212

ognyanz

преди 7 години

Етническият мир, доброто съжителство на хора с различни вероизповедания, е наше национално достижение, завещано ни от поколения преди нас. Вижте какво става в съседна Македония. Как щяхме да живеем заедно ако имахме същите проблеми като между македонци и албанци. Но с Турция на Ердоган трябва да се внимава - от него всичко може да се очаква.

211

Меди Доганов

преди 7 години

Ей, в Турция са дошли на власт едни гадове, които ми имат зъб, че не им кандисах на времето. Сега тия същите искат цела България и айде това как да е. Ама искат да ми вземат накраденото от вас! Затова дайте да се обединим, та да ми овардите имотите.

210

Без име

преди 7 години

Доган излезе по-голям патриот от патриотите.

209

Grom

преди 7 години

От политиката, през хидроинженерството, Левски, Аспарух, та до регионалната политика и подробен анализ на понятийно-категориалният терен на националното самосъзнание, както и поливариантно моделиране на различните геополитически таргети - този човек от всичко разбира! Един от най-красивите му резултати е Делян Пеевски!

208

Питам

преди 7 години

Защо му нямя половината вежди? Дали не е от уплах?

207

Вуте

преди 7 години

Не му вервам на бай Доган. Много му миришат нааканите ***.

206

risk assessor.

преди 7 години

До АТАКИСТХахаха, ДПС и атакисти заедно!Знаем, че сте въртигъзи, *** чак пък толкова!

205

АТАКИСТ

преди 7 години

По-добре БСП+Патриоти+ ДПС отколкото ГЕРБ+реформатири+ДОСТ

204

Цонко

преди 7 години

Най-добрия политик в България, за последните 27 години. Жалко, че толкова мрази българите. ДПС е един от успешните руски проекти у нас.

203

Румен

преди 7 години

Ако беше българин,нямаше да има конкурент в политиката. Жалко че никой от българските политици няма и 10%от потенциала на Доган.

202

Анонимен

преди 7 години

Тоя го играе доброто ченге, Местан лошото.

201

Риган

преди 7 години

Догане, Догане веднага наискачаха бившите ДС агенти да те величаят хвалят колко си велик, а ти си алкохилизиран крадец на едро

200

...

преди 7 години

Че е агент на ДС и КГБ е ясно, но поне 1 нещо, което е казал е вярно. България храни и отглежда турчулята. Ако вземат да проумеят, че в Турция никой няма да ги посрещне с лаврови венци и да им даде наготово нищо няма да е лошо. Няма да е хич лошо да спрат да осакатяват и саботират собствената си родина, докато мечтаят по въображаемата Турция, която им е в главите и няма нищо общо с реалността.

199

СС

преди 7 години

Догане, ти си агент на ДС и КГБ, т.е. руски агент. Никаква "твоя" държава не е България, ти си предател както и цялата ти партия-мафия!

198

u4en

преди 7 години

Този ли ни обяснаваше че пътят към Европа минава през Босфора! Треска ги тресе...ПАНИКАааааа! ДПС 3%...ДОСТ 4%..и прехода свършва! Пари ще връщат! Доган не изтрезнява! Чакат го в Кърджали!

197

James

преди 7 години

Сокола отново доказа, че е най-големия Български политик!

196

VAJNO E :

преди 7 години

DO 10-15 GODINI BULGARIA DA BADE ISLIAMIZIRANA ,DRUGOTO NE E VAJNO ! POSLE IDVA RED NA OSTANALITE NARODI V EVROPA, KALIFATA E NEIBEJEN ! 4ESTITO NA PE4ELIV6ITE !

195

TPE3BEH

преди 7 години

Да знаете че точно тези думи ги е измислил и написал доган...Това е поредния опит за изкарването на дпс че била нормална партия, а лидерът и - родолюбец.Целта е да се подкотви електората на бсп и обединените патрЕоти за коалиция с дпс.Огромен черен облак е надвиснал над страната ни...

194

Анонимен

преди 7 години

То е ясно що е против турското правителство.Защото го игнорираха и залагат на ДОСТ.

193

Дпс

преди 7 години

Ишаллах 2020 ще съставим правителство със евророма.