12

Анонимен

преди 7 години

Кофти. Сега заради неваксинирани, може дс страдаме и други. Много не го проумяват, но ето например- споменатата ваксина се слага на 13 м за първи път. Аз съм бременна и скоро ще съм с пеленаче. Ако се засечем по болници или пред кабинети с невсксиниран болен... как ли ще му се отрази морбили на бебе?!

11

До 8

преди 7 години

Няма деца пострадали от ваксина.

10

До Истината-2

преди 7 години

Защото първото е сред отключващите автоимунни заболявания на тинейджърска възраст, а широко рекламираната ваксина срещу второто покриваше няколко щама от няколко десетки или стотици, забравил съм вече.

9

До Истината

преди 7 години

Нали затова са и родители. Да помислят и вземат решение, а не да го прехвърлят някому другиго. И още нещо, никога да не забравят, че независимо от добрите прогнози, специалисти, статистика и още каквато се сетиш, всички сме смъртни и винаги има риск нещата да не се развият по план.Срещу морбили, ДФК, и още ред болести е редно да ваксинираш детето си. Както вашите са го направили за теб. Но задължително бих помислил да го правя всяка година срещу сезонния грип или папилома вируса.

8

Истината

преди 7 години

Истината е, че без ваксините е лошо, но и с ваксините е пак лошо. Да, с ваксините в обобщен вид е по-добре, но я го кажи това на родителите на дете пострадало заради ваксинирането.

7

Анонимен

преди 7 години

До Анти-ВаксърП'уав си б'уатко Зайо!Совите не са това, което са!Само така, до победата!

6

Наблюдаващ

преди 7 години

До Анти-ВаксърТези увеселителни глупости, дето си ги изaкaл, може да пробваш да ги кажеш на десетките родители с инвалидизирани деца. Миналата седмица пак четох за такъв случай. И не говоря за ваксини срещу туберкулоза, шарка, хепатит и полиомиелит, а за противогрипни такива.

5

Men

преди 7 години

Що пък трябва да се притесняваме от морбили по миризливците. Природата си има естесвен начин да регулира прираста на разни ***, кои сме ние та да се месим. Предлагам само една карантина да се постави на въпросните развъдници и проблема сам ще се реши.

4

Анти- Манти

преди 7 години

Малиииии колко сбрЪкан народ има... Абе веганите що се хранят с растения?! Ми те са живи същества също. Родили са се искат да живея. А те ги консумират и използват най-безскруполно... Оня под него и той същия. Чипове му вкарвали, панди и тигри умрели и изчезнали 'щото бай Пешо се е ваксинирал... Липсва и репликата, че от самолетите го пръскат... сбрЪканяциииии освободете Земята, та да се не мъчите и Вие и Ние.

3

Дендрофил

преди 7 години

Аз пък като гушна 4-5 дървета и фотосинтезирам на сутрешното слънце съм защитен от всякакви вируси спуснати от световните конспиратори!

2

Веган

преди 7 години

Напълно споделям мнението на колегата антиваксър.

1

Анти-Ваксър

преди 7 години

Това са лъжи! Ваксините ви тровят! С тях ви раболяват, вкарват ви чипове и ви следят. Ваксините са причината за глобалното затопляне, изчезването на пандите и тигрите! Аз се лекувам само с билки ръчно събрани от гората с кремъчен нож за да не се нарушава структурата и да не страда растението! Също правя паневритмия с другите бели братя и сестри и отказвам лечение от традиционната медицина. Мислете - няма морбили, всичко е измислено от фармацевтичните компании да ми вземат спестяванията от 4,50!