10

аноним

преди 7 години

До баюзависи дали брашното е от качественото или е за фураж, с което хранят животните

9

Анонимен

преди 7 години

Мдааа, хранително-вкусовата промишленост съвсем законно вече е само вкусова промишленост.... пуста алчност

8

погр ебален агент

преди 7 години

Храните са некачествени, защото не са произведени от хранителната промишленост, а от химическата промишленост.

7

така е в малкия град

преди 7 години

Почти всичко си произвеждам сам , а което не мога или не ми стига време , го купувам или от Гърция или от стрина Пена от съседното село !А в къщи можеш да си направиш почти всичко , стига да не те мързи , и то от истински суровини !

6

Анонимен

преди 7 години

До баюЕдинственото, което сам си произвеждаш е интимнто удволствие и то с помоща на тв. каналите за възрастни.

5

баю

преди 7 години

За болшинството от народа знам какво купуват и ядът от магазините но едвали те и подозират какви опасни за здравето храни консумират. В хранителната свера работих 5 години. Мога да кажа че сте натровени до ента степен. Даже и хляба не е хляб в а набухватели и подобрители. Да сте видяли хляб да плесеняса или мляко да се развали? А за месото специално кренвиршите и саламите които са яли от тях значи всичко са яли. Затова всичко сам си произвеждам и химия не ям от 20 години!

4

Анонимен

преди 7 години

До 6Пласмасов ти е мозъка ! Ти през живот си готвил ли си ? Физика и химия учил ли си ? Биология и ботаника учил ли си ?Луд !!! си + онези , които са ти нацвъкали + сове !

3

лично

преди 7 години

На щанд за месо една дама вдигна луд скандал на месаря, че и "пробутва" маломерни вратни пържоли. Понеже задържаше пашката я прекъснах. Казах и : Госпожо, това не е тур, това са пържоли, не е задължително да са големи. После казах на месаря, хайде сега дай ми на мен от най-малките, от младо женско прасе, а после на госпожата от на стария нер дядо му !

2

чревоугодник

преди 7 години

Повечето българи са кулинарни инвалиди. Гледат кулинарни "състезания" по телевизора. Но не чаткат, че готвенето не е съревнование. Нито уредите, нито продуктите ги има в един обикновен дом.Не умеят да разпознават качествените продукти.Парадоокса е, че се продават повече кремвирши за 8 лв. отколкото охладено месо за 5 лв. Предполагам защото месото трябва да се сготви. Повечето ми познати едни картофки не умеят да изпържат.

1

Иван Пешев

преди 7 години

Ами тогава уволнете онези *** от ХЕИ дето лап'а мухите по цял ден , за 27 години само гледам как държавата си прехвърля задълженията на гражданите едно по едно и в същото време увеличава данъците , нещо тази схема не ми се връзва , ако ще си следим ние за качеството на храните намалете данъците , ако Ушев ще пази само политиците , намалета данъците , ако ще ни ходят децата в частни училища - намалете данъците това на какво прилича - безобразие