28

Поручика Балканец

преди 7 години

До ддд 28Армения е ЕДНА ОТ НАЙ-СТАРИТЕ ДЪРЖАВИ В СВЕТА - 2600 години. Когато е създадена държавата Армения дивите предци на руските варяги все още са обитавали пещерите на скандинавските фиорди, чоплели са си въшливите коси и са мрънкали "Синемагугу Bake"Rolls". Армения е първата държава в света, която е приела християнството като държавна религия - 301 година. Абе откъде се пръквате такива неrрамотници?!

27

Анонимен

преди 7 години

арменците а кавказките евреи . часовници, златце, диаматчета. те са най-изкусните полировчици на диаманти и други скъпоценни камачетанай-голямата нелегална индустрия ж СССР е била арменската. те са шили всичко за бита, дрехи и спортни артикули. що се събират с Московците-значи има защо

26

:)

преди 7 години

ARMENIA S RUSSIA, A BULGARIA S TURCIA ! EVROPA NE ISKA DA ZNAE ZA BULGARIA, ZATOVA MAI OTIVAME KAM KALIFAT E ARKADA6ITE ! 4ESTITO NA PE4ELIV6ITE.

25

Анонимен

преди 7 години

Много хубаво правят.Азерите и фашиста Ердоган са непредвидими.

24

ддд

преди 7 години

Армения е изкуствено създадена държава колония на Русия с която се целеше разпалването на етнически и религиозни войни в Османската империя и в крайна сметка успяха да го осъществят иначе нямаше как да победят Османската империя освен да играят на ,,разделяй и владей"

23

Анонимен

преди 7 години

Сега вече ще настъпи руският рай и за тях.

22

Важна новина!!!

преди 7 години

Тази сутрин на границата между Германия и Русия беше открита Полша!!!

21

Анонимен

преди 7 години

Кога и ние? Арменците вече цъфтят и връзват.

20

Анонимен

преди 7 години

Естествено че за Русия по важна е Азърбайджан защото там има газ,нефт.Армения няма нищо.

19

ах

преди 7 години

Русия която не се меси в работите на другите държави и тука ли е замесена.Миротвореца Путин и тука ли продава оръжия.Някои руски отпускари по тези земи ли обичат да разпускат.И тук ли има разцепване на държави.Оня приятен руснак дето викаше че изкупил половин България смята ли да дойде да пооаправи малко границите на България с помоща на българските националисти,приятели на Русия.

18

Варшавски договор

преди 7 години

Срещу Ердуган така, време е и за нас.

17

юбералес

преди 7 години

Изключително важно за Русия е да има обща граница с Армения. Азербайджан и Грузия пречат за това.

16

Анонимен

преди 7 години

Българските политически палячовци от БСП-ДПС и Патриотичния блок веднага да влезнат в преговори с Армения за влизането на България в този извън земен военен съюз с най-могъщите космически войски във Вселената. За целта да се използват посланиците на добра воля Халваджиян, Кеворкян и Рафи.

15

Анонимен

преди 7 години

Е сега вече на НАТО му е спукана работата, щом Армения склони да закриля матушката и братушката си. Русофилството у нас ще се пръсне от яд че Бг няма да участва в този меггалактически военен съюз.

14

Браво

преди 7 години

Само така

13

Ген Гадорян

преди 7 години

Като ще се храни чужда армия то поне да е правилната, а не като при нас. От НАТОвската нищо добро не очаквам. С ужасно разтеглена и тромава командна структура плюс конфликт на интереси. А чакайте хаир от нея!

12

долу лапите

преди 7 години

Докога ще лаете за Война ?? Смърт ли искате да дойде в семействата ви ??? Смърт и Ад ще ви покосят и хиляди болести щом го искате!!! Право от небето, дар Божи за адските кучета!!!!!

11

Пиер Задорян

преди 7 години

Така така. Едни от най богатите московчани са арменци. За мафията няма да говорим, единия от босовете даже ми е адаш. Много хубаво момче ама да не го срещате по тъмно. ;)). Повечето яки съвременни руски филми и сериали са на Централпартнершип. Арменци са собствениците й. Филмите й Хич не отстъпват на холивудските. Например Молот. Няколко византийски императора са арменци и цар Самуил е с майка Хрипсиме, арменка. И първия космонафт е наше момче. ;))))Азерите ще ядат много бой. И си го и просят. Слава на тавариш Путин хаха

10

Анонимен

преди 7 години

До 7 Забрави да споменеш ,че руската армия има и в Африка, Л. Америка, Азия. И там се правят опити за АЕЦ. От всеки АЕЦ пари за армията.За БЪЛГАРИЯ отпада. Миналата седмица русия подписа договор за спазване на стандартите с ЕС

9

Анонимен

преди 7 години

Еее, бива ли така Тъкмо Турция и Азерите пак наточиха зъби веднъж за винаги да завършат делото 1915 и да изтрият този христянски цирей от лицето на ислямски Кавказ, и злата Русия пак ще ги спаси. Не може така