25

Пинко

преди 7 години

Чакайте сега малко,нещо не разбирам.Преди година когато свалиха руския самолет всички и цяло Европа,включително и ние,и тоя дето ми пише за разни 5-ти колони бяхте зад Турция.Колко декларации се изчетоха в тяхна подкрепа включително и от Холандия.Сега какво стана?!?!?!?Какво се промени.Или господаря натисна копчето на тамагочито и то обърна приказката.......

24

crazy

преди 7 години

До Географикда се забранят дост и дпс..

23

Оруел

преди 7 години

Радев да се стяг и да отменя постановление 208 да не се прави на луд и да вземе отношение по повод агресиванта политика на Турция, не само да се селфи с натовски генерали!

22

Географик

преди 7 години

Те мерките са известни - 259 км.сухопътна граница с Турция. Въпросът е въобще да не се допускат с автобуси и шалвари да гласуват у нас и да ни определят бъдещето.Да се премахне двойното гражданство!

21

SS

преди 7 години

Блокиране на границата на 25 и 26 е единственото решение!

20

Анонимен

преди 7 години

Големи успехи в съдебната система са че КТБ беше фалирана от БНБ и до днес административният съд не наказа Искров и другите подуправители.

19

Анонимен

преди 7 години

За да ги няма тези нерви за в бъдеще,след изборите нова конституция и повече да няма възможност България да дава възможност за двойно гражданство...или си българин или не.И проблема ще изчезне.

18

До 22

преди 7 години

Иска ти се но няма да стане товa! Много се иска на уродливите турци, които никой никъде не иска и харесва, дзурлести и ***, грозни и отблъскващи, България да е отново в Османска империя. Такава никога няма да има отново! Ще *** колкото трябва ако посегнат на България, милост смръдльовци няма да има! Вие слушате откачения Ердоган, вярвате лиМу?Ще умрете ли за него?Сега има ракети с много глави и само добрината на Путин спаси Турция. И какво, ще се биете срещу цял свят?Му-ха-ха! ***!

17

Анонимен

преди 7 години

BULGARIA 6TE BADE 4AST OT KALIFATA RANO ILI KASNO-PRIMIRETE SE S TOVA !

16

Анонимен

преди 7 години

Защо го трапосаха професора за премиер стана ясно, по-голям мухъл не можаха да намерят. Толкова се е оакал дедката, толкова го е шубе да скръцне със зъби на Резньовците, че чак му трепери гласчето. Ние сме член на НАТО. Една среща с военните министри за разполагане на 10 ракетни обстановки със среден радиус на действие и ОК.Ако се помоткват, а те точно това правят защото не им пука за нас,Русия е все по-могъща, с нея се сключва договор за ненападение.Путин няма да откаже. Хайде, старче, смелост!

15

Анонимен

преди 7 години

Гирджика е взел мерки - ще направи на ердоганя един ибрик и ще се моли да му хареса.

14

ДА

преди 7 години

До АнонименГледайки с какви йероглифи пишеш на кирилица-явно си от "двойните" българи!И какви пари внасяте в държавата?!Коя държава-тази ,дето я нама ли!?Не може от 1000 км да се дава акъл-как да се живее в тази страна!Щом искаш да си патриот и да си българин-живей тук и гласувай тук!!

13

ДА

преди 7 години

И какви са мерките!?Смех!Премахнете двойното гражданство-това са мерките!!Или са българи или не са!Не може когато ти изнася да си българин,а друг път турчин или американец!Толкова е просто,ама няма кой да го направи!!!

12

Анонимен

преди 7 години

Да си подаваш неyмития ГЪZZ,мерки ли са бе Герджикоff?

11

Анонимен

преди 7 години

Трябва обаче първо да се консултираш с началника - Бочко :)

10

Анонимен

преди 7 години

Махай двойното гражданство!

9

Анонимен

преди 7 години

Кфи мерки бе герджиков?

8

Анонимен

преди 7 години

И какви мерки сте вземали че нещо не ми е ясно.Всичко което беше създадено да възпира Турция беше унищожено.А и опастноста която която е надвиснала над България е реална.И ако бяхме държава нямаше да вземаме мерки от днес за утре в последния момент, а щяхме да сме подготвени.Сега трябва да се молим новия султан да бъде благосклонен с нас.

7

НИЕ, ВИЕ, ТЕ

преди 7 години

АКО ПРАВИТЕ ОПИТ ЗА НАПЛИВА ОТ ТУРЦИЯ ЗА ГЛАСУВАНЕТО...... ТРЯБВА ИЗЦЯЛО ДА СЕ ЗАТВОРЯТ ГРАНИЦАТА НИ, НИКАКВИ ТУРЦИ ДА НЕ ВЛИЗАТ В БЪЛГАРИЯ, КАКТО И ДА ГЛАСУВАТ В ТУРЦИЯ,,, ИЛИ ЩЕ ЖИВЕЯТ В БЪЛГАРИЯ, ЩЕ СИ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ, ОСИГУРОВКИ, И Т,Н...... ИЛИ СИ ОСТАВАТ В ТУРЦИЯ. С ТУРСКО ГРАЖДАНСТВО....

6

risk assessor.

преди 7 години

Какви мерки може да са?Секциите в Турция са напълно неконтролируеми от българската държава, освен тези в консулствата. как става гласуването в тях е тъмна Индия!Може обаче да не бъдат допускани автобуси от Турция, така че да не се позволи гласуване един път в Турция и втори път в България.