29

Азе

преди 7 години

Супер са норвежците. Като никои други ! И физически са красиви много се различават от всички нации населяващи Земята. Чак имам чувството че ще се отделят от планетата и ще полетят в космоса..:D

28

до 3

преди 7 години

Според теб откъде са ми наблюденията Тиквонов? Не знам на теб какво ти разбира главата от висок стандарт. Ама сигурно си прочел нещо някъде по въпроса.

27

Анонимен

преди 7 години

До ТрояС най-голям процент самоубийства в Европа е Литва

26

Троя

преди 7 години

И понеже са най-щастливи, затова и скандинавските страни са с най-висок процент самоубийства в Европа. Явно щастието им идва малко в повече!

25

Боярышник

преди 7 години

"Къде са руснаците, според тази класация? ... Ooo Забравих, че единственото нещо, което правят е оръжие."Грешиш, брато! Руснаците са на 49 място. Какво му трябва на руснака, за да бъде щастлив?Да пийне тройной или препарат за вана с приятели, да се обяснява в любов на всеки срещнат и да пита дали го уважават, а накрая да се прибере у дома, за да набие жена си или тя да го набие, според случая.

24

стефчо

преди 7 години

богати са Норвежците,не е за нас там. Кола и сандвич в супера ми бяха таксувани около 45 лв,за алкохола изобщо няма да отварям дума какви цифри е....там Българина получва депресия от цените и става нещастен

23

Анонимен

преди 7 години

Къде са руснаците, според тази класация? ... Ooo Забравих, че единственото нещо, което правят е оръжие

22

Гошо

преди 7 години

Честно казано , огромна част от норвежците които съм срещал са добре възпитани и интелигентни хора.Твърдо съм против деградиралите западняци и ги смятам за извратени и пропаднали душевно, но не мога да си изкривя душата .Действително са уредени и с много висок стандарт на живот.А и все пак са извън ЕС така че това може и да ги спаси от арабската инвазия.Дано поне те се запазят чистокръвни !!!

21

говедаров

преди 7 години

Щастието е различно понятие за всеки индивид.Например в България много хора са щастливи когато са нещастни.За тях норвежкото щастие би било пагубно.Аз не бих си представил че мога бъда щастлив в Норвегия,където лятото е няколко дена с температури от 16 градуса.Изглежда ми едно мрачно и студено място.Не всичко е пари,колкото и банално да звучи,но е истина.

20

Казасов

преди 7 години

Сигурно е вярно,ама студено си е там.Пък и то щастието е относително нещо-примерно да хапнеш топла шкембе чорба,студена бира,да гледаш шампионска лига и да ядеш нещо от кесийка.И най важното-да си здрав.Здравето е богатството на бедняка.

19

Анонимен

преди 7 години

Единствените държави от Европа след България са Грузия, Украйна и Армения

18

Анонимен

преди 7 години

Колко предвидимо. Статия в български сайт, в която никой в редакцията не си е направил труда да погледне собствената му страна на кое място в класацията е. После защо другите ни смятали за диваци. Ние самите не уважаваме страната си, как другите да го прявят?

17

Иван

преди 7 години

Как няма да са щастливи. Извън пропагандата от ЕС и БВП от 940 млрд.(приблизително)...

16

преди 7 години

Щастието е състояние на духа.Може с малко да си щастлив и с много да си нещастен.

15

България

преди 7 години

На 105то е България. Току що го разглеждах в оригинал.

14

Анонимен

преди 7 години

Не разбрах кое място заема България, но руснаците са на 49.По напред ли са от нас?

13

Aзе

преди 7 години

Да ! И аз съм щастлива защото другият месец отивам на екскурзиика до Осло :D

12

!

преди 7 години

Безспорно Норвегия са страната с най-висок стандарт на живот, но не мисля че са толкова щастливи, особенно в северните райнони е мнага подтискащо за живот и им липсват много неща и удобства.

11

Учуден

преди 7 години

Как ли пък ще са толкова щастливи като имат само 50-60 слънчеви дни в годината? Тая класация много лъжлива май...

10

Анонимен

преди 7 години

Специално норвежците са изключение. На тях парите са им както и при банановите републики - от петрол, не че са сътворили нещо особено. Обаче не са диваци като муслимите и са успели да се възползват от подаръка на природата.