19

Ала_Бала

преди 7 години

Първо трябва да се реши въпросът с влиянието на САЩ!

18

Анонимен

преди 7 години

ДОАН ИМА ПРАВО НА ВСИЧКО, ЗАЩОТО ЖИВЕЕ ЕДИН ЖИВОТ, НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ?!

17

Башка Луд

преди 7 години

Доган си е с чин от службите и то висок!Не е *** човек, хитър политик. Някога Дертлиев каза, че това е най-големият политик в България и май излезе прав!Ако махнем черупката на фирмите и лобитата около него, не можем да открием противодържавни прояви в политиката му. Истината е, че той е добре продаващ се балансьор.В голяма степен, на него дължим етническия мир през последните години.

16

Анонимен

преди 7 години

Като че ли това с още една турска партия (противоконституционна) става по-весело. Тези които ще гласуват са ни по-вече, ни по-малко.Нещата изкристализират и поне ще се знаят отявлените врагове. Да му мисли за бъдеще охювчето Местан, лигавия *** който остава когато се влачи не е сложно да се проследи.Ще си ги ловим един по един и франко Цариград, след като ни е страх да си ги пращаме в СЗЦ.Трагедията Борисов с наведената глава обаче ще ни тежи дълго.

15

Анонимен

преди 7 години

Та в политиката всичко е поза.Патриотизмът се експлоатира грозно и губи красивия си смисъл.И никой не вярва на патриотични словоизлияния.Той е преди всичко саможертва,а не търсене на лични облаги.

14

ognyanz

преди 7 години

Тук някои взеха да се упражняват в някаква намеса на Русия в нашия изборен процес. Де да имаше такава, де да беше тругнал някой от Русия да агитира избиратели по села и градове у нас. Щеше да бъда като манна небесна за нашите гербаджии и пишман-реформатори. Но как да се измисли нещо, което го няма?И като го няма - ето ти дъвката - за или против санкциите от ЕС срещу Русия. Който е демократ - твърдо за санкции, който е против - той е агент на Путин. А за нашите си проблеми ще се говори друг път.

13

Анонимен

преди 7 години

Тоя Минчев е сороска ***. Когато Плевнелиев говореше срещу Русия и за европейски ценности Минчев веднага излизаше по тв и го подкрепяше.А колкото до Доган той просто каза на глас това, което всички виждаме, за което другите политици у нас не говореха. Да, има намеса на Турция. Борисов си затвори очите за учредяването на антибългарската партия Дост, за това че Гьокче вършееше из държавата и агитираше.

12

шаламонто тоягата

преди 7 години

Нито доган, нито местан имат право на такава поза! Тяхната естествена поза е: Силно наведени от кръста и със свалени панталони!

11

Анонимен

преди 7 години

Защо пък да няма право? Той и Горбачов на дърти години се отрече от "перестройката".

10

ognyanz

преди 7 години

Доган винаги е разчитал на подкрепа от българските изселници от Турция, но е водил самостоятелна политика, а не такава, диктувана от Анкара. Мой познат, основател на ДПС ми е казвал "Ако Доган мине границата (с Турция) и го знаят, че е той, веднага ще го убият". Някой спомня ли си кога последно Доган е бил в Турция? Той просто не ходи там. Така че ДПС е българска партия, макар и с електорат от турския етнос. Е, рушветчии са, но кои не са. Да, турцизират помаците, това не трябва да се допуска.

9

Анонимен

преди 7 години

Кремълското килимче се изплъзва под дупето на Доганчо и той усеща ,че други са вече на сърцето на Путин. От друга страна ,зачерквателите на бюлетини от Турция и турските села в България се насочват към други обещатели. Доганчо чай става ненужен ,а и няма да има скоро нови обекти та да ги консултира като специалист от катедра "Научен комунизъм" във ВИАС, та и кинтите са останали комай-комай като за една само летяща чиния....

8

Райчев

преди 7 години

Очакваме коментар на кънчовците(червените шамани) и по отношение на руската неоимперска идеология и намесата й в България, или подзаглавие за ролята на обеднелите патриоти на настоящите избори.

7

123

преди 7 години

Този Доган да не се прави сега на света вода ненапита, защото помним как беше създадена и регистрирана неговата партия ДПС, на кои терористични организации е наследник и как този господин е несменяем вече толкова време. Тук не става въпрос за патриотизъм, а за стратегическо позициониране на политическата шахматна дъска, където раздвижването е голямо. Хитрецът иска да привлече турските гласове като казва "Аз съм добрия, а Местан е лошия ! Да ама Не- и двамата сте от един дол дренки!!!

6

сминдух енд чесън

преди 7 години

Не , защото е най обикновена патерица на комунистическата тоталитарна държава,а днешното му присъствие е твърде скъпо на държавата.

5

Анонимен

преди 7 години

ДОСТ и ДПС са точно както от филма "Хлапето" на Чарли Чапин.ДОСТ (хлапето) троши стъклата, а после иде добрия ДПС (Чарли Чаплин) и предлага услугите си да спаси положението. Ние си мислем че е късмет, а всичко е нагласено !!!

4

Анонимен

преди 7 години

Не няма право ! Доган е хитрец номер едно !

3

извън кошарата

преди 7 години

има проста и ясна цел съставянето след изборите на нова социално-либерална патриотична коалиция.демек - чака ни поредната юдео-масонска алхимично-кабалистична отвара, която българина ще бъде напънат да изпие, преди да му сложат окончателно чипа и капана окончателно да щракне

2

да

преди 7 години

който заеме третата позиция по брой гласове..той ще кара влакакой ще бъде първи има значение само ако могат да спечелят 51 % гласове,а това е невъзможно !!!!

1

Анонимен

преди 7 години

Да, новият парламент трябва да реши въпроса с влиянието на Турция, но това няма да се случи, ако мнозинство имат ГЕРБ.