26

Търсете

преди 7 години

Търсете колкото си искате, такива неостанаха.Всеки граби като за световно и защото другия преди него е крал и този след него ще краде.Спрете да се залъгвате че нещо ще се промени, резултатите са на лице и сме ямата на Европа. Всичко изчезва, виновни няма!

25

Анонимен

преди 7 години

Брех! Чудя се само кой по-точно отговаря на описанието - Таско Ерменков или Румен Гечев?

24

Анонимен

преди 7 години

айдеее камуняките гризнаха хуркaта :)

23

Анонимен

преди 7 години

Не виждам някой студент да иска премиера да е прочел само Винету ....

22

Мимето

преди 7 години

Аз днам кой е този премиер. Това е ТОЙ. Честен, храбър, красив, хетеробисексуален, активен, артистично брадясал, ходи с дънки и с ръце в джобовете, обича жените над 50 години, има чувство за безотговорност и е много креативен, говори на народен език и е любимец на жителите на Столипиново. Това е моят избор.

21

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Бойко Борисов е честен, отговорен и най-вече представителен премиер. Него три папи го галиха по главата и цял свят го обича и уважава. Най-много го уважава лично Ердоган през гащ-и-те.

20

Анонимен

преди 7 години

Аз зная за кой премиер не бих гласувал! А вие?

19

Бай Иван

преди 7 години

Вместо да умуват по анкети какъв да е следващия премиер. Да се ударят по главата и да внимават за кого гласуват.

18

Гошо пора

преди 7 години

Аз, аз. Само аз ще оправя всичко. Знаете ли колко съм представителен и отговорен. Малее, нямате си представа. Питайте трите ми бивши жени и двете ли любовници. И с корупцията се боря, да знаете. Де го този дето се опитва да ме корумпира? Да дойде и да видим колко ще предложи. Ама да знае че по-малко от 2 милиона за мен не са пари. Добре да се подготви. Ето, виждате ли. И съм и честен. Така че гласувайте за мен. И внимавайте, ще проверя. И който не гласува за мен, дупе да му е яко.

17

Анонимен

преди 7 години

До Врачанин 15Нищо не разбрах? Човек, който ДВА ПЪТИ ГО СВАЛЯТ........бил "доказал, че може да управлява....."!!?? Да управлява КАКВО???? Всъщност, има много овце, които имат нужда да ги "управляват"! Който няма акъл, си търси такива "управляващи"!!!

16

Проста работа!

преди 7 години

Ей на, тиквата каза че е такъв!

15

Анонимен

преди 7 години

След Генерал-пожарникар, Генерал-летец е редно да си изберете Генерал-Губернатор !

14

до 17

преди 7 години

Приятел мой. Я сам тва. Дъже сам и мънаф. Къжи и на другите, изберете *** дъ станъ министер преседатъл а после шви майкътъ е..

13

Анонимен

преди 7 години

Аз пък искам да ме управлява полуинтелигентен, необразован, несемеен, безотговорен, егоцентричен индивид с мания за величие.

12

Анонимен

преди 7 години

БОКО НЕ СЕ ВПИСВА В ПРЕДСТАВИТЕ НА СТУДЕНТИТЕ ЗА ПРЕМИЕР: стар, не е семеен, не е честен

11

Врачанин

преди 7 години

На всички условия отговаря единствено Бойко.И допълвам.Доказал че може да управлява държава. Да заложим на сигурно.

10

Темида

преди 7 години

Кефятме БСП троловете/феновете 10години не ви ли стигат. И на ГРОБ 10те и на БКП/БСП 50те (или повече станаха) явно не му стигат на народа. Иска още гавра затова няма протести по улиците, затова убиват 3ма и осъждат *** на 4 години за 3но убииство и на следващия ден няма протести. НЕ НИ СТИГАТ ИСКАМЕ ОЩЕ !!!!!!!!!

9

Обонго

преди 7 години

А не може ли да е печка, да знам да си подавам кандидатурата?

8

факт

преди 7 години

ЖАЛКОТО Е ,ЧЕ ОЩЕ ТАКЪВ НЕ СЕ Е РОДИЛ !!

7

смЕх

преди 7 години

Сред действащите в момента политици такъв не виждам,а дано поне младите доживеят и , ако се пръкне такъв да успеят да го изберат.