59

Три ди блок бастер

преди 7 години

А за розовите прашки на Хекимян какво ще кажете ? На високи токчета и с розови прашки а ? Убавец !

58

ШАРАН БГ

преди 7 години

"Само две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен" - Айнщайн

57

Анонимен

преди 7 години

Рут Колева дрога ли е раздавала на партито? Или и тя се е държала като мъж?

56

v

преди 7 години

Възпитават синовете си да ходят до 50 годишни вместо да поемат отговорност за семейство и жена, а през цялото време обвиняват жените за всеки проблем в обществото. А някой замислял ли се е защо само на мъжете войни се отслужва панихида , а на жените имрели при даване на живот , не. Значи жените да умират и да си блъскат главата в отвъдното без помощ, а иначе като са живи всички им реват :"ДАй".

55

v

преди 7 години

А така ли когато се протестира против несправедливостите и гнета над жените значи са феминисти т.е лоши според вас?Ако искат жените добро отношение и да се помисли и за тях,а не само за мъжете пак са феминисти?Логиката вие е като господар към роб-няма как да се приеме всяка несправедливост рано или късно се разпада.В Б-я има много мъже,които са с жени само за използване да имат деца и семейство, а иначе не ги интересува как се чувстват искат синове за да мачкат и бройкат жените.

54

1

преди 7 години

Това са феминистки извращения. Тези феминисти много държат да се заврат навсякъде. Затова никъде не ги искат.

53

гп

преди 7 години

*** и извратеняци!

52

бг

преди 7 години

***

51

Анонимен

преди 7 години

След, това защо жените имат непоносимост към мъжете. Сигурно има много защо!

50

Анонимен

преди 7 години

Вие, защо слагате причина прелюбодеянието, като основен фактор и лъжата!? А онези жени, изнасилени физически, тормозени психически до умопомрачение с трайни последици от преживяното!? . Отхвърлени от обществото.!?

49

койчо

преди 7 години

И защо съпричасност само към насилените жени? Защо не и към бича за всички жени - цикъла? Утре шествие на мъже с превръзки и тампони!!! Да влезем в цикъла им!!!

48

6676767

преди 7 години

И да ви напомня, главното насилие към деца в семейство идва от жени. Към 75% от родните им майки. Ако мъжа не бие, жената ще бие.

47

горо

преди 7 години

Фемизма уби семейството на запад. Сега идва и тук да доубие нашето. Най-отпред на фемизма вървят мъже-***.

46

До надъхания по-долу

преди 7 години

Изкарах статистиката,приятел.От Инвестор статия,27.04.2015-данни на КНСБ за периода 2000-2014-60 708 трудови злополуки с 1952 загинали.Казваме,че четвърт са жени и закръгляме на 1500 мъже,жертви на трудова злополука.От Дарикнюз,05.12.2011-данни за 2008 година смъртност при родилки,най-лошите международни,независими статистики са за 28 починали на 100000 раждания.От 2000 до 2014 години-(1074316 раждания/100000)*28=301 починали,worst case пак са 5 пъти по-малко.Всеки сам да си вади изводи.

45

Анонимен

преди 7 години

До 42Отстрани е лесно, докато не влезнеш в нейните обувки не можеш да разбереш, какво са преживели, какво преживяват на какво са подложени, какво им е било!!!

44

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 44Със знака *** е цензурирана мpъcната дума "napaзит"- В новотo общество без цензура napaзити няма. Е, има де, ама те са нависоко и не се виждат.

43

Анонимен

преди 7 години

До Гост 35А-а, няма"със сигурност", точно кажи! А щом толкова завиждаш на жените, т.е. и на майка си - стани жена, бе. Сега е лесно! Та да разбереш, как се будува цяла нощ над бебето, докато пияният ти мъж, довлякъл се призори от извънбрачна любов, хърка и смърди като cвиня, сутринта те шамаросва, че кафето е изстинало, през деня шефът те рекетира сексуално, вечерта наркоман те изнасилва за да ти вземе 5-те лева, които си скрила от лентяя - съпруг за мляко на детето... Тъй госте - ***!

42

Анонимен

преди 7 години

Beta Cucks

41

Сдф

преди 7 години

Какво общо имат високите токчета с насилието над жените??????

40

хахахах

преди 7 години

Колко са досадни и колко са ми втръснали с тези мероприятия. А тази идея да тръгнат с женски обувки сещате ли се кой я е измислил. Измислили са я мъже, които правят като вятъра. И най-отпред Рут Колева - много непривлекателна и отблъскваща. Евроатлантическа *** в действие. Защо не са поканени Баце и Паси, те са върли демократи, щеше и те да се разкарват на по токчета.