75

Веско

преди 7 години

До Solar PowerАми изберете най-после. Искате да живеем в държава на българите или в мултиетническа либерална и т.н.Щото двете заедно не става, хем с Кърджали, хем без турци.

74

е сега

преди 7 години

е момента да забраним ДОСТ!

73

Анонимен

преди 7 години

Ще се отвори много работа на канарчето Евгени Михайлов , за да поеме тази дейност.Давате ли си сметка за какво същество става дума!?Не повярваха на неговия филм за "танковете".Миропомазан, обвинява държавата и българите за това, че е пълен некадърник.Също като инджев.

72

Анонимен

преди 7 години

Каквп правят тя двамата с бедната медуза?

71

Solar Power

преди 7 години

До Бай Рашо"Естествено е че Турция /най-добрия приятел на САЩ и Англия/ ще бъде компенсирана със земи взети предимно от България !Да ви е честито, сънародници !"Възможно е да си много прав. Русия вече я компенсираха с Крим.На Румъния ще дадат Молдова вероятно. Остана Кърджали за Турция.Така е като някои хора одобриха влизането на Русия в Крим. Така се случват нещата.Един като поиска и му пуснат ... почват и другите.

70

Арт гуру

преди 7 години

Картината представлява ануса на Бат Бойко, преди да се срещне с Реджеп 1-ви лудия. Сега картината вече не е за рисуване - представлява едно голямо стилизирано "О"

69

Анонимен

преди 7 години

До картината?На каритана е първата буква от арабската азбука-елиф, своеобразен символ на единствотоБуквата е съчетана с изкуството "тезхиб", което на арабски значи позлатяване. Това изрових в нета, не можах да намеря кой е автор.

68

Всички от ДПС и ДОСТ

преди 7 години

са БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, трябва да гласуват за български партии, ДОСТ и ДПС да се закрият! Има ли НЯКЪДЕ ЕТНИЧЕСКИ партии?Отново за Испания- 700г. под власт на маврите(ислям-Мароко).Случайно да има Мароканска партия за права и свободи??!?Но испанците са ИЗГОНИЛИ всички мароканци да си ходят в Мароко.А ДПС и ДОСТ съществуват само, за да държат в НЕВЕЖЕСТВО електората си! И приемат за "ЦВЯТ" няколко образовани българи( които имат полза вероятно от това)Има ли Партия на Римската империя по света?

67

Бай Рашо

преди 7 години

Аз не знам защо нашите политици отновосе дърпат като "***" моми пред турски конак !Вече е много късно за всякакви реакции, защото се говори че между Великите сили има споразумение за създаванетона една огромна държава от 50 000 000 кюрди пръснати по света,като за целта ще се отнемат територии от Ирак и Турция.Естествено е че Турция /най-добрия приятел на САЩ и Англия/ ще бъде компенсирана със земи взети предимно от България !Да ви е честито, сънародници !

66

картината?

преди 7 години

Някой познава ли картината или от кой художник е?Може би хора около Мустава Хаджи ще знаят, защотот или той я връчва или той я получава.И какво ОЗНАЧАВА картината?( важно е!)

65

Туркия пак гази

преди 7 години

УАУ ние сме имали служби ли??? Ясно пак връзкари на ГЕРБ които цоцат кинти яко......въпроса е не дали, а кога Кърджа Али и Хаскьой, ЕрдоганЯ ще си ги вземе за него.

64

Първата цел

преди 7 години

на Турция е турският език да стане 2 официален език у нас.В момента мюсюлманите са 13% ако станат 20% от българското население ще имат законно право да агитират на турски език и не само.Всики заигравания със двете партий ДПС и ДОСТ са за отвличане на вниманието.Трябва да се променят законите за да не ни се случи най лошото но едва ли това ще стане при управление от Борисов!

63

МАНОЛ

преди 7 години

До МанолскиСАМ ЛИ ГО ИЗМИСЛИ ИЛИ НЯКОЙ ТИ ПОМОГНА?

62

МЛАДЕН

преди 7 години

До Гошо...ТъпотоАМА ВЕРНО СИ ГОШО *** БАЦЕ

61

Анонимен

преди 7 години

Те единството го подкопават едни други партии и хора.

60

Анонимен

преди 7 години

В духа на предизборната простотия много хора се измениха аз се питам защо селски хора които се познаваме от деца е бъдете здрави от мен приятен ден и си мислете ще оправите света пълен с простотии

59

Българина

преди 7 години

Това ни го докара герб!

58

Анонимен

преди 7 години

ВАЖНОТО Е, ЧЕ ДОСТ СМАЧКА ДПС!

57

Анонимен

преди 7 години

Те ако бяха само тези трима-с мед да ги намажеш!Важно е да се отсече коренът,а не такива игрички с 3 изгонени,защото проблемът беше игнориран години наред и се разрасна като проказа!Никакво външно вмешателство,мюфтийството да получава пари само от държавата!Премахване на двойното гражданство,а от там и възможността да си участва на избори !Забрана на етническите партии!Забрана на религиозните училища и редуциране на джамиите до минимум.Но кой ще го направи !?

56

Сашо

преди 7 години

В Дост и Дпс има толкова еничари.... никога не сме се продавали така....