14

пенко

преди 7 години

На гърба на Турция стоят 25 000 000 кюрди - "обидени" !Противопоставянето на Ердоган напълно естественно !!! Турция трябва да контролира източните кюрдски територии и да си запазва държавата ! Как без диктатура ? Защо търси "влияние "в Европа !? За да може да държи в "ШАХ" кюрдите ! Ако петролните кюрди от Киркук купят самолети ,а другите купят "КАТЮШИ" и други ракети /по -тежки / ... какво !?! Пешмергите са само малък проамерикански състав! Да му мислат руснаците !!!

13

ПИТА ГОР

преди 7 години

ДЪРВЕТАТА СА ОБЛЕПЕНИ , НО ПЪНОВЕТЕ СЕ БУНТУВАТ ЩО ЛИ?!

12

Анонимен

преди 7 години

После ще почистят плакатите като изсекат боровете.

11

Pravcho

преди 7 години

Е аз що не ги видях, когато пътувам по същия маршрут? На някои хора май Бойкоим е в сънищата? Много го обичате този човек бе! Внимавайте да не го урчасате, че още много работа го чака! След 26.03 пак на него ще се надяваме. На комунистите вяра да нямаш! На ,,реформаторите" абсурд. А на ДПС и ДОСТ да се прегърнат с ПФ и да отидат да гледат заедно ,,Великолепния Век" .

10

Исти

преди 7 години

Турците са доста изобретателни,но трудно ще накарат боровете и дъбовете да приемат исляма и да нахлупят ч а-лм-и наместо корони.

9

Анонимен

преди 7 години

така и некролози да има залепят със същите снимки

8

еко

преди 7 години

"пазете горите, пъдари и козари, да има къде да агитирате по избори!"

7

ПорЦелан

преди 7 години

Днес ходихме на разходка до Погановският манастир, Сърбия и на връщане след Димитровград по пътя до Българската граница имаше плакати на ББ което ми се стори безумно тъпо.

6

Анонимен

преди 7 години

БСП ПОБЕДА!

5

Анонимен

преди 7 години

кой ще чете плакатите? или ще пуснете гората на свободна сеч,та да щукат хора там ?

4

do 1

преди 7 години

Те патриотите ни станаха от ДПС или ДОСТ!

3

/БЪЛГАРИН

преди 7 години

ЕДИНСТВЕНИЯ ПОЛЕЗЕН ХОД Е --ЗАБРАНА НА ДПС И ДОСТ КАТО ЯВНИ ЕТНИЧЕСКИ ПАРТИИ Г--ЖА ЮРУКОВА САМАТА ВИЕ ЗНАЕТЕ ЧЕ Е ТАКА НО МЪЛЧИТЕ ПО ТОЗИ ВЪПРОС СЯКАШ СТЕ ГЛЪТНАЛИ Х---Ѝ ПРЕДАТЕЛКО ***

2

Анонимен

преди 7 години

В габрово е същото по дърветата в парка фейса на сокола

1

Анонимен

преди 7 години

Нали е пълно с патриоти вече в България. Защо не направят нещо за родината безкористно като например се съберат десетима патриота и премахнат всички тези плакати. Ей така, за родину, без да им се плаща.Да, ама не! Видно е какви са ни и патриотите, без да заиграе парата нищо няма да подхванат. Нали така, патриоте.