35

Анонимен

преди 7 години

""". Не пишете, защото считате читателите си за пр.о. ст.и като себе си. Нито вие разбирате за какво става дума, нито искате да се пообразовате, а и заблуждавате четящите само на български. """На този сайт статиите не са толкова важни.Те задават самонякаква тема а интересното са коментарите.Тук анонимно пишат и четат и самите политици.

34

ноне

преди 7 години

Тръмп е истински комунист - Успеха винаги предстой! Само трябва да им спретне едни петилетки и работата е готова.

33

Анонимен

преди 7 години

Няма никаква грешка на езика. Само медиите и техните господари още не могат да проумеят, че Тръмп управлява САЩ като най - могъщата корпорация в света. Докато жълтурковците като АП са още на ниво "fake news".

32

ЕСХАЧ

преди 7 години

Грешката е вярна. САЩ са компания с отдел сигурност(армия разузнаване и саботаж), развойна дейност(научно-технически отдели),производство(предприятия/цехове), пропаганда(реклама).

31

Анонимен

преди 7 години

Защо да е странно да не желае да се ръкува с нея?Тя като примерна мюсюлманка ревностно бранеща ислямът би трябвало да знае че в ислямският свят жената е мръсно животно годно само за разплод.Би трябвало да свиква Ердоган да и бие шутове и да я храчи.Тя си го избра.

30

Анонимен

преди 7 години

Бабичката каза,че се гласи за още 15 милиона афро-араби да и дигат раждаемоста.Ако германците си я изберат отново значи няма по-*** от тях.

29

Анонимен

преди 7 години

Това е правилно, защото като президент, той е човек, който определя и икономическите взаимоотношения на база интереси, с инструментите на политиката и дипломацията.Това е истинското съдържание на политиката.Не е ли същото с партиите ? Те са едни компании, които се конкурират и работят за себе си.

28

ШукрЮ

преди 7 години

Да идва Ердоган, че не можем да си намерим работа от връзките на членовете на ГЕРБ

27

Иван

преди 7 години

Грешката е вярна. Държава трябва да се управлява като фирма, крайно време е и в БГ бизнеса в лицето на някой като Тръмп да започне да управлява държавата. Само така ще се оправи, иначе виждате резултата от управлението на хора без нито един работен ден- нещастници, който могат само да крадът. Сега пак се точат такива да взимат влъстта.

26

юбералес

преди 7 години

До *** до 17Ама ние не четем немската преса, ние ползваме немските машини. Може би руската преса е по-честна (звучи като виц), но какво от това - къде са руските технологии.

25

юбералес

преди 7 години

До АнонименДамата първа подава ръка. Никога не подавайте ръка на жена, ако тя не ви е подаде първа, или ако не сте на бизнессреща.

24

дедо Ташунко

преди 7 години

Анонимен, а какво правят на снимката? Причината Меркел да се замъкне дотам са германските интереси! Германия експортира стоки и услуги в САЩ за 117 милиарда евро. По стотина за Франция и за Англия. Само от тези 3 държави идват около 320 милиарда. За Турция тази цифра е само 16, тази държава е въшка в сравнение с други партньори. Що се касае до сприятеляване, в политиката има само интереси, любов не. Хубав край на седмицата на читателите на в. "Днес"! Не обръщайте внимание на този пуяк анонимен.

23

Анонимен

преди 7 години

Тръмпугера е един ***, дето ако не му бяха милиардите наследство, сега щеше да мие чинии някъде. Когато се надуваше имотния балон в САЩ, всички дето се занимаваха с недвижимо имущество станаха милионери, само рижия шебeк фалира 3 пъти. Факт! Дотук колко голям бизнесмен е. Така ще се издъни и като президент

22

Анонимен

преди 7 години

Защото на либералните медии им се плаща да замазват ситуацията, затова ни губят времето с тази статия, докато всъщност основната новина, която обикаля света е именно отказът на Тръмп да се ръкува с Меркел.---От статията по-горе става ясно, че източника на статията е БТА (параван на ДС по живково време) си е все същото. Факт е, че когато става дума за външна политика, журналистите нямат право на мнение, а им се спуска някъде отгоре готово мнение от някакви сенчести библиотекарски институти.

21

ШМЕРКЕЛ -КАПУТ

преди 7 години

МЕДИИТЕ В САЩ ИНФОРМИРАХА,ЧЕ ПРЕГОВОРИТЕ МЕЖДУ МЕРКЕЛ И ТРЪМП НЕ СА ПОСТИГНАЛИ НИЩО,ДОКАТО МЕРКЕЛ ДЪРЖАЛА САЩ ДА ОСТАНАТ АНГАЖИРАНИ С ЕС И ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПОДКРЕПЯТ ЛИБЕРАЛНАТА ПОЛИТИКА НА ЕВРОСЪЮЗА,ЗАЩОТО СПОРЕД НЕЯ СЛЕД ИЗБОРИТЕ В ХОЛАНДИЯ СЕ ДОКАЗАЛО,ЧЕ ХОРАТА (ИСКАТ) ТАЗИ ПОЛИТИКА,ТО ТРЪМП Я ПОЛЯ СЪС СТУДЕН ДУШ КАТО ОБЯВИ,ЧЕ САЩ НЯМАТ ИНТЕРЕС ОТ ПОЛИТИКАТА ВОДЕНА ДОСЕГА В ЕВРОПА И ,ЧЕ ЕДИНСТВЕНОТО С КОЕТО СИ ПРИЛИЧАЛИ С МЕРКЕЛ,ЧЕ И ДВАМАТА СА БИЛИ ПОДСЛУШВАНИ ОТ АДМИНИСТРАЦИЯТА НА ОБАМА

20

Анонимен

преди 7 години

Не и е подал ръка при първото представяне. Защото е върхът на простотията. При второто представяне ситуацията е съвсем различна. Всички го знаят, че е с дебелашки маниери и едва ли се трогват от цупенето му.

19

Анонимен

преди 7 години

Грешка е било, че изобщо я е пуснал в къщата си! Можело е на вратата да я държи и на две на три да и обясни, какво се очаква от Германистан и обратно на самолета.

18

до циник

преди 7 години

Евроазийски съюз на Путин.Русия- 20милиона мюсулмани.Казакстан-70 процента населението мюсулмани,Киргистан,Узбекистан,Таджикистан,мюсулмански държави.Най голямата джамия в Европа-в Русия.Държавата с най много мюсулмани в Европа-Русия.Международни партниори на Русия-Иран,радикален ислям,Сирия-мюсулмани,Турция-радикален ислям.Кой натовари бежанците на лодките за Европа-Русия и САЩ,за да унищожат ЕС.Кой прави атентати в ЕС-Русия и САЩ.

17

17

преди 7 години

Независима преса няма никъде. Затова статиите, ако съдържат повече сухи факти, отколкото описания на усмивките, по-схватливите ще бъдат по-осведомени за какво иде реч.

16

Циник до BURZUM

преди 7 години

Анадолско изчадийце...толкова си просссс, че сигурно те боли!Целия форум се гаври с теб!С немалко помощ от моя страна! :-)