10

реалист

преди 7 години

СмЕх, простите кравари избраха някакъв шут за президент дето даже няма акъл и екип да събере!Стена не построи, не спря муслитата, не отмени Обонгокеър, но иначе вече легално няма да плаща данъци. А мързеливите кравари още се надяват да им сложи по един милион зелени хартийки в сметкит (та и *** и той чака).Виж, аристократите Холандци показаха нагледно какво означава да имаш повече от 2 гънки в мозъка!

9

Анонимен

преди 7 години

Достатъчен ефект е, че тези съдии правят Тръмп да изглежда жалък, което при него не е никак трудно...

8

Паметлив

преди 7 години

До ПаметливС фирмените дела е същото-корпорациите си имат групичка съдии,които им помагат да осъществяват планове в ущърб на държавата,потребителите и естествено конкуренцията!За терора на "Монсанто" над фермерите да не говорим.По едно време искаха да въведат това (търговско)правораздаване и спрямо Европа(чрез ТТИП),но май се размина.Колкото до Тръмп-ще му се наложи да се впише в тая система,щото трудно ще я промени.

7

Паметлив

преди 7 години

Американското правосъдие е по-скоро машина за пари и прокарване на интереси,отколкото храм на справедливостта!Взимат се решения в полза на точно определени фирми,организации и тайни /явни общности.Дори и криминалните дела се решават по един противоречив начин!Да вземем например случая с О Джей Симпсън,който бе оневинен за убийството на бившата си жена и любовникът и ев.реин от един съд,но пък от друг съд бе принуден да плати многомилионно обезщетение на жертвите!Изглежда парадоксално,но е факт!

6

Факт

преди 7 години

До съветНема как да стане тая работа-всъщност Рокфелер и Ротшилд тайно подкрепят Тръмп,а Сорос явно го атакува.Каква е целта на занятието трудно ще разберем,докато не видим крайният резултат.Неведоми са пътищата на Богоизбраните!

5

Хм

преди 7 години

Ако на Тръмп не му се получават нещата,винаги може да се обърне за помощ към нашия банкянски гений!Веднага ще получи сборник с 1001 оправдания за неудачи.Номер 1 ще е:"Ние ги хващаме-те ги пускат!"Ама като гледам,по друг път е поел....

4

Анонимен

преди 7 години

Шутът пак реве, пак се оплаква. Щял да отнесе жалбата си до най-високият съд-това не ви ли напомня на един епизод от зайчето Бъни? Шут от ниско качество.

3

Анонимен

преди 7 години

Думи и пак думи .......Но Тръмп е президент и трябва нещо да направи .Иначе така ще си мине мандата.

2

Анонимен

преди 7 години

Ахахаха, то и президент да не си в кpaвapника :DЧовекот квото и да се опита, всички кpaвapи го псуват и по цял ден се оплакват.

1

онбашията

преди 7 години

то ако ставаше с обжалване, рим щеше да си остане република