ДРУГАРИ. ДОЛУ ДЕМОКРАЦИЯТА, ДОЛУ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ. ДА ЖИВЕЯТ СЛАВЯНСКИТЕ ЦЕННОСТИ И НАЩА ВЕЛИКА ДРУЖБА С СССР. КПСС, БКП, КПСС, БКП, КПСС, БКП. ДА ЖИВЕЕ БКП, УРА ДРУГАРИ, УРАААААААААА

11

Анонимен

преди 7 години

Само се молете ЕС да съществува още дълги години, защото в противен случай ще ни се наложи да членуваме в Ердоганския съюз.

10

Анонимен

преди 7 години

ЕС - Адиос, а море мио!!!

9

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

А дано е последната годишнина. И от еврогейско робство, пак Русия ще ни освободи.

8

Анонимен

преди 7 години

Британия да се маха, пречи на ЕС.