6

Анонимен

преди 7 години

Не виждам да казва нещо за данъците. Тези с ограничените права същите данъци и осигуровки ли ще плащат като местните дебелогъзи?

5

Анонимен

преди 7 години

А мигрантите от Африка и Азия ще си живеят като саудитски принцове. Като единствената им работа е да правят деца.

4

Анонимен

преди 7 години

Скоро на тези които го сложиха на втора скорост като България може и разрешенията за работа да ограничат, нищо чудно и визите за българи да върнат, досега толкова пъти се изплюха в лицето ни, и ще продължават да го правят.

3

Анонимен

преди 7 години

Ами тогава работещите от ЕС в Австрия да плащат по-малко социални отчисления от заплата си. Българските черноработници и миячи плащат социални, а ако останат без работа - йок помощи.

2

Анонимен

преди 7 години

... за да може да увеличим помощите за "мигранти" и "бежанци" от други континенти.Ай да потъва тоя скапан съюз, че не се трае вече.

1

Анонимен

преди 7 години

Предложението на Курц предвижда помощите за безработица да отпаднат.---------ако си работил при работодател със сключен австрийски трудов договор и си си плащал данъците и си внасял във фонд безработица ще взимаш парички ако останеш без работа.всички останали които отиват там с някаква надежда да живуркат ще останат изненадани.няма безплатен обяд.