19

Анонимен

преди 7 години

И това няма да попречи Турция да стане президентска република.Както у нас елитът бяга като дявол от тамян и като гюленист от Ердоган от мажоритарни избори, така и ЕС я е страх от президентска Турция защото тогава съвсем няма да могат да и влияят.

18

До 20

преди 7 години

Избягалите българи от България из ЕС, не гласуват ли за България..., които идват и те 1 път в годината, където и те не плащат нико в България...Що вашите очи виждат само турците...

17

В много държави вече

преди 7 години

са възникнали цели турски анклави - в цели квартали се говори на турски, джамиите са важни центрове и т.н.Тези турци имат право да гласуват в съответната европейска държава, в която живеят - избират кметове, депутати, президенти. ИСКАТ обаче да влияят и върху вътрешната политика на Турция.Наши изселници пък живеят постоянно в Турция, активно участват и в икономиката, и в културния живот и в политиката на Турция, но ИСКАТ да влияят на изборните резултати у нас.Що за претенции имат тези хора?

16

Анонимен

преди 7 години

До ердуган15 хиляди вълнички на месец, заклещени на хляб и лютеница в Зоната на здрача, сън не спят да се тресат от страх.я направо като е толкова ербап "великият комбинатор" да натоварва "трите милиона" заложници на Търкиш еърлайнса и да ги стоварва в Ротердам

15

ердуган

преди 7 години

Европа да се готви за цунами от бежанци...

14

Анонимен

преди 7 години

Като гледам това е Брандендбургската врата, и се сещам за един опаковчик. Кристо ли беше Христо ли ? Ердоган сам знае че е пътник, но докато е жив иска да се види като султан. Това е болестно състояние и мания за власт. Всички знаем участа на Хитлер, Наполеон и други които са се мислели на големи владетели.

13

Анонимен

преди 7 години

До Анонименот излишни ислямистки крясъци се страхуват в Мутер Дойчланд и тн. нищо де, като правят референдум холандците, Ердоган ще им забрани да агитират по улиците в Стамбул, на туристите пък ще сервира едно канче инклузив по-малко. а елитната порода крави как са - успяха ли да се евакуират навреме, или вече са на суджуци в Анталия?

12

До до 10

преди 7 години

"US-президентът смята, че Германия трябва да се изплъти и на САЩ"Какво значи изплЪти...нещо не е на български май, сигурно писателката на тази статия малко по отдолу под тази новина не е българка...Както и аз не съм българин:-):-):-):-):-)и съм изпусна правописна грешка:-):-):-)

11

Анонимен

преди 7 години

До Анонименчудесно, по колко негови "гюленеца" да му пращат месечно от съседните държави след Удобрението?

10

Анонимен

преди 7 години

кога е митинга за референдума на сулиманата в Москва, Пекин, Токио и Хонолулу

9

Анонимен

преди 7 години

Днес Ердоган в Чанаккале:"Ако дойде досието за смъртното наказание пред мен ще го удобра...Джордж какво ще каже, Ханс какво ще каже мен не ме ИНТЕРЕСУВА..." :-):-):-)

8

Анонимен

преди 7 години

Разликата между България и Германия:Немците не им разрешиха да агитират за нещо, което не касае Германия, но може да доведе до безредици.Ние ги оставихме да си учредят незаконна партия и разрешихме на посланика им да обикаля държавата и да се меси във вътрешната ни покитика. А предателят Местан лъже, че нямало намеса на Турция.

7

Анонимен

преди 7 години

"малко късно се усещаме май? ама поне се усещаме." По скоро ги е яд:-) не успяха с Гези да спрът Третото летище...после с преврата:-) сега Турция арестува и тяхна пионка при полажение, че се тършесе в Турция за терорист, Германия бяха казали, че незнаят къде е:-) Турските полицаи установиха, че с дни се е криел в немското консулство изчакаха само да излене и хоооп:-) Станаха за резил..."Нали не знаехте къде е...излена от вашето консулство" (Р. Т. Ердоган) :-):-):-):-)

6

Меркел

преди 7 години

Ердогане , а пък ние на и без инат ще вземем немските паспорти на всеки, който отиде на такъв митинг, да видиме тогава , колко ли ще са присъстващите. Да не се окаже турския агитатор сам.

5

Анонимен

преди 7 години

"Още един турски политик получи забрана да агитира в Германия."По скоро:На още един турски министър, който ще агитира за "ДА" на референдема и то в Турдко Посолство или Консулство. Ако беши агитация за "НЕ" на референдума можеше и на обществено място има много примери, та даже участват и НЕтурски министри:))) НО ТОВА НА ДАЛИ, ЩЕ ПОПРЕЧИ ДА СЕ КАЖЕ "ДА", това дали ще накара да спрат третото летище или да освободат пионката им и симпатизант на пкк, заловен като излизаше от немското посолство.

4

Ердоган

преди 7 години

ТАЗИ СУТРИН ЕКЕР КАЗА,ЗНАМ ЧЕ ИМА ЗАБРАНА, НО НА ИНАТ ЩЕ ОТИДА, ДА ВИДИ ЦЯЛ СВЯТ КАКВА ДЕМОКРАЦИЯ Е ГЕРМАНИЯ

3

Анонимен

преди 7 години

малко късно се усещаме май? ама поне се усещаме.

2

Гадорян

преди 7 години

Пирова победа! С нинам си колко *** в Европа не вървим на добри

1

Стийв

преди 7 години

Браво