24

Ааааааа!

преди 7 години

В ЕВРОПА НЯМA ТРЪМП-2 ЗАЩОТО САМО СЕГА В ЕВРОПА ЗА ПЪРВИ И ПОРЕДЕН ПЪТ ЩЕ СЕ ПРОВЕДАТ ЧЕСТНИ ДЕМОКРАТИЧНИ И ПРОЗРАЧНИ ИЗБОРИ. . А ПИТАТЕ ДАЛИ СА ЧЕСТНИ ИЗБОРИТЕ. В ЕВРОПА. ?????? ДА ИЗБОРИТЕ САЧЕСТНИ , ЗАЩОТО РЕЗУЛТАТИТЕ СЕ ЗНАЯТ ПРЕДВАРИТЕЛНО И НИКОЙ ЕВРОПЕЙСКИ ГРАЖДАНИН НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ ЧЕ Е БИЛ ИЗЛЪГАН

23

Анонимен

преди 7 години

Е това каква новина е? Статуквото се мъчи да се брани, повече от ясно. Нека си лаят, да не вземе да се получи пак Тръмп-2?

22

ким сун

преди 7 години

Ако ЕС се разпадне България ще фалира,леват ще се обезцени,ще настъпи глад и мизерия.Кои българи биха искали това да се случи-предателите,руските агенти и тяхните зомбирани роби които искат българските деца да живеят като казакстанци,узбекистанци и разни други мюсулмански държави под крилото на Русия.Повече от половината население на Евроазийския съюз са мюсулмани,това е все едно в ЕС да има 250 милиона мюсулмани.Мръсни предатели и вашия част ще дойде.

21

Анонимен

преди 7 години

Ето, това е лидерско дебат! Лидерите без калинките! Какво има да ме убеждават калинките като са сменяеми бушони, а линията, политиката се определя от лидера. Ама това Карл Май не го е обяснил на читателите си!

20

Додо

преди 7 години

Ако все пак Франция има дори половин процент шанс да се възстанови като държава и да не се превърне докрай в септично, ислямско гето, то този шанс се нарича Марин Льо Пен! Всичките други кандидати са евтини, купени послушковци на Халифата, допуснали за 5 години над 2000 френски черкви да бъдат продадени, купени от Халифата ( със Саудитски мангизи) и превърнати в индокринационни центрове по джихад - джамии!

19

Анонимен

преди 7 години

Мадам льо Пен от братските партии ли е?

18

/./

преди 7 години

Евросъюза се разпада, лека полека но върви към разпад. Англия излиза, Франция ще излезе - кой ще остане? Ще се разпадне. Тези които успяха да излязат навън, да научат езика в дадена държава и да се оженят/омъжат за човек в която държава се намират - удариха кьоравото. След разпада на ЕС, всички ще натирят хората от Източна европа по техните държави, защото ще е незаконно да работиш там. Е тогава ще видите кви възстания ще настават тука с тази безработица и глад. Ще има да падат глави....

17

Анонимен

преди 7 години

да им пожелаем на франсета Марин льо Пен, ха ха ха

16

Гена

преди 7 години

Привествам това което си написал братушчице душице! Щях дас е разплача!

15

Анонимен

преди 7 години

Празни приказки на бос човек.Съсипана е Европа след ВСВ - това е съсипване?!? Сега живота си върви , младите учат, работят и живеят много по-добре от вас по времето на СССР. Тея демонични картини дето пишите са във вашата глава или джоб може би.

14

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКакви комунисти, имбецилче?Именно от лявото идват всички злини, които в момента разрушават Европа и запада. Знам си интереса и той не се изчерпва с това ме обезглавяват и изнасилват снакбарите. Ако мислиш, че тая позиция ме прави симпатизант на Русия, значи си горе-долу толкова *** като тия ***, дето ти плащат да постваш тука.Знам те що за човече си. Тука си много бамбашка, ама иначе си ****ка майна.

13

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКои са тия крайни популисти? Къде са? Какво правят те?Политиката на Европа през последните няколко десетилетия е в ръцете не на каквито и да са популисти, а на регресивно либералната пасмина. Огледайте се - вие сте лошите. Вие съсипахте всичко и адекватните хора, независимо дали ги наричате расисти, популисти, шахматисти или както там ви диктува марксисткото речниче, ще се надигат все повече и повече. Просто взе да ни омръзва от фашистките ви тактики, капиш?

12

Анонимен

преди 7 години

До 19Ти какво предпочиташ ми е все там. Недей говори в множество число - комунистите отдавна не сте на власт. Всеки крайно десен или ляв трябва да бъде гонен от ЕС.

11

Таню

преди 7 години

До АнонименЕ, ай да сме чес'ни, дее... Тавариш является шафйор на самалйот. Он лйотчик. Когда ему скажат прийти, он переездить на спартане

10

Анонимен

преди 7 години

ЛьоПенката кога ще връща милионите на жужи?

9

Анонимен

преди 7 години

До нечовешките либерални фашисти и европендехите:Предпочитаме популистите пред джихадистите. Независимо дали със или без избори, ще го разберете. И то скоро.

8

Анонимен

преди 7 години

Браво! Мачкайте крайните популисти разрушили Европа до основи. Нямат място в този свят и ред.

7

До 10

преди 7 години

Отдавна не сме от времената на СССР, където, доколкото пише в учебниците по история, е имало реална опасност Франция да стане соцдържава като нас и да попие от обществения бълвоч на оня строй. Най-големият наследник на СССР - Русия, е много далеч назад от възможностите на своя предшественик и с толкова много вътрешни проблеми, че Франция й е последната грижа.

6

смЕх

преди 7 години

Щом всички пудели скочиха срещу нея значи положението не им е розово и шубето здравата ги тресе,а да не говорим за брюкселските лентяи начело с Юнкеро.

5

Анонимен

преди 7 години

Ромите така нападат, много срещу един.