25

Хм

преди 7 години

Едва ли при изборите за президент на САЩ мексиканци с автобуси да идват в САЩ за да гласуват за президент.Тези хора които са дошли на екскурзия в България защо да гласуват за български депутати?

24

до карикатуристката

преди 7 години

На 6-ти май 1876-та година в село Бояджик са избити от турските заптиета 210 човека.В църквата на селото е лежал прострелян,но жив Иван Атанасов.Той бива намерен от вуйчо си и двамата след това заминават в САЩ.Там се жени за мексиканка и синът им Джон Винсент Атанасов създава компютъра.Ето с това ще останат в историята турците-че замалко не са убили бащата на изобретателя на компютъра.Турция не е допринесла с нищо за развитието на света.И днес също!

23

до Spas

преди 7 години

Не знам дали си чувал какво е казал Сун Дзу за воинът които няма какво да губи?А,и да знаеш,че Сун Дзу не е турчин!

22

българин

преди 7 години

Да гласуват в български избори живеещи в Турция е все едно да има избори за кмет в Пловдив и софиянци с автобуси да отидат да гласуват за кмет на Пловдив.Ако някой от кандидатите за кмет на Пловдив им плати пътуването,храната и 100 лева сигурно ще се намерят желаещи.Иначе за какво да се разкарват?Истината е,че гласуващите "туристи" са платени!А нали според закона купуването и продаването на гласове е престъпление?Защо няма наказани?

21

хм...

преди 7 години

Тази карикатура има различен прочит, зависи кой под какъв ъгъл я гледа.За мен тя олицетворява закана : както сме ви превзели през1341 г. , така и сега 2017 г.В никакъв случай не е доброжелателна.

20

Spas

преди 7 години

"Tarchete! Tamo sa raite!" ...s 230 euro zaplati...

19

Анонимен

преди 7 години

KOGATO GI PRIZNAHTE ZA PARTII NE REVEHTE,SEGA ZA6TO REVETE? MANDALOTO HLOPNA-PRIMIRETE SE STOVA I BLAGODARETE NA NA6ITE PRODAJNI POLITICI.

18

до 19

преди 7 години

Епа оно глей съга като са сакат ората нека са целиват!Оно я ги не аресвам ама тава си е нина си работа.Никоги не сам гласувал ни за единио ни за другио и съга нема да гласувам!

17

Анонимен

преди 7 години

Да се пратят много наблюдатели в Турция, които да следят дали се спазва законът.Ако не се спазва, изборите в Турция могат да бъдат касирани.

16

ognyanz

преди 7 години

Ф'есовете напредват с готови попълнени бюлетини, с музика и с турския байряк начело, за да гласуват за демократичното бъдеще на България. Според заглавието на статията, би трябвало читателят да е възмутен, а всъщност е по ориенталски г'лупаво и с'мешно.

15

Анонимен

преди 7 години

ТУРСКАТА ПАРТИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗОЛИРАНА ОТ ПАРЛАМЕНТА. ТОВА МОЖЕ ДА СТАНЕ КАТО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ИЗЛЯЗАТ ДА ГЛАСУВАТ

14

Анонимен

преди 7 години

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ ПО ЗАПОВЕД НА ЕРДОГАН ДОСТ ПОДКРЕПИ ЦЕЦКА ЦАЧЕВА

13

ognyanz

преди 7 години

До 17: А фесът турците са започнали да го носят доста по-късно - той е бил османското копие на английския цилиндър. Носели са ***, както се полага на анадоллии.Ататюрк е обесил някой и друг ходжа, за да ги убеди, че трябва да махнат ***. Нищо чудно сега Ердоган да ги накара пак да ги сложат. Засега започна със забрадките.

12

Целуката

преди 7 години

До АнонименЦелувката беше между Местан и началника на бесепарите Стнанишев.И бесепето и Местан са както винаги влюбени.

11

Анонимен

преди 7 години

От както турските племена са започнали да нахлуват на Балканите за населението тук няма спокойствие.

10

Историк

преди 7 години

Малко корекция, българското знаме през 1341ва не е много ясно какво е било, но най-вероятно червено с нарисуван кръст, а турското е било с любимия на атакистите символ IYI

9

Анонимен

преди 7 години

NE SE BOITE , STRA6NOTO PREDSTOI TEPARVA. GLASUVAITE ZA KOITO SI ISKATE, AMA REZULTATITE SA EDNAKVI.

8

Анонимен

преди 7 години

Ердоган и Борисов се целуваха. А Борисов каза, че Ердоган му е пръв привятел и му регистрира незаконната партия Дост.

7

Циник

преди 7 години

Уникални простотии ...при колко - "само"339 регистрирани в България партии - тези ах*маци не намериха нито една - да отговаря на призивите им за демокрация ли??? Или едно противоконституционно ЕТНИЧЕСКО ДПС ни е малко???!!! Господ да слезе - не мож ме убеди, че турците гласуващи за тези 2 партии - милеят за България! По скоро са отявлени антибългари!

6

Анонимен

преди 7 години

ДОСажии, не се опитвайте да заблуждавате българите. И любимият ви Ердоган се опитва да квалифицира западните демокрации като фашистки. Но никой не му се връзва. И тая поза на обидени ангели хич не ви отива.