13

Анонимен

преди 7 години

Руснаците са не по-малка заплаха за националната ни сигурност.Ама всички ги е страх даже да го кажат, камо ли да предприемат някакви мерки.

12

DANS,

преди 7 години

INTERESITE NA DARJAVATA SA PRODADENI OTDAVNA I VIE ZNAETE OT KOGO ! IZGONILI STE EDIN NIKAKAV I SEGA OT4ITATE DEINOST. IMA MNOGO PO-OPASNI ANTIBULGARSKI ELEMENTI -POSLANNIKAT NA USA NAPRIMER ! MESTAN,DOGAN I TEHNITE ANTIBULGARSKI PARTII UZAKONENI OT PRODAJNITE POLITICI. NASO4ETE VNIMANIETO SI V TEZI POSOKI I RABOTETE ZA BLAGOTO NA BULGARIA.

11

Анонимен

преди 7 години

Дано да повлече крак за останалите 499 999 като него.България е за нормалните хора с български имена. Камилари с турски имена, *** и фереджета - в Анадола.

10

птт

преди 7 години

А как е дошъл, значи някой му помогнал и сега явно не им е удобен решили да го изгонят! Явно не киха колко трябва?

9

Анонимен

преди 7 години

и кво му пречи да влезе през гората, без паспорт и да се представи за беден сириец - бежанец ?

8

:)))

преди 7 години

Като казвах преди повече от 6 години, че до 10 може да заприличаме на Кипър, като ви разправях за това, как в чужбина "нашите" ц*ганай*ци биват ухажвани, обгрижвани и ползвани от "чичковците" от службите, най-вече за психотормоз на българите, се оказах лу*да к*рва, ненормална, ра*вратна и каква ли още не.Все полека! Тенденцията беше неочевидна само за специалистите. Ние простите, как ли я съзряхме? Племе ...всъщност, м*Рша - не са мои думи!

7

Сержант

преди 7 години

Тази структура е толкова измислена, колкото държаеата. Такива лайки назначиха всеки на някой човек, само се пъчат, а очевидни проблеми ги е страх да се занимават. Там трябва да работят хора патриоти , професионалисти доказали се в работата и в МВР и отбраната. Пустата шуробаджинащина ни убива, но всеки я харесва.

6

Анонимен

преди 7 години

А руснаците кога?

5

Анонимен

преди 7 години

Mnogo dobre

4

Анонимен

преди 7 години

Ще ги призная като изгонят Гьокче. С шут отзад.Засега сами вятър. Изгонили ЦЯЛ турчин. А Местан? За него има една камара доказателства , че е за затвора.Тия в Данс защо изобщо взимат заплати?

3

Анонимен

преди 7 години

Както се казва - едно добро начало!

2

гошо

преди 7 години

Бреиййй, ми те се преработити от данс, Една година напън и накрая цял турчинДа им се дадат бонуси!А той турчина като са му отнели правото по пребиваване той сега фактически пребивава ли или не, щото то правото е едно, а реалността друго

1

Анонимен

преди 7 години

1/699 999