144

Анонимен

преди 7 години

Цялата работа ГЕРБ и ДПС или БСП и ДПС,със СДСарка и ДПСар начело,а патриотите за пълнеж.

143

бачо Илия

преди 7 години

Ти да не се мислиш за по-добър или по- умен от Гирджиков ????? Нахалник !

142

9689

преди 7 години

Българите гласуващи за мутрата ще получат цвъки,дебелака и бандата тиквоиди.

141

Чичо Тони

преди 7 години

До Кристи. Навремето Първанов каза по негов адрес: "някой трябва да му каже, че може и да неговори"

140

Чичо Тони

преди 7 години

"Българите гласуваха за Радев - не искаха Борисов" е правилният извод.

139

glasove

преди 7 години

правителството на Герджиков е десетки пъти по-добро, от това на на кандидата за вечен вожд на държавата, хората и медиите

138

Анонимен

преди 7 години

До ПромянатаИ какво са уволнили няколко некадърни гербера? Той вожда ви ясно каза, че има работа - овчари, земеделци... Ходете на курс при Пастирката и се хващайте на работа!

137

Анонимен

преди 7 години

Бойко, толкова си плосък, че не си заслужава човек да се занимава с теб! Чудя се на Нинова, че искаше дебат с теб. Няма нужда. Ти си ясен. А трети мандат НЯМА да има, просто защото последният ти мандат завърши доброволно. ЧАО!

136

бай Петко

преди 7 години

ЗАУЧЕНИ БОЙКОВИ ЛАФОВЕ ...Боко, вече никой не ви вярва, на тебе и твоите сателити. Колкото приказваш, толкова бъркаш !!! Откажи се и приеми ЗАГУБАТА, ако си м ъ ж !!!

135

ОТЧЕТО

преди 7 години

Какво му е на Герджиков? Умен , образован , умерен , работи , не се мотае около медиите и да ги смайва с " блестящите " си дрънканици , не се бие геройски в гърдите какво дал , на кого дал и всякакви други тъпотии. Затова Герджиков не им харесва , но проблемът си е техен.

134

Анонимен

преди 7 години

Aтези които гладуваха за Бай *** какво получихме, бедност, ужасна корупция, кражби от всеки и всичко, окрадени до 80% държавни поръчки, назначени хиляди неграмотници на държавни местенца, неспирна миграция, постановление 208 за приемане на тарамбуки и издържането им, предателство към Турция и продажност към ЕС и САЩ, спиране на 3 важни проекта, задушена и купена журналистика, купени телевизии, купен съд и прокуратура, унищожено здравеопазване и образование, никаква икономика, смазани бизнеси, за

133

теменужка

преди 7 години

Герб не се натискали да управляват ???? Ами аджеба за какво е водите тази кампания и хвърляте толкова пари за обикаляне и агитация, пуснете само едно изявление " видяхте какво направихме ако ви харесва изберете ни"

132

Аз

преди 7 години

Ами те не искат ГЕРБ и какво искат БКП ли? Не говори от името на българите има много хора който ще гласуват за ГЕРБ защото не искам БКП

131

кристи

преди 7 години

Този човек няма ли близки около себе си да му помогнат? Той направо има нужда от помощ - тези около него не продумват, не гъкват - оставили са го да бръщолеви , но определено ги е страх да продумат.

130

Един от Северозапада

преди 7 години

Герджиков ви удари от земята! За малкото време в което управлява, без перчене и изхвърляне, както вие правихте, ВЪРШИ РАБОТА.И то-добре.А че е измел калинките ви от всякъде, не виждам какъв е проблема? Или пак искате в някоя печатница да се напечатат "тапети" и да се организира подмяната, или пак да разнасят депутати чували бюлетини? За да не би някой да сгреши и предаде истинските? Свърши лапането, приемете го.Фидосова, Димитър Аврамов, Цецо Ухото, европари, далавери, това сте вие.

129

АК-47

преди 7 години

Е, манипулираните хора гласуваха преди за този чичко, а получиха Кунева, Кънев, Москов и т.н. Така, че да не се изхвърля. Дано сега да са поумнели.

128

8888

преди 7 години

Българите направиха избор- не искат повече ГЕРБ да ги управлява!Този избор, ако гербаджиите не са го разбрали на президентските избори, на 26.03. ще го разберат достатъчно ясно.Българите са готови да платят висока цена, само и само да се отърват от ГЕРБ, ако ще тази цена да бъде и комунистите да са власт!

127

Анонимен

преди 7 години

Съжалявам, направих усилия, но немога да му слушам глупостите​.

126

гроб

преди 7 години

тихоооооооооооооооооо вожда говори в 120мин

125

Анонимен

преди 7 години

А когато гласувахме за теб получихме Цецо крадецо,Лъчо мозъка,свинетка,Фидосова,Цеца рабфака,Десито "умницата",Менда-мента,истеричката Ц.Караянчева и още знайни и незнайни калинки,опоскали държавата от алчност и некадърност.