10

Щирлиц

преди 7 години

Усещате ли как мечът полека излиза от ножницата?Не отива на хубаво работата,а и армия никаква нямаме....

9

Наблюдател

преди 7 години

Подобна смешна, измислена и изкуствено създадена държава, приличаща на антидисниленд няма как да съществува дълго време. Нека избират какви да. бъдат : българи, сърби, или албанци.

8

Прости макета

преди 7 години

Като не искат да са с България, нека да са с Албания......

7

Петърчо

преди 7 години

Лидерите на албанските партии в Македония отишли при премиера на Албания Еди Рама и с него си направили и подписали платформа в която искат албанския език да е втори официален език в Македония парите да са с превод на двата езика да се смени името на държавата знамето държавния герб и химн за да отговаряли на етническата реалност в Македония. Това не е никак етническа криза ама хич. И всичко това при положение че албанците в момента са по-малко от 19% защото повечето се изнесоха в западна Европа

6

Додо

преди 7 години

И албанският президент, както и турския, а и всеки друг ислямски лидер има за крайна цел пълна победа на исляма над света и настъпването на Дар Ес Саллам - свят на исляма, или накратко Джихад! Всичко друго са глупости.

5

Анонимен

преди 7 години

До5 Не лъжи. Така Клинтън не е казвал!

4

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНедей така - "да се разпада"! Това си е БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ, откъде-накъде ще я даваме на албанци, гърци, сърби и тем подобни?? Един ден пак ще е БЪЛГАРИЯ, помни ми думата!Както и Беломорска Тракия и Одринско!!

3

Анонимен

преди 7 години

албания и косово са роби на фащ,македония ще стане роб на путин дотам ще се стигне

2

Анонимен

преди 7 години

"Тирана към Скопие: Не превръщайте кризата в етническа!"---Скопие НЕ ПРЕВРЪЩА кризата в етническа! ТЯ СИ Е ЕТНИЧЕСКА! Личи си, "българските" медии на чия страна са. Толериране на исляма. Много бързо забравиха Косово! Сценарият е същият! Лошото е, че ислямът има много и парадоксални помощници. Католическата църква, например. Без да се мисли за последиците!!

1

Анонимен

преди 7 години

По бързо да се разпада , на никой няма да липсва.