129

Анонимен

преди 7 години

Аз го чакам за кафе тои на дружба пил е аман

128

ognyanz

преди 7 години

До "Фронто" Грешиш, санкциите са за търговия с определени групи стоки, износ на технологии, финансови операции, а не само забрана за влизане в ЕС на граждани на Русия от изготвен в Брюксел списък. А Русия наложи ответни санкции за внос на земеделска продукция.

127

Фронто

преди 7 години

*Санкцийте* са 'черен печат' на 150 особи. Нали е така,или греша? 150 не са държавата, защото забраната не е към позиций,а към лица.Значи- частни лица. Каква им е на тях Нинова? Роднина, адвокат ... ?

126

ognyanz

преди 7 години

До 151: Е, в това е разликата между социалната и гербаджийската политика. Гербаджиите намериха два милиарда за саниране (и ще ги дадат на избрани от тях фирми) но 20-30% увеличение на пенсиите им се виждат много.

125

Анонимен

преди 7 години

приказки на ангро - 20-30% увеличение на пенсиите!! от 20 до 30 има 10 пункта, които са непосилни за българските финанси за четири години, а в период от 15 години 30% увеличение на пенсиите е реален и за сегашните ни темпове на развитие! начи надай се пенсионерю, ако сега си на 70 и зимаш 300 като станеш на 85 ше ... бог да ве и на помощ, шот сте стари и болни за други по екстремни начини!

124

Анонимен

преди 7 години

Българи гласувайте за българи с бюлетина 14 , а не за крадците на България!

123

Анонимен

преди 7 години

Разумните българи се надявам,че са разбрали,че разлика между Корнито и Борисов няма !Те са от едно и също котило и са така възпитани,чипът им е сбъркан.Те са толкова алчни и не виждат по-далеч от носа си,не виждат как 27г.България обезлюдява ежедне-вно,заради тяхните партии и лисицата Доган,разбира се,който е винаги до крадците ! Тези две партии ограбиха България и каква промяна може да донесе тая лакомия,която още на 28 г. става милионерка,може ли да очаквате да разбере бедните? и тримата са ми

122

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 140Ако има държави на които трябва да се наложат санкции - това са Русия и Турция . Нима не виждате ,че тяхните мераци и апетити към всички държави са неизмерни. Единият иска да става султан на света ,другият да бъде цар на света. Страшно съм възмутена от тяхното нахалство и от това как надъхват народите си да бъдат алчни ,да мечтаят не за мир на планетата а за момента когато ТЕ ще са властващи над света.

121

Анонимен

преди 7 години

понасяме загуби от санкциите на путин срещу ЕС!

120

Анонимен

преди 7 години

И тези говорят за чест и достойнство! На Орлов мост се целуваха с турците,сега ще ни бранят от тях, 27 държави в ЕС гласуват за санкции срещу Русия- те ще гласуват вето!

119

Анонимен

преди 7 години

БСП е партия ориенталска,с ръководство неандерталско,там на турски се говори,и на ромски се спори.В Путин се кълнат,че държавата ще оберат!

118

ognyanz

преди 7 години

До 136: Паралелната държава е ГЕРБ на бат' ти Бойко. Програмата за саниране е корупционна схема за милиони с която се бърка в джоба на данъкоплатците. В България когато 10% от фирмите печелят 80% от държавните поръчки е ясно, че някой прибира комисионна.

117

Анонимен

преди 7 години

ДО смях в залата ТИ НЕ СИ ОТ ТЕЗИ, КОИТО СА ЧЕЛИ. ЩОТО САНКЦИИТЕ НЕ СА САМО СРЕЩУ ЛИЧНОСТИ, А СА ФИНАСНСОВО-КРЕДИТНИ, ИНВЕСТИЦИОННИ, ТЕХНОЛОГИЧНИ.

116

Нане Марсианецо

преди 7 години

До Анонимен 138Яз веке не пробирам, откак минах през две мечки от Белица и през ламята Спаска. Ама па келепир - мечките мед ми носат, а ламята ми носи златни ябълки. Моо и тука да има келепирец..

115

Анонимен

преди 7 години

До Нане МарсианецоАз не мога. Като я видя и ми омеква веднага.

114

Нане Марсианецо

преди 7 години

Твърдо срещу *** Нинова. Много дълго, много дебело и много твърдо.

113

Анонимен

преди 7 години

Ало, како, ами нали ти и твоите другари- комунисти сте паралелната държава? Как ще се бориш? Много си нагла. Кажи кой им даде милионите на тези хора? Ами нали това са хора от твоето котило? Не дай си боже да спечелите, веднага ще забравиш какви ги дрънкаш сега.

112

Анонимен

преди 7 години

*** не е прочела какви са санкциите, но е против. Неадекватна колхозничка.

111

Анонимен

преди 7 години

Таз млада приватизаторка няма ли да спре да се изказва неподготвена? Нека най-напред да каже откъде взе милионите и защо не ги връща. Толкова е противна, че като я видя по телевизията и веднага превключвам. Дано комунистите никога не са доближат до властта, че иначе тежко ни горко. Започваме старата песен на нов глас. А пък Кънчо и Сънчо продължават да манипулират хората, че БСП и ГЕРБ са с равни шансове за властта. Да, ама не! Те са платени манипулатори-милионери.

110

Анонимен

преди 7 години

Лустрация на комунистите в управлението - както направиха румънците през 2012г. Всяка държава друсана от комунисти, колкото по-бързо се отърве от тях, по-бързо се съвзема. Само в българия нашите се окопаха във власта и сега сме най-бедната държава в ЕС! Всичко се краде, а чуждите инвеститори не идват, защото ги рекетират тук.