35

Анонимен

преди 7 години

Все ми е на ума, че най-тютюнопушещата, мързелива и пияна нация на света в лицето на Гърция е най-здравата.

34

Анонимен

преди 7 години

А че кубинците, дето 60 години са с ембарго за всичко, дори и за здравни технологии, живеят повече от българите(освен че имат и по - голям БВП), няма ли да кажете? Евроатлантическата *** разруши българия и сега се прави на ни лук яла, ни лук мирисала. Активните борци си остават такива дори през 20 поколение - нагаждачи, крадци и лъжци. От наследниците на Костов, Луканов, Паси и тем подобни бял ден няма да видите.

33

Анонимен

преди 7 години

Значи ето защо бг. тираджийте возят ЗАМРАЗЕН италиански хляб за бг по точно в София питам шофьора защо кара този замразен хляб и той ми каза че богатите софиянци го искали замразен ама италиански да живеят дълго,но комент !

32

Анонимен

преди 7 години

Жалката истина е, че в последно време се появиха едни неудачници, които за всичко обвиняват България и българското. С други думи станаха българофоби, а не само неудачници. Те приписват своите черти на всички българи, примерно, че българина го мързяло и по този начин се опитват да се слеят с останалите, но това няма как да стане. Неудачника и българофоб да стане, пак си остава неудачник.

31

до червоугодник

преди 7 години

Жалката истина е , че българина не само го мързи да готви , но него въобще го мързи за ВСИЧКО !Не го мързи само да краде , да се оплаква и да завижда - оттам идват проблемите !

30

Малко факти

преди 7 години

Данните ми за 2013-та са от интервю на съответния служебен министър (май беше Станков) назначен от Плевнелиев.

29

Анонимен

преди 7 години

Факт е, че внасяме месо, защото българското животновъдство загина. Внасяме и плодове и зеленчуци пак по същата причина. Само за периода 1989-1995, броя на селскостопанските животни намаля от 3 до 5 пъти, а в следващите 5 години, до 2000 година, намаля още два пъти. После броя им продължи да намалява. Къде е зеленукопроизводтсвото? Кога за последно сме яли български домат, а не гумения домат, който целогодишно ни предлагат? Съвременните деца не познават вкуса на млякото, сиренето, кашкавала, ...

28

Скитник

преди 7 години

Завист, злоба, неграмотност...

27

Анонимен

преди 7 години

До Малко фактиТура ми е метър и двайсе ! Вярваш ли ?Твоите факти са такива !Прочее за броя на животните. *** ги откраднаха от каракачаните. Животните продадоха, а каракачаните забиха в панелки.

26

Анонимен

преди 7 години

Убива ни мързела и злобата в която се пържиме.

25

Живот и здраве

преди 7 години

Стрес, бедност, глупост-тези 3 неща убиват българите поголовно. Като сме под стрес пием и пушим. Бедни сме, но хвърляме пари от балконите и купуваме какви ли не ***. На всичкото отгоре сме и сноби. Не рпаботим и се депресираме и сме глупави да избираме едни и същи хора да управляват държавата. Прощаваме им кражбите и понякога и ние гепиме когато можем и се възхищаваме на хора без морал. Всичко това е смърт. Физическа, духовна и интелектуална. Никой не говори за уствената смърт, а тя е тук!

24

Анонимен

преди 7 години

Излиза, че през 1990 е имало 18 млн. овце и 2 млн. крави, а магазините бяха празни. Нещо статистиката куца ли куца, както цялата соц.икономика изградена от хора които не знаеха елементарна граматика и аритметика

23

Малко факти

преди 7 години

В предишния ми коментар *** да се чете онова дето прави грух-грух. Не знам защо сайта го цензурира.

22

Малко факти

преди 7 години

Брой на едър рогат добитък1990 - 2,350 милиона2013 - 568 хилядиБрой на кози и овце1990 - 18 милиона2013 - 1 милионБрой на свинетенамалял 7 пъти от 1990 до 2013 годинаБрой на птицитенамалял 2 пъти от 1990 до 2013 годинаЗа да се изхранва българското население, по норматив са необходими 650000 тона различно месо годишно. Ние сме произвеждали 220-230 хил.тона през 2013.

21

Малко факти

преди 7 години

Брой овце в България1980 - 10 милиона и 536 хиляди2011 - 1 милион 455 хилядиБългарско агнешко ли ядем вече?

20

Истината

преди 7 години

Проблемът в България дойде от мизерията и разрушеното след 1989-та година селско стопанство. Имате ли и на идея колко десетки пъти е спаднало производството на основни храни в България за тези 27 години? Затова сега ядем немски, френски и не знам какви си картофи, само български няма и така е с почти всички храни.

19

Юрист

преди 7 години

До АнонименРеформа на съдебната система няма да оправи нищо, защото системата сама по себе си не е проблема. Нито законите.Проблема са КАДРИТЕ, които работят в правораздаването, 99% от които са професионални бандити, корумпирани до козирката. Има само един начин за реформа - всеки над длъжност мл. съдия и мл. прокурор се уволнява незабавно и става обект на наказателно разследване от безпристрастен международен трибунал. Ама няма да стане никога. Защото не би било демократично, нали...

18

До 22 (до 13)

преди 7 години

Не бе, сега сме 1 милиард и живеем по милион години благодарение на безкрайно мъдрото 27 годишно демокраДско управление. По стандарт на живот сега сме 1 и заради това се ограждаме с бодлива тел. Храната е в изобилие, влизаш в магазина и се чудиш какво да си купиш, всичко от качествено по-качествено, то банани, то банани, то банани, а бе всичко има и то по много. Ех този капиталистически рай!

17

До 20 Иречек

преди 7 години

Що ли не мога да намеря в нета такова нещо от Иречек за българите? Май си измисляш и си българомразец.

16

Анонимен

преди 7 години

До 8Колко да са скъпи ?!?Не става въпрос за хайвер от белуга. Българска черномрска мида се намира за 3, 3,50 лв.С малко бяло вино, зехтин, чесън и някаква зеления излиза порция с която ще преядеш.