40

Анонимен

преди 7 години

светлю светлю П*утка незадоволена тиси

39

Анонимен

преди 7 години

С това си обединение загуби и малкото, които го подкрепяха.

38

Анонимен

преди 7 години

Тоя политик му бил крив, оня му бил наклонен... пиши си музиката, (ако имаш идеи) както е казал един човек от форума. Явно не те бива за музикант, след като се натискаш в политиката. Нито Джон Лорд, нито Кен Хенсли са се занимавали с политика(може да има някой певец, но не се сещам). Само великия Джон Ленън се изказваше не ласкаво към всякакви управници и ги усмиваше, но никога не е ходил по партии да върши глупости и да им се кланя. То и за това го очистиха, защото не цепеше басма на никого.

37

Глас народен

преди 7 години

Корнелия, смешно е...

36

Dedo Ivan

преди 7 години

Си,си Витков! И то отгледана в парника на ДС под топлия поглед на Бригадир Аспарухов! То бива тапигьозлък, ама при теб се натрупва като свръх критична маса. Пълна отврат!

35

,

преди 7 години

Интересно ... Реформаторите доскоро бях в коалиция с партия, която е част от коалицията ДОСТ. Сега те най-много ритат срещу тях, за да не би да вдигнат избирателната активност и набедените за "реформатори" да паднат под 4%А след изборите ... филмът вече сме го гледалиГЕРБ + Реформаторите(без ДОСТ) + ДОСТ + патриотичен златен пръст

34

Анонимен

преди 7 години

Витков, на твое място бих продължил да се занимавам с музика.

33

Анонимен

преди 7 години

Светльо, ако исках да гласувам за РБ, ДСБ и т.н. нямаше да да гласувам теб , а за тях. Сега само ще те слушам....... докато направиш дует с Азис , или трио с Азис и Криско.

32

Анонимен

преди 7 години

Пънк + десни разбирания = скин хед.

31

Калоян

преди 7 години

Оказа се, че Светльо витков и целия им "Глас Народен" са били обикновена интересчийска група продажници, които само са чакали някой да им даде повечко пари. Лъсна истината! Смешници - печалбари!

30

Един

преди 7 години

Някои хора е така си живеят на наш гръб, че и техните жени и любовници! Карат някакви огромни черни джипове разни празноглави, силиконови момиченца и то от джоба на Народа! Живуркат си по курорти и почивки а ние бухаме за мезерна заплата! Питам се докога, ще има ли някакво развитие към затвора!

29

Наблюдаващ

преди 7 години

Не си гъба, а палачинка. Нали нямаше да влизаш в блокове? Харесваше си къщурката.И как мислиш, ако беше отишъл (първо) при Таратайчо, какъв щяха да те наричат от Деформаторския? "Ядлива гъба" може би...?

28

Анонимен

преди 7 години

Пиарът на Витков е дъщерята на Бригадир Аспарухов. Колко взима той, че се прави на *** и колко бригадирската дъщеря от субсидии и т.н. си направете изводите!

27

Snorky

преди 7 години

Този *** го хрантутим на всички избори. Опъва субсидийката и после 4 години лежи до другите избори. Изборен мошеник, който всеки път събира по 100 гласа.

26

Радо

преди 7 години

Този индивид в парламента няма да влезе, но субсидията ще си гушне, че даже и по-голяма от предната, пък вие пак ще лапате мухите по сайтовете.

25

До Продуцент

преди 7 години

По същата логика и на Борисов мястото е там!

24

Анонимен

преди 7 години

Човека влезе за шоуто, видя че от простотията на българина могат да се изкарват кинти и сега си гледа кефа на субсидийки!От време на време казва как всички са маскари и те така те!

23

Анонимен

преди 7 години

Е, направо са си прави за отровната гъба.

22

Спонсор на МВР

преди 7 години

Светлето Витков тоя път, освен за държавна субсидия, ще гледаме да го вредим и за депутатче. Ще му дадем някакви проектчета там, да си ги бачкат с щерката на Бриго, да се издържат като семейство.

21

9К51

преди 7 години

Погнусата от т.н. системни политически партии постави на сцената такива меко казано образи като Светльо Хиподила! Хората са готови да дадат гласа си за смешници, само и само да накажат управляващите ги до сега. Само че политиката засяга всички, особено в общество като нашето, не е сцена на която да се пеят простотии от типа на скакауец ....