17

Анонимен

преди 7 години

Тоя докога ще се напъва да взема думата-съсипаха и малкото останало от образованието, сега и тенденции ще чертае.Явно съвсем сме я окъсали, щом само този взема думата

16

Медунчо

преди 7 години

Лелееееее, хора! А какво да кажем за пожизнените трудови договори на директорите? Ако е кадърен и свестен-ок,ама ако е некадърен , а и мошеник, а и алкохолик, а и манипулатор? Ако използва парите на училището като авоари в собствена банка?Ако идва на работа по обяд, смърдящ на алкохол?И знаете ли, РИУ се оказва безсилеееееенннн,защото е ром-видите ли, конвенцията. а повечето учители са сковани от страх да не ги уволни,че *** тогава се разправяй със съдилища...и всичко това в училище-ад на Данте.

15

Медия

преди 7 години

Аве граждани журналисти, нямате ли свежи лица, че ми тиражирате Стаматов? Поканете министри, кметове. Толкова ли не ви харесват, че Ви гостуват само аутсайдери?

14

Бифш

преди 7 години

На заслужилия другар Стаматчо мога да кажа, че говори глупости и лъжи. Сътвори съвършени простотии в стандартите, а сега си търси жена в жълтите телевизии. Пенсионираните учители тази година ще са 7000, по информация от МОН

13

Стамат Стаматов

преди 7 години

Дияне, Дияне, факта, че прие поканата на Кунева - говори много за умствения ти багаж...Толкова простотии сътворихте с Кунева, че колегията не може да те понася. Такава кифла си - висиш във фейсбук и обхождаш телевизиите, за да говориш само глупости! Кифльо...

12

до 4

преди 7 години

Ами не учи за учител ами стани мияч на запад като е по-добре. Ама не ти стиска, няма я мама, нямо го тати, няма го топлото местенце.

11

аз

преди 7 години

Хахахахахахахаха. Виц голем.

10

Зле

преди 7 години

Този много зле, доста е далеч от реалноста. Жалкото е че всеки го разбира с изключение на тези където трябва да го разберат. Стаматов събуди се, направи нещо вече стига само си плямпал празни приказки от 1001 нощ.

9

Мамин сладък

преди 7 години

Язък че си министър дядовото...не разбра и ти проблемите на образованието! Аланкоулу...назначете реален,действащ учител с 15-20 години опит за министър, че да оправи батака наречен образУвание! Министър, ама влизал ли си ти в училище,преподавал ли си на сегашните ... а? Не си! Ей такива като теб които си мислят че с програми ще оправят разрухата и неглижираните с години проблеми са истинското зло! Ама първо потърсете сметка на тарикатчето Д. Вълчев ,че от него са най големите погроми !

8

Нико

преди 7 години

500 лева основна плюс 50 лева стаж=550 лева.Минус 120-130 за осигуровки ДОД и т.н.Минус 100 лева пътни.Остават 320-330 лева.Не мерси който иска да се занимава с това.

7

Анонимен

преди 7 години

в Аксаково е още по-зле има директори на 20 деца в ДГ, които си гледат сериалите на работа и след 3 часа се прибират, естествено отдавна навършили пенсионна възраст

6

Анонимен

преди 7 години

Във Варна и областта има пенсионерки с години получават заплата + пенсия и стаж за над 40 г. в системата, не се обявяват места а младите не можем да се вредим.

5

Анонимен

преди 7 години

11111

4

Анонимен

преди 7 години

Защото със стартова заплата от 500 лева, младите нямат мотивация да се реализират като учители. Заплатата на учител с 30 години стаж в системата, с всички бонуси, гони 1000. Като мияч на чинии, независимо от по-високата цена на живота в западна европа ще вземат повече. Та, питам аз какво си мислят от просветно ?

3

Аз зная

преди 7 години

Шефката-герберка Илиева щом не успя да накара директорите да пратят пенсионерите в заслужена почивка да отиде тя в пенсия!!!!!!

2

странник

преди 7 години

Разбирам в селата където не достигат учители може да има и пенсионери които да работят,но в Бургас,където за едно място чакат по 20-30 кандидати защо още търпят пенсионери на работа?

1

Много сме си добре

преди 7 години

В бургаските училища има поне по трима учители и на пенсии и на заплати.Защо да си остават у дома?Нищо,че младите чакат за местата им.И защо директорите не обявяват местата им?