300

Васил Ничев

преди 7 години

Абе човека искал да каже Северен Кипър, но историята и географията не са писани във "Винету"!

299

България

преди 7 години

Немога да ги разбера тия крадоха крадоха защо не помислят малко за народа.На нас Южен поток ни трябва защото ще ни осигури работни места и малко самостоятелност.Какво ни интересува мнението на Европа ние гледаме за нас и нашите деца кое е наи добро и така да решаваме а не да бягаме до Американците и да питаме кво да правим как да кажем и.........Трябва хора които мислят за Народа не хора които го съсипват.Краино време да си гледаме нашия интерес не да се крием както мишки.

298

ognyanz

преди 7 години

Бойко, като изпече банкякски хитрец умело смесва истината с лъжата: Сценарият Кипър ни заплашва, не Крим.За служебното правителство отговаряли "президента Радев и БСП". Да, президента Радев отговаря за служебното правителство, той го е назначил. Но откъде накъде БСП ще отговаря за него и за това кой как е гласувал. Няма нито един министър, назначен по искане на БСП.За "Южен поток": Според Бойко: "Тук успяхме да отрегулираме въпроса: Да, така го отрегулирахте, че го ликвидирахте изобщо.

297

месара

преди 7 години

бе много предизборно активни станахте стотинкарите плюващи Борисов ! душата си продавате за по 20-30 лв. ! вие сте едни стари и млади комплексарчета , дето в къщи пред жените си или гаджетата си стоите мирно и послушно , но тук сте " големи мъже " - никой не ви вижда , никой не знае кои сте , но тъй като сте дребни душици като се приберете отново сте си вие - недоволни , страхливи , пълни със стотинки джобове , но без мозък в главите ви !

296

справедлив

преди 7 години

Видях този селски *** в генералска униформа и се сетих че е про.ст пожарникар ,комуто Гоце сложи генералски лампази по предложение на Доган. Срамно е този професионален предател и слуга отново да се домогва до властта и да протяга крадливите си ръце.

295

Бай Ганьо

преди 7 години

Това ли договори този КРИМИНАЛЕН ПРОДАЖНИК до като целуваше подивелият "султан" Ердоган???

294

Анонимен

преди 7 години

Тоя лъѝжец да го питам кой беше на власт когато се създаде ДОСТ? Какви мерки взе когато Местан се кри в чуждото посолство? Пред кого превиваше гръб под турското знаме, без знамето на България? С кого си пи кафето? За КТБ не питам, че там пък си е направо за ...

293

Idealist

преди 7 години

Важното е да ги няма долните, алчни и прости герберисти и техните *** от РБ!

292

Анонимен

преди 7 години

Да и за това час по скоро да махнем тиквата от власт, преди да ни е продал и душите на неговите господари. По времето на гроб много хора се самоубиха от безпаричие и мизерия.

291

справедлив

преди 7 години

Почина Рокфелер.Почина и костенурката , която нагълта 5 кг монети. Само дебелия мечок продължава да си пълни гушата с нашите пари ,но ... Идва Видовден ,тиквари алчни!

290

Смях

преди 7 години

Дълги години Боко да ви пощи. Халал да ви е :)***.

289

Щирлиц

преди 7 години

Българско куче си търси стопанин,за предпочитане от американското посолство,а най-добре самия посланик.Лае само когато му разрешат,и то в правилната посока.

288

naTpuoT

преди 7 години

Дами и господа, хора и животни, малки и големи... проблемът не е локален, проблемът е г-л-о-б-а-л-е-н.

287

Анонимен

преди 7 години

Още му се краде.Нямат насита.

286

Анонимен

преди 7 години

абе тоя какво само се пъне по чуждите вестницине стига че са оляли целия ефир ами и навъ ни излагат

285

Анонимен

преди 7 години

това мазно банкянско циг.ане окончателно си призна че е антибългаринфренския кандидат от републиканците с най-голям шанс за президент вчера каза че случая крим не се различава от косово-за орбан от унгария да не говорим - мъже с топкичехи и поляци не искат еврото щото им е ясно че ЕС се разпадасамо в българия соропитеците надуват вувузелите и най отпред са гербавата кочинаи само дупета никакви топки

284

STRUIA OT SHLANGA MI

преди 7 години

UCHETE SE OT SARBITE>>>LEPA BRENA>>>ALA PUGACHOVA>>>>KOSTA SIRTAKIS>>>NALI SME PRAVOSLAVNI...OGLEDALEN SVIAT SI E OGLEDALEN...NE E REALEN A MUSULMANSKI

283

ТОЙ СИ ЗНАЕ КВО МУ Е

преди 7 години

КАТО НЯМА КАКВО ДА КАЖЕ, ПОНЕ ДА МЪЛЧИ. КАКЪВ КРИМ, КАКЪВ ДОНБАС МОЖЕ БИ, ИЛИ КИПЪР, НЕ ДАЙ БОЖЕ. АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА ХВАНЕ ЛОГИКАТА НА БОЛНИЯ МОЗЪК, АЗ ПРИЗНАВАМ СИ НЕ МОГА ДА СЕ НАГЪРБЯ С ПОДОБНО МЪЧЕНИЕ. КАК ЛИ СЕ ЧУВСТВА ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ В ТАЗИ КОМПАНИЯ - ИСКРЕНО ГО СЪЖАЛЯВАМ. "ЧОВЕК САМО КОГАТО ЗНАЕ КВО МУ Е, САМО АЗ СИ ЗНАМ КВО МИ Е". ДОРИ ВАЛЕРКАТА БОЖИНОВ Е ПО-СМИСЛЕН. ВЪОБЩЕ - ПРАЗНИ МИСЛИ, НА ЕДИМ ПРАЗЕН ЧОВЕК.

282

Bg

преди 7 години

E toq mnogo prost ohranitel.......Ujen potok e dobar za Balgariq kwo te interisuva dali e dobar za evropa...Gledai sobstveniq si narod a posle drugite...........za towa poweche nqma da oprawlqwate

281

голема простотия

преди 7 години

Значе Българеещи се и Турчеещи се Роми офицялно ги Легализираха а всички останали станаха изведнъж Етнически граждани на РБ , по голема простотия не е имало никога в Историята на България от Византия насам