164

ognyanz

преди 7 години

Ще се спънем ли трети път в една и съща тиква?

163

Фронто

преди 7 години

Към 179 /отн.соц.(!)агенциите/Не ми се рови сега да ти цитирам какво пише в старите учебници по социология-директно се вменява задачата да ' обслужва'! Соцоилогията беше най-идеологизираната 'наука'. Я ги виж "социолозите" на каква възраст са,откъде идват; кои са! Ама нали глави имаме-за да мислим! Да не допускаме така елементарно да ни обработват.

162

Истината

преди 7 години

За бога братя(и сестри) гласувайте!За която си искате БЪЛГАРСКА партия!Ясно че не са стока,ама нейсе.Важно е да се вдигне активността и ДОСТ да остане отвън,щото иначе става мнооого лошо!Малко ни са доганистите,та и ердоганисти да пуснем....Забележка:Гласуването с "Не одобрявам никого" налива вода в мелницата на ДОСТ и ДПС,имайте предвид!

161

Анонимен

преди 7 години

Дост е антибългарска и трябва да бъдезабранена - изгонените турци са работилис Местан ***. В т. нар. "нова република"се е скрил един от най-отявленитевредители и предатели Мартин Димитров.

160

Анонимен

преди 7 години

Това са изборите на които най-много няма за кой да се гласува. С удоволствие бих ги пропуснал ако ББ не ми беше толкова АНТИ

159

Анонимен

преди 7 години

От вчера до днес видях 3 социологически проучвания и резултатите все различни. И после народа да вярва на платените социолози. Тя и Цецка Цачева според всички така наречени социологически проучвания водеше на Радев със 7% а той взе, че я би още на първия тур...уж статистическата грешка била 2%. Смешници!

158

В корупция тъне съда

преди 7 години

За изборите - ясно.А след изборите - ще има ли съдебен процес,за това - кой и защо събори с РПГ къщата,и иби Чакъря?

157

Калашников

преди 7 години

Все стари муцуни,все доносници на ДС,все ***,всичките - врагове на народа! Ине се отказват от кокала и от мерака да продължават да ни крадат, пардон - да ни управляват,и да" поемат вината",с изискани и скъпи мезета.БАСТАааааа,вашата мм...,крадлива!

156

Анонимен

преди 7 години

Какво става по света,докато БГ-потомствените клатикуристи ни занимават с простотиите си: 2015 год. РФ произвела 72 млн тонн стали, США 88 млн тонн, Япония 110 млн тонн, Китай 822 млн тонн.,Китай производит 2,1 млрд тонн цемента, а весь остальной мир только 500 млн тонн.,Автомобилей Китай производит 24,5 млн штук в год. США12 млн, вся Европа18 млн, Япония9 млн.,Производство эл.энергии в киловатт-часах: Китай5 649 500, США4 297 300, Европа3 166 000! АЛО--БГ-ДЕМОКР-ЕТЕ-НИТЕ!

155

sev

преди 7 години

Майната им БСП и ГЕРБ, те са мафия, само Нова република на Радан Кънев

154

Анонимен

преди 7 години

Стига с това БСП - ГЕРБ, един дол дренки са.

153

обективен

преди 7 години

Ясно е че Герб ще загубят от БСП , но въпроса е с колко. Не е хубаво, ако разликата е голяма. Прекомерната власт заслепява и опиянява. Така се получи и с банкянския се.ляк. Когато цялата власт беше в крадливите му ръце ,Тиквата се помисли за бог и започна да се подиграва с хората. Сега около него са останали само компрометираните му слуги и няколко подсъдими безхаберници ,изпълнявали безропотно безумните му заповеди.

152

Анонимен

преди 7 години

Мисля си, че ако БСП спечелят ще се почнат спонтанни протести. Ще се търсят протестъри , та може да за месец - два да се вземат добри пари. Може да е комерсиално, но ще спомогна за такова развитие на нещата. Ако мога да взема и някой лев за това гласуване - добре дошло.

151

Анонимен

преди 7 години

Когато в неделя излязат резултатитеи БСП води с 10% пред ГЕРБда знаете, че съм предвидил правилно,а тези социолози могат да си скъсат дипломата ОТНОВО

150

Бай Хей

преди 7 години

До ментор бай Иван. Ами чисто тактически за ГЕРБ е по-добре да не печелят тези избори. Едва ли ще могат да направят правителство, а дори и да успеят, няма да е за дълго. Но същото ги чака и БСП. Просто следващият управляващ ще бъде подложен на ужасна критика и плюнки и от опозицията, и от народа и няма да изкара повече от година. Така че, джуката може и да е за хубаво.

149

Честит апокалипсис!

преди 7 години

България отново има една партия! Както до 89 беше БКП. Сега новата се казва ГЕРБСП!! Даже се гласят да се гушнат след изборите и заедно да крадат!

148

Байфидан

преди 7 години

До 188. Много красиво, братчет, ама на думи. То ако беше толкова просто, защо досега не го направихме?

147

Анонимен

преди 7 години

До БайфиданТрябва да има механизъм за контрол на обещанията и поведението на политиците-договор между избирателите и подчинените им политици.Политиката трябва да се превърне в фирма,която работи за гражданите.

146

Имате ли мозъци?

преди 7 години

Отговорете си на два въпроса:1. крадат ли ви герб?2. крадоха ли ви БСП?А ходете сега и гласувайте за тях и да ви е честито!

145

Некъв кестен

преди 7 години

Има ли значение кой ще бие, като никой няма да може да управлява сам. Дали БСП или ГЕРБ ще са първи, разликата помежду им ще е максимум 10 места, като аз си мисля, че ще е само 3 мандата. Просто е.