22

Анонимен

преди 7 години

И все пак се е нуждаел от трансплантация...

21

Гост

преди 7 години

Що за заглавие е "Благородно дело или една обикновена лъжа"?! Това е подвеждащо - загатва, че може да е благородно дело, а очевидно не е. Напишете си го директно, че е измама.

20

Анонимен

преди 7 години

Не се съсредоточавайте върху етноса. И българите не сме цвете за мирисане. КТБ не е ли лъжа? Здравната система не е ли лъжа? Ами целият преход? А той просто се бори за живота си.

19

/./

преди 7 години

Не ги е срам, мошенници такива. Излъгаха пред цяла България, само и само да им дадат пари хората. Това е подсъдимо. Измама с цел финансово облагодетелстване. Но освен тях, да озъдят и медиите. Най вече ДНЕС.БГ и Нова Телевизия, защото именно по нова, в търсене на сензации, раздуха новината че трябва да му се помогне на този, видиш ли, беден човек с "голямо" сърце. Срам и позор. Веднага на съд, всичките. Той, жена му и двете медии които го представиха като светец и хората да му дават пари.

18

Анонимен

преди 7 години

Хубавата работа, ама турска. Да излъже цяла България, мен ще ме е срам, но това е защото съм българин. Другите етноси нямат срама от лъжа.

17

Кой е виновен

преди 7 години

Тъпите медии са виновни.Човекът, че е чошеник хе мошеник. Трябва да си невменяем да помислиш, че е възможно отстъпване на трансплантация, по начина по които го описваха "медиите".

16

Лъжа

преди 7 години

Това си е направо чиста долна миризлива искам някой да ми обърне внимание лъжа.... и този път са го хванали след проверката.Няма нищо благородно а по-вероятно е на някой измислицата

15

Ислямовед

преди 7 години

И какво сега, поредната ПиАр акция по насаждане и индокринация на ислям се провали май?

14

Нико

преди 7 години

Имам чувството,че половин София се прехранва от пращането на SMS-и за щяло и нещяло като за това имат особена заслуга така наречените медии.

13

Гост

преди 7 години

Сега е редно всички "медии" и фейсбук-писачи, спомогнали за разпространение на измамата, ДА СЕ ИЗВИНЯТ на зрителите и читателите. А държавата да си влезе във функциите и да върне парите на измамените, както и да накаже измамниците.

12

БУЛГАРИСТАНЕЦ

преди 7 години

и така се опорочава самата идея,да се помага на нуждаещи се когато можем и с колкото можем,и най вече чистисърдечно.а нуждаещите се трябва да имат това в предвид,и че на лъжата краката са къси.много хора ще се почувстват подведени,и излъгани.

11

справедлив

преди 7 години

И как така агенцията по трансплантации знае всичко и реагира толкоз бързона тази,,лъжа'',за което съм 100 процента сигурен,че човека не лъже,та тези там реагират бързо на тованещо,а пък мотаят с месеци горкият Байрям,и ще докарат нещата дотам ,че да го ъморят,а уж децата били с предимсто за тях?! Ама че наглеци!

10

Анонимен

преди 7 години

Излъгал, защото много му се живее и иска да пререди другите, манипулира хората, като се представя в благородна светлина и иска да "прецака" системата. В мен цялата тази история предизвика погнуса. А ако е съшита от началото до края с бели конци, нещо като "проучване на обществените нагласи" и реакцията на обществото с цел бъдещото му манипулиране в желана посока?

9

Гост

преди 7 години

Това е подигравка със съдбите на наистина страдащите хора и с добротата на дарителите. Дано да ги осъдят и да върнат парите на дарителите.

8

Сократис

преди 7 години

Когато преди няколко дена изразих съмнение по този въпрос и написах,че няма как въпросния Ахмед да е отстъпвал ред на дете,защото децата винаги са с предимство и,че тук въпроса изкуствено се раздухва за да се демонстрира човечност от човек с турско име към дете с българско и то преди избори,коментара първо ме беше оплют от "състрадалци" а после и изтрит...Продължавате да вярвате на всичко изсмукано от пръстите на "вестникарите"и да пълните банкови сметки за фалшиви каузи...

7

Анонимен

преди 7 години

Турците не лъжат, лъжат лекарите.

6

tarbuh

преди 7 години

Дори да е излъгал, всеки човек иска да живее и то що-горе нормално. Шест години ходене по мъките, всеки би се отчаял. Дори да е излъгал човекът, не го съдя, в крайна сметка получава шанс да живее нормално, а кой не би излъгал за това? Не е наранил никого все пак.

5

Питам

преди 7 години

А дали тази лекарка не е повикала наистина Ахмед да изкарат някой лев зад гърба на Изпълнителната агенци по трансплантация и чавека да не лъже? Кой ще ни каже?

4

Вуйчо

преди 7 години

И кво ся, да мре ли?! Отстъпил, неотстъпил, важното е да му се помогне защото е болен.

3

не го

преди 7 години

Не бъдете съдници! Да не ви се случва на вас.