14

Бояршник

преди 7 години

И сега какво? Има санкции и от къде ще внесем Бояршник за да удовлетворим националните вкусове на руските туристи?

13

РОССИЯ

преди 7 години

свалете цените на влака ще има повече туристи от русия билета е много скъп почти 1000 лв отиване и връщане .със самолета е по евтино.много хора немогат да пътват с самолет

12

гого

преди 7 години

дали туристи дали с имоти вдичките харчат, ако не са те, бяла обзор кранево балчик и бургас са умрели от глад и хители и кръчми и сергии, чудя се тва шопите ксто киснете по камъните на халкидики как пък знаете какъв е живота по черниморието...

11

12 съм

преди 7 години

До Анонимен 10хахахахах чели сме еднакво:)

10

Анонимен

преди 7 години

И всеки 4-ти е престъпник. Това го прочетох в една друга статия.

9

гадна работа

преди 7 години

Затова ще сме на две скорости, а скоро може да станем и на три.Защото където са стъпли руснаци нивото пада.Защо не ги искат вече в Турция? Нека ходят там. Нали беше хубаво и евтино?Що идват тука?

8

Анонимен

преди 7 години

Значи, 150 000 престъпници са нахлули за 3 месеца по черноморието ни. Добра новина.

7

Я па тоя,

преди 7 години

щял да конфискува руски имоти!И как ще стане тази работа?

6

до 4

преди 7 години

Затова че съсипват имиджа, затова всички табели по Слънчака са на руски. За тяхно удобство. Все едно се намираш на Аербат.

5

до 2

преди 7 години

Явно ти предпочиташ пияните английски оттрепки. Които не им трябва нищо друго, освен да смучат цял ден, някое местно менте. И хотел не им трябва, щото спят в храстите. Пък и асансьор не щат, защото скачат от балкона.

4

Анонимен

преди 7 години

Руснаците съсипват имиджа на всеки курорт, където доминират, наистина са като ***. По-добре е без тях - те са претенциозни и неплатежоспособни клиенти. Нека си летуват в Крим, нали вече е техен.

3

браво на руснаците

преди 7 години

600 000 руснаци били на море у нас миналото лято! По един милиард долара, 600 000 000 000 000 долара са похарчили в България!

2

Анонимен

преди 7 години

Били са дръжки, те половината тук си живеят.Плъзнали са като ***, защото нали сме американска колония и загуваме пък в Рассия много хубаво.Където има руснаци няма европейци.Трябва да бъдат изгонени а имотите им конфискувани.Направиха Поморие на нищо.Нали ревете срещу бетона?Е той е руски, братски бетон!

1

Анонимен

преди 7 години

По добре руснаци ,наши православни братя -отколкото дивото анадолско племе ,което тези дни практикува изборен туризъм!!!!!!!!!!!!!!!