121

ге

преди 7 години

До Анонимен че какво ти пречи герб човече?

120

Анонимен

преди 7 години

СЕГА КАТО ИЗБЕРЕМ ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ И ЗАПОЧВАТ ИНФЛАЦИЯТА- ЦЯЛА СУТРИН ГОВОРЯТ ЗА СИРЕНЕ, КАШКАВАЛ И МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ ЧЕ ЦЕНАТА ИМ ЩЕ СЕ ПОВИШАВА- 2008Г 12.8%- ЧАКА НИ ИНФЛАЦИЯ И СЕ ЧУДЯ КАКВО ЛИ СА НИ ПРИГОТВИЛИ ДРУГАРИТЕ ЧЕРВЕНИ МИЛИОНЕРИ- 2013 Г ИЗКАРАХА ХИЛЯДИ НА УЛИЦИТЕ, САМО И САМО ДА РИТНАТ ОНУЙ НЕЩУ, СЕГА ЩЕ НИ СГОТВЯТ ИЗПРУГНАТО- СЛЕДЯ ИМ КАМПАНИЯТА, НЕЩО ГОЛЯМО ГОТВЯТ ТИЯ ДРУГАРЕ ПАК НА НАРОДА СИ- ПАК ША ХРАНЯТ ПРАСЕТАТА ГАЛИБА............

119

Хм

преди 7 години

Червената аристокрация(БСП) и недоялия си през комунизма втори партиен ешалон(ГЕРБ) едни на други си дават добър резултат,като естествено за себе си пускат някое предимство!Абе,оу,не сте само вие,колкото и да ви се иска!

118

Анонимен

преди 7 години

Герб е чумата за българия НИКОГА повече герб

117

АТАКИСТ

преди 7 години

гербарастите са вдигнали на пожар троловете :)

116

Анонимен

преди 7 години

До СтоянЛъжеш!

115

Анонимен

преди 7 години

щом галъпа са дали 30% на бсп значи реалните са към 10-12 % най-много. Факт

114

Peshko

преди 7 години

Абе вашта ***-*** къде виждате в БГ комунисти ,всички за капиталисти и сините и червените,Престанете с пропагандата.

113

Анонимен

преди 7 години

Стига с това плашило комунизъм бре. Аз съм живяла до 15 години в комунизъм и имах толкова спокойно и щастливо детсво. Сега треперя от демокрацията и демократите заради които всичко е един голям бърдак

112

Анонимен

преди 7 години

153, ама като споменаваш Николай Добрев сигурно знаеш за срещите му с Костов на Копитото и какво беше уговорено там. А когато през лятото на 96-та Жан предложи валутния борд Иван Драгалевски с перестройчците в БСП говореха против въвеждането му. А цената на долара, за която се преговаряше беше 1 за 250 лв.

111

Анонимен

преди 7 години

142, да добавя и че при Виденов ДПС го нямаше във властта, а 97-*** с Доган бяхте по митинги. Там беше и Илия Павлов, чиято групировка споменаваш

110

...

преди 7 години

До БСП+ДПС=ПЪЛЕН ФАЛИТ!Бих казал че трябва да се отвори паралелка в училище специално с тея БЪЛГАРИ които гласуват за БКП... Значи НДСВ за 1 мандат изгонехме ЦАРЯ а тея червени принцеси го оставяме от 100 години ... ШИСТОВ газ спряхме го ... СЕГА РУМЪНЦИТЕ ГО ПРАВЯТ ако ще се прецака добруджа ще е цялата ... смешни сме !

109

Анонимен

преди 7 години

142 само моля те извади Луканов от микса. Той толкова добрини направи. Първо 90-та еднолично спря ненужния АЕЦ Белене, после поръча на Евгени Михайлов танковата касета. И най-важното: още в началото на 95-та тръгна из страната да организира свалянето на омразния ви Жан.Същото ще те помоля да направиш и с ВИС. Щото на него Иван Костов му подари Слънчев бряг, а един друг твой любим бивш премиер Софиянски си пиеше редовно кафето с него.Всъщност Луканов твоите любими икономисти го реабилитираха

108

факт

преди 7 години

Всичко е ясно - пак Борисов ще е премиер!

107

да бе да

преди 7 години

Христо Иванов.Грантовете - източник на доходи. Нито ден трудов стажДоходите му идват предимно по линия на проекти от неправителствения сектор, финансирани от различни американски фондации и агенции. Нито ден трудов стаж! Нито ден, прекаран в органите на българската съдебна система. Не е влязъл в нито едно съдебно заседание. Не е водил нито едно дело. Не е предоставил нито една юридическа защита. Няма нито един издаден труд или монография в областта на правото.

106

Анонимен

преди 7 години

139, банка с лихва 8 процента и се ФАЛИРАЛА ПО ДЕФИНИЦИЯ. Това ти е ясно мисля. А за Орешарски ти не го казваш, но някои от тези, за които ще гласуваш го правят.

105

Анонимен

преди 7 години

за провала на Цецка познахпак ще позная много е ретрограден меркурия за дон Бойкои да се сърди и да се мръщинародът ще му бие шута

104

До 136

преди 7 години

Да не забравяме, че съакционер в КТБ беше руската банка ВТБ. Наивно би било да се твърди че под носа им са откраднали милиарди, а те душиците нищо не знаели. Справка -последната им изгодна сделка - купиха БТК почти за без пари. Във всяка многомилардна кражба в България пръст има и Путин и прибилжените му. Не случайно Радев и Нинова искат да му махнат санкциите.

103

до 136

преди 7 години

Не съм казал, че Орешарски е фалирал КТБ. Мисля е ясно Кой фалира КТБ. Пеевки с решаващата помощ на Цацаров я фалираха. С кампанията на Пеевските медии, с барети и фалшивите опити за убийство на Пеевски, промотирани от главния прокурор Цацаров. За фалита на КТБ мисля няма спор Кой.

102

Безплатен социолог

преди 7 години

Със своите "социологически проучвания" *** от Галъп всеки път се опитват да обезсмислят вота на избирателите. А истинските резултати ги съобщават в изборната нощ и винаги има "изненади". Българи, не се връзвайте на платената комунистическа пропаганда. Гласът ви няма да отиде нахалост и от него има смисъл. А грешките ще ги платите от джоба си под формата на нови банкови фалити и нови енергийни проекти с братска Русия. А изхвълянето на България от ЕС и НАТО този път ще е бонус.