13

бивш граничар

преди 7 години

Гранична полиция се превърна в тъговско дружество попълнено с хора Трета въздраст.Т я се поверява на хора които никога не са помирисвали граница да не говорим какво представляваше Гранична застава .В гранична полиция липсва професионализъм .Погледнете сегашното ръководство хора завършили нищология Това че си бил капитан на патрулен катер и охранявал Нефтеното пристанище и същевременно наблюдавал сараите на Доган в паркРосенец на брега на морето не означава че може да отговаряш границата на Бг.

12

?

преди 7 години

Генерале, годината ясно показва, че след приемането ни в ЕС нищо не ти харесва: най-добре бе границата 1945-1990.Какво му беше хубаво на границата преди 2007?

11

?!

преди 7 години

До До 10 ?!Да има хормални хора и слава богу не са малко, но за яснота напиши:1.нормално е -;2. нормално е- ;3. и т.н.Щото аз освен ненормани политици и неадекватни действия от сума ти и години нищо друго не съм видял.Бъди така добър и ми отвори очите, тихичко, нормално, разбираемо. Ей така, простичко!

10

До 10 ?!

преди 7 години

Да, има. Нормални са повечето хора, с изключение на тези дето все риторично питат дали има нещо нормално в нашата държава. Те не са много, но са гласовити.

9

?!

преди 7 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

8

Анонимен

преди 7 години

Да бе, хаос?! Прибират си парсата от всеки преминал мигрант. Такава стройна организация са си създали, па вие я наричайте хаос.

7

Пешо

преди 7 години

Тия от "Гранична" верно не са в час - редовно ме спират де ме видят - щото съм карал ван - та видите ли голяма кола - съмнителна , а аз граница не съм доближавал , камо ли мигрант да съм помирисал....симулират си хората там че правят нещо , ама какво - един господ знае - пък мигранти насред София - колко щеш - с парашути ли ги пускат да ми се не види...

6

Сержант

преди 7 години

Мислех, че само армията е зле работата, но като ги видях гранична полиция си отдъхнах, че имало и по-зле. Ей това ни води шуробаджанащината.

5

Резултат

преди 7 години

Това е резултатът от безхаберното поведение на служебните.

4

цирк мвр

преди 7 години

И при тебе беше същото,що се правиш на луд!?и хаоса и бардака е в цялото МВР .....

3

Анонимен

преди 7 години

Хм, те граничната полиция станаха митничари в пограничните райони основно алкохол без бандерал, цигари, охраната на гръницата - нема никой там.

2

факт

преди 7 години

Генералите като този който никога не съм го чувал . станаха повече от войниците !!

1

Анонимен

преди 7 години

Че тя винаги е била така! Риба се лови.... Митничари, гран.плиция-другото им име е РЕКЕТЬОРИ.