173

РОССИЯ

преди 7 години

тази дама трябваше на място да го остави в хоризонтално положение.как може да се съди тази жена това е срам за правосъдието.и това дава право на престъпниците да си позволяват насилствено да влизат чужд дом и да изнасилват къде е киро кирията тека и на нащо правосъдие работата после се чудим защо толкова много престъпления има в българия

172

Анонимен

преди 7 години

Трябвало е да се остави да я изнасили,да заведе дело ,а адвокатите на насилника да докажат,че е невинен да го пуснат,а нея да я осъдят за клевета,ето това е правилното.

171

Анонимен

преди 7 години

Превишаване правата при самоотбрана е термин взет от законодателството на великая и могучая Россия.

170

Анонимен

преди 7 години

na BG politik ne my trebva smeli xora,trebvat my meki kitki ta da gi doqt kakto si iskat i kogato iskat

169

DA

преди 7 години

Нали правосъдната система трябва да има работа. Сега ще съдят жената, после тя ще обжалва и ще съди престъпника и така до безкрайност ще се влачат делата . Адвокати и съдии по този начин печелят от престъпността. Такива са законите против невинните и в защита на престъпността. Това е БГ!

168

ШАРАН БГ

преди 7 години

В Конституцията на РБ/ОСНОВНИЯ ЗАКОН / има три НЕПРИКОСНОВЕНИ неща: чл.17 ал.3 ;чл.32 ал.1 и чл.33 ал.1 - ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ, ЛИЧНИЯТ ЖИВОТ и ЖИЛИЩЕТО на отделния човек !!! Има и чл5 ал.1 Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да и противоречат !!! "Неприкосновен" означава -- Запазен от посегателства, цялостен !! Е-е-е-е-е.....Какви са тези закони и закончета и тия юристи, прависти и съдии ...Четат като дявола Евангелието и раздават П Р А В О, моля Ви се...,"независими"..

167

Ще гласувам

преди 7 години

Ще гласувам за партията, която предложи по-свободен режим на оръжие. Не може всяка мутра да има оръжие и да го взима с връзки, а обикновения човек да е незащитен. Влезе ли ми в къщата - край. Имам прово да се защитя. Да чакам да ме убие, осакати? Ай... Народът е виновен. Вместо да излезем на улицата и да си търсим правата, сме се свили като кокошки. Всеки българин със средно трябва да има право на оръжие, и влезе ли у дома - разстрел, това е. Къв народ сме, убиват ни, грабят ни, мълчим като г/ве

166

Анонимен

преди 7 години

До 184:Да де, ама виж какво изръсили "юристи с опит" ... да и xyz и юристите :-)))

165

Анонимен

преди 7 години

Глупости. Стреляйте ги като кучета ако влезнат у вас. ДВ, бр. 62 от 1997 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Няма превишаване пределите на неизбежната отбрана, ако нападението е извършено чрез проникване с насилие или с взлом в жилище.

164

Не си ли го разбрал

преди 7 години

В Българските закони няма заложена СПРАВЕДЛИВОСТ. Едничката им цел е да тормозят и окончателно унищожат Българския народ.

163

Анонимен

преди 7 години

И как трябваше да постъпи "бойната кака"? Да изчака "трезвеникът" да я изнасили и после да го наръга с нож или? Този сюжет се разигра преди година ;)

162

Роши

преди 7 години

И какво да направи за да му е адекватна? Да извади твърдо дилдо? Тия не са в ред.

161

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

До Един от Северозападагугълец, легай си че стана време. да не те натисне женкати с стайната антена на респрома.

160

българскаработа

преди 7 години

И какво е трябвало да направи жената?! Да се бори с нападателя нахлул в дома и ли? Абсурдно е да се търси отговорност от невинната жена, а престъпника да е на свобода. Нали частната собственост беше неприкосновена...Аз съм мъж, но ако някой се опита да ме нападне в дома ми веднага ще му тегля куршума! За съжаление най-големият проблем на България е безграничната тъпотия на българските законодатели и продажността на политиците и и измекярите от т. нар. съдебна система. Срам и позор за България!

159

Анонимен

преди 7 години

Жалко че не е било двуцевка да му извади и другото око.Друтия път да го цели в тестисите и те са две

158

Рашо

преди 7 години

А когато стане въпрос за промяна на съдебната система, всички магистрати скачат като един, "добра си ни е съдебната система". Не съдят престъпници а невинни хора, зависи кой колко ще си плати.

157

Анонимен

преди 7 години

Глупландия е царството на Абсурдите... Факт!!!

156

Анонимен

преди 7 години

Този закон трябва да се промени. Не може някой да ти влезе в къщата с намерението да те изнасили и ти да не можеш да се защитиш. Просто не може! В крайна сметка става въпрос за жена, тя няма как да го пребие с ръцете си, трябва и оръжие - нож или пистолет. В такъв случай освен ако той не идва с пистолет, очевидно трябва направо да отваря краката и да чака. Защото освен ако не е тренирала бойни изкуства няма как да се защити иначе.

155

Бай Осман

преди 7 години

За миг си представих, че това куче е нападнало моето дете и веднага се озовах в затвора, защото бих изкоренил цялото семейство на собственика на това куче дето и на всичкото от горе заплашвал жената

154

Анонимен

преди 7 години

тея дето са създали тоя закон за неизбежна самоотбрана не са добре,това да не е дуел бе,къде ще търсиш същото оръжие или същото противодействие като нападателя,пси хар ски закон,не разбирам защо нямаш право да накажеш агресията по какъвто начин можеш,даже е задължително да превишиш силата на противодействие с възпитателна цел