36

Ким Чен Кардашян

преди 7 години

До Анонимен 33Не ровят щот въобще не доживяват пенсионна възраст, я от болест, я от глад, я от кypшум в челoто щот разказал виц за Ким Чен Кардашян!

35

Анонимен

преди 7 години

Тоз няма да свърши добре.

34

Анонимен

преди 7 години

изглежда в тази Корея имат амбициозен и талантлив екип по ракетни технологии. Твърде е възможно обаче, производствените им мощности да бъдат унищожени внезапно.

33

Анонимен

преди 7 години

До dizelКакъв "ПЪРШИНГ" е проивеждан във Варна ве! Пършинг са американски балистични ракети с ядрени глави и вече са забравени.Лицензът за дизелови двг беше на английската фирма Перкинс. От скръндзълък и некадърност произвлдството беше провалено, а семейство Баневи окончателно разпердушини комбината до голо поле. Сигурно за да застроява.

32

dizel

преди 7 години

До Камион Навремето във Варна се произвеждаха дизелови двигатели ПЪРШИНГ за чуда и приказ

31

Анонимен

преди 7 години

Кога бре Станойчо, когааа?То да не е, като да правиш четири тонни,, семейни коли", дето харчат 50 на 100 ?

30

Ян Бибиян

преди 7 години

Ще стъпят на Марс. Даже и колония ще спретнат от клонинги. Ай хафте вече с ненаучна фантастика хаха.,Илън Мъск и той си верва. Една Тесла модел 3 вече що време я забавиха.

29

Анонимен

преди 7 години

,,...американците мислят, за полет до Марс..." !?!? Ами да мислят...ще има да мислят !За някои,,станойчовци", каквото им пусне Холивуд, все едно по новините са го гледали.

28

Бойко не Борисов

преди 7 години

Ние експериментираме с направата на чугунен тиган. Той е гордостта на българската индустрия.

27

Ян Бибиян

преди 7 години

И още нещо Сев Корея си няма ДПС и ДОСТ. Няма за съсед коварен Ердоганат с носталгия към Османската империя. Няма и чакащи на опашка на границата няколко млн бежанци с всякаква цветова гама но изповядващи религията на мира. Муахаха

26

Камион

преди 7 години

Аз не разбрах ние какви двигатели произвеждаме, та сме тръгнали да мислим за С.Корея. По гоуеми боклюци от нас няма, това е цялата истина колкото и горчива да е тя.

25

Румен

преди 7 години

Ахелойчо, американците и досега ползват руските Фау 2. Забравиха совалки и Аполони, полети до Луната и други техни простотии и се включиха в МКС, което руснаците правят от 40 г и които се обслужват само от "крадени Фау 2"

24

Анонимен

преди 7 години

Гладуващата Северна Корея произвежда космическа техника, проспериращата членка на ЕС и на НАТО България произвежда единствено черноработници и жрици за публичните домове на западна Европа.

23

Анонимен

преди 7 години

Въглищата ще стигнат ли?

22

Анонимен

преди 7 години

К'во знаете вие, Тюркието разработва,,звездата на смъртта" ?!Туй космически кораби, лазери, фърчащи танкове, огнедишащи дракони, бели магове, черни такива, са няма нищо за ердокойчо.

21

Анонимен

преди 7 години

Славната турска лира, загуби 50процента от стойността си само за 7години и то при отслабващо евро, спрямо швейцарския франк е загубила 70процента, голяма икономика няма що !Нашето туркоманче ги разправя, колкото да не заспи.

20

Анонимен

преди 7 години

Ердоганчо, ти ли ни обясняваше преди няколко седмици как разни лоши терористи можели нарочочно да предизвикват земетресения в Турция?Пиеш ли си хапчетата редовно?

19

Анонимен

преди 7 години

Етдогане, да се смее ли човек или да плаче като ти чете измишшльотините. "1001 нощ" на живо.

18

еднопосочен билет

преди 7 години

лично другаря КИМ ЧЕН УН ще излети в най скоро време към космоса с такъв апарат управляван от самия него

17

Анонимен

преди 7 години

Лазерни, електромагнитни оръжия !?!?Ха, ха, ха, как ги направи бре, разглоби пералня ,,беко", сложи и лазерен прицел, обърна и магнитите и има баси оръжието, а!? Турция копира китайски ракети и беше пълен провал, опитва се да прави танк, но пак опря до корейски двигател.Тръгна да прави дрон, но установи, че китайските играчки са по-добри...