230

ognyanz

преди 7 години

За какво изобщо го показвате. Всички знаем какво може да каже и отдавна никой не го взема на сериозно.

229

Кьорсуфра

преди 7 години

То мисирок да вземе да спре да плямпа че вече е г.н. Никой.

228

ZORRO

преди 7 години

До ПалячоЗа Роско не знам,ама за тебе съм сигурен,че скоро ще почувстваш турския бодил.

227

А бе

преди 7 години

Хубаво,ама кой знае защо пропуска да спомене и финансираните от САЩ(и лично от г-на Сор.оса) партии,организации и личности,които действат в определено непатриотична посока!Може би защото е от тях?Иначе меракът за държавен пост буди само смях....Е,може,ако не е изборен,щото с тоя едноцифрен рейтинг просто няма начин.

226

Анонимен

преди 7 години

Луд умора нема!

225

Анонимен

преди 7 години

Защо чета само за червени ***? Като че ли сини няма. Или сините повече ги е яд, защото им навират истини постоянно.

224

Палячо

преди 7 години

Роско, Що не си гледаш спокойно държавната пенсия. Обаче между двете ти задни части яко е влязъл някакъв съветски бодил и мира не ти дава. Е, ще се мъчиш още доста.

223

Анонимен

преди 7 години

Объркваш се защото Сорос го трясна инсулта -затова

222

Бог да пази България

преди 7 години

Защо Плевнелиев отбива погледа от Турция към Русия? В момента се случва следното:- ДОСТ прави всичко възможно да влезе в парламента (имам предвид всичко!)- целта е, щом имаме цели ДВЕ парламентарно представени етнически партии в Парлемента да се поискат подкопава властта (коалиции и сделки)- да се поизкат пеивилегии - турски език в училищата, новини на турки по ТВ и т.н. След това, дано не съм прав, отцепване на част от територията на България.Бог да пази България!

221

dp

преди 7 години

За всички е очевидна верността на констатацията на Плевнелиев - да, Путин се напъва да отслаби съседите си. Похвата на страхливеца, съзнаващ, че няма да може да събере сили да се конкурира със силните около него и опитващ се да ги препъне.И пет троелеферми с *** да пусне да тролят под новините както тук все същото, хората само се погнусяват от грака им.

220

Анонимен

преди 7 години

ХУМОР САТИРА И ЗАБАВА.

219

Анонимен

преди 7 години

*** от тролефермата на кремълския Саурон не се спират - пак.Един наводнява коментарите под новината *постоянно*.А бе загубеняк, КОГО ще излъжеш. И е вярно това, което Плевнелиев казва - да, Путин има манталитет на страхливец, вместо да се опита да събере сили се мъчи да саботира силните край него - и е факт, че Плевнелиев с огромна преднина е най-приличният президент, който сме имали.Оркският ви грак няма да постигне нищо освен да отблъсне хората със зловонието си, грачете си.

218

чехлюпрецедент

преди 7 години

Този от фотото кой беше?

217

Анонимен

преди 7 години

червените *** са налази яко темата, явно им е спуснато за опорка да плюят по един от най-достойните ни президенти до сега. Не ви ли е срам, той ни беше президент или вие друго освен рублата не признавате?

216

Шоп

преди 7 години

*** отслабва и това бяха предсмъртните и гърчове.Скоро ще и одерем кожата.

215

до 273 глупаков

преди 7 години

Донякъде е прав Плевнюту, Путин се опитва да внуши на некадърниците в нашата държава че ЕС им е виновен за неудачите.Можеш ли да ми покажеш поне едно написано от Путин или казано къде иска да ти внуши че ЕС ти е виновен , ама то по името ти личи че не си от умните така че извинявай

214

А1

преди 7 години

Плевнелиев е убеден, че Владимир Путин и Русия се опитват по всякакъв начин да дестабилизират и да разделят ЕС.------Не Путин бе, а баба ти Меркел и ЕК в Брюксел с неадекватните си политически и икономически решения!Да не споменаваме за политиката й на "откритите врати" и за лозунга й (перефразирам) "Бежанци от Африка и Бл.Изток - добре дошли в Европа".Това беше и една от същественните причини за Брекзита!Ама, то с акъл на амеба, какво повече може да кажеш/повтаряш, нъл тъй мистър Бийн!

213

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев казва истината, жалко само че тя е неудобна за платените руски тролчета тук, както и за работодателите им от БСП. Но няма страшно, на изборите ще покажем, че Бълария е против русия и БСП

212

Анонимен

преди 7 години

Като се сетя, че тоя го изритахме на последните избори, ме облива вълна от чиста радост.

211

Анонимен

преди 7 години

А пък тия, дето ни управляват чрез НПО, фондации, заповеди спускани от американското посолство как така не забеляза, че се месят във вътрешните работи на България. А платените протестъри не са ли външна намеса. Или Плювню си отваря очите само когато му е удобно.