22

bigpick

преди 7 години

Пак черноглав. Този път военните са си свършили работата. Какво ще разтакават тия *** по съдилища

21

Льо Пен

преди 7 години

Супер- шансът на Марин Льо Пен се увеличава. Герт се провали в Холандия но дай боже Марин да получи желаната бройка гласове.

20

Анонимен

преди 7 години

Надявам се военните които са застреляли терориста да не бъдат съдени от френския съд, както Израел направи с израелския войник убил терорист извадил нож на група войници.

19

72098

преди 7 години

Имал е натоварен ден...

18

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

ако статията беше от папка "крими" , щеше да е З.Б.

17

Анонимен

преди 7 години

Дайте му меченце със сърчице.

16

Верно?

преди 7 години

Аз си мислех, че е Иван Иванов, ама като сте рекли ...

15

Роли

преди 7 години

Зиед бен Белгасем - тоя да не е кришнар? :)

14

Анонимен

преди 7 години

Какъв е той ? Ислямист или човек ?!!

13

Анонимен

преди 7 години

Искяма, това е чумата на 21 век! Докато Западна Европа се мързелясва и не иска да разбере, че е атакувана отвътре, че ако продължава да си затваря очите, муслиманските орди завземат обществото и налагат отвратителните си правила. Когато стане първия сблъсък, когато започнат да колят "неверниците", т.е. нас, тогава може и да е късно. Никаква толерантност към тях!! Тя е равна на предателство. Нашите политици да същите като франсетата, слаби, продажни. Трябва да се разбере, няма мирен ислям!

12

до нетолерантен

преди 7 години

прав си..българи със съдебно досие за трафик на дрога и грабежи няма..да вземат пример от нас французите какво се казава уредена държава с примерни християни

11

Фидел Кастро

преди 7 години

Обонго маймуняка , предишният мюсюлманин от Белият дом, направи всичко това! Тази измислена и наложена ни "демокрация", ще затрие Европа! Това е толерастия, това е болест! Мюсюлманите водят война срещу белите хора, толерастите в Брюксел се почесват по дебелите оядени ***... срам за хората които имат сърце и душа в Европа, но не им позволяват да вземат нещата в свои ръце... вече сме на предела, или те или ние...разберете го!

10

Анонимен

преди 7 години

Митеран даде гражданство на огромен брой араби от бившите френски колонии, с цел те впоследствие да гласуват за него.Така той успя да се задържи на власт и съсипа икономиката на богатата Франция. Новите "французи" рязко увеличиха престъпността, натрапиха нетипични за Франция типове поведение и облекло, източват социалните фондове, създадоха огромни гета, в които дори полицията се въздържа да влезе, камо ли не-арабин и не-мюсюлманин.Звучи ли ви познато?Бай Тошо се е сетил много преди Митеран.

9

Анонимен

преди 7 години

Винаги когато терористи направят атентат във Франция или Англия първо полицията и службите се прескачат да обясняват как не са мюсюлмани не са с афро-арабски произход и през цялото време са били под наблюдение дори са ги знаели какво ще правят.

8

Анонимен

преди 7 години

Поредното доказателство, че нито един амуджа не трябва да остане тук! Нито един! Рано или късно ще получат сигнал което означава, да избиват неверниците т.е. нас, християните. И тогава ще попитам купените и продалите се журналисти и общественици, кой ще понесе отговорността? Тогава мисля, че народа ще ги намери и ще накаже както намери за най-добре.

7

Т

преди 7 години

Т

6

Springfield

преди 7 години

Европа докато има такива закони, ще е много зле... 5 години за въоръжени грабежи?? В САЩ за заговор за въоръжено нападение дават поне 8, а за въоръжен грабеж ако се разминеш с двайска си направо късметлия...

5

Евролибераст

преди 7 години

Виждате ли пpимитивни ваpвари такива отношението към проблемните хора в цивилизованите страни, дава им се втори шанс, а вие искате бесилки и клади като в средновековието!

4

Наивен

преди 7 години

Правосъдната система на Франция не е ли на мониторинг, както българската и румънската? Като им чета действията, май са на нашето дередже. А пък за органите им за сигурност да не говорим. Стрелял по трима полицаи и избягал, нападнал патрул от трима души, отнел автомат. Срам......

3

ами

преди 7 години

Но в затвора попаднал на хора и станал.........при мирната им религия какъв да стане.....