46

Следващия

преди 7 години

До ХамлетКакво ще върнеш бе :D . България сме аз и ти. Не Бойко, не Тошо

45

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 49.Намали малко цифрите.И къде ги настаниха тия един милион и нещо -,а в лагерите където Орешарски започна да строи.Защо не пишеш тук,кой ги покани тези бежанци у нас,не бяха ли БСП дУпетатите в ЕС,със подписания от тях закон?Голяма позиция заема Нинова.Когато не и е изгодно,лъже или прикрива стореното от тях,пак с лъжи.И защо не се изпълнява този закон,който са приели?Нали Радев-*** 2,е голям патриот?

44

Krom

преди 7 години

Хора, не си правете та-шак със ситуацията. Ердоган е поел курс към остра конфронтация. От своя страна, ние сме по разградени и немощни от кога и да е. Какво ще изкараме? Поршетата и Мерцедесите ли? Последните които знаят от къде се държи автомата вече приближават 50-те. Армия нямаме. На този етап, ако опитаме да я засилваме видимо, ще предизвикаме веднага проблем. Ставащото не е смешно. А най тревожно е, че и българските турци са много изплашени от ставащото оттатък.

43

земляк

преди 7 години

а ве стига провокативни коментари ве... тука един са мъчи да се прави на убавец под името на местанчо... много жалко

42

Анонимен

преди 7 години

Надявам се като бъдещ премиер К.Нинова да бъде достатъчно разумна в политиката.Никак няма да и е лесно . Жалко че тиквата се измъква в най напечения момент -всичко което е казал е лъжа. Потока от бежанци си върви , нови 1, милион и нещо са влезли ..за 2016 има данни ...

41

До 48

преди 7 години

Абсолютно прав/а сте. Никой няма да си мръдне пръста за нас, най-малко Ес и Нато.

40

Анонимен

преди 7 години

39,повече от ясно е- ние сме пешка,но мислиш ли,че на ЕС му пука за БГ!?Ще сторят БГ курбан на Ердоган и няма да си мръднат пръста за нас,най-много някоя протестна нота да има! Помните ли Кипър? България в момента има от една страна заплаха от евентуално нахлуване на Турция,а Русия няма да ни помогне,от друга страна е ЕС,който би ни жертвал за да съхрани собственото си спокойствие,западът 500 г си затваря очите,ще го направи пак!Ако не си помогнем сами,и Господ няма да ни помогне!

39

Анонимен

преди 7 години

Сега най - важното е какво ще се случи в Русия на 26 - 27 март ! - дали ще бъде майдан или направо Революция. Имам чувството че Путин е пътник.

38

Анонимен

преди 7 години

От това което пише, Нинова има ясна позиция, а Борисов-не. Но какво да очакваш от последния, не е изненада, че при него мисъл не протича.

37

Анонимен

преди 7 години

По добре на втора скорост и да слугуваме в ЕС на минимална заплата да им чистим улиците отколкото да мизерстваме като руснаци.

36

Анонимен

преди 7 години

Защо никой от нашите Акъле но каза нещо за смяна на конституцията и за двойното поданство....никой ама никой....

35

Анонимен

преди 7 години

Направо е жалко да гледаш как Борисов увърта и си заравя главата в пясъка.

34

Ало другарите

преди 7 години

До Хубава-лоша.Нинова е по мафиотка от Борисов.Като види човек миналото и, и с какви мафиоти и далавери и незаконни тайни фирми за износ на оръжие и цигари се е забърквала,та не ми говорете,кой е по мафиот!

33

FAKT E:

преди 7 години

BORISOVA I NINOV SA EDNO I SA6TO,BEZ NIKAKVA RAZLIKA ! EDINIAT SE DARJI ZA AMERIKA ,DRUGATA SE E HVANALA ZA RUSSIA- NO ZA BULGARIA IZOB6TO NE MISLIAT I V MOMENTA IZPOLZVAT ERDOGAN ZA TRUPANE NA TO4KI ZA LI4NI OBLAGI-TEZI DVAMATA SA OT INKUBATORITE NA BKP I NIKOGA NIAMA DA SE PROMENIAT, SAMO ZABLUJDAVAT ELEKTORATAT V BULGARIA.

32

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЕрдоган точно затова атакува ЕС толкова люто.И ще го прави докато не паднак санкциите срещу Русия.А Путин му "плаща" с нас."Задунайская губерния" е бъдещ "вилает", с благословията на "женският полов орган" от Кремъл.

31

Анонимен

преди 7 години

Руснаците поне не са фанатици и са християни........Канонизираха ли вече мумията на червения площад?

30

Анонимен

преди 7 години

До ЕРДОГАНВсичките глупости които си изредил ги слушаме от 3-4 години, но нищо от тях не е факт. Всичко е само на хартия.

29

Анонимен

преди 7 години

България - все по малка, все по жалка...Трудно е..., с такъв народ - купчина човешки отпадъци, *** и прститутки.Срам ме е, че съм българин.

28

Анонимен

преди 7 години

Само да се махнат санкциите срещу Русия....и Ердоган ще развява като знаме посраните си ***!Единственият правилен ход за ЕС е да види,че мюсюлманите са врагът,а не Русия!Руснаците поне не са фанатици и са християни.....

27

ЕРДОГАН

преди 7 години

САЩ НЯМА ДА ПОЗВОЛИ НА ГЕРМАНИЯ ДА СТАНЕ ПРЕКАЛЕНО СИЛНА, НЯМА ДА ПОЗВОЛИ НОВ РАЙХ, НА ГЕРМАНИЯ СА ОБИДЕНИ И АНГЛИЯ, ФРАНЦИЯ, ИТАЛИЯ , ИСПАНИЯ,ВСИЧКИ ПОДКРЕПЯТ ЕРДОГАН ДА ИЗПУСНЕ ВЪЗДУХА НА ГЕРМАНИЯ,НЕ СЕ БУТАЙТЕ МЕЖДУ ШАММАРИТЕ,ТОВА Е НЕЩО КАТО СВЕТОВНА ВОЙНА,ДА НЕ ГО ОТНЕСЕМ НИЕ