11

Абориген

преди 7 години

Че то студенти отдавна няма .. само наркомани и ***

10

sport

преди 7 години

До АнонименРазвесели деня ми. Уникална мисъл извади. Браво!

9

Мишо

преди 7 години

Няма да забравя като бях първи курс през 92-ра, какво беше Студентски град или Щутгарт, както му викахме тогава. Даже, аз като човек, роден и израснал в София, не бях ходил много-много там. Но покрай колежките от провинцията почнах да го посещавам по-често. А те, девойчетата, повечето не бяха стъпвали в София преди това. Готини времена бяха-две конячета в Ропотамо и получаваш на мек миндер колежката от Златарица, или Маджарово, или Дебелт.

8

42 блок

преди 7 години

Не знам с колко преживява студент в момента на месец,но явно имат клиентела щом са толкова мн.заведения.За сравнение,преди 20год.,доколкото си спомням имаше само Кампионе,Йолита и Домино.И се преживяваше с 150лв на месец.Найс,а!

7

ник

преди 7 години

Диплома трябва. На изпит ходихме с половинка ксйсиева в ръкава.

6

Анонимен

преди 7 години

Образованието в България отдавна е една пародия!

5

АНОНИМЕН

преди 7 години

Държавата ни е на първо място по ВУЗОВЕ на глава от населението. За какво образование говорим когато дори СУ не можа да си запълни бройките миналата есен? А сега щели да ги намаляват. На първо място и по доценти и професори на глава от населението прелитащи от ВУЗ на ВУЗ. Когато се дипломирах в Свищов в началото на 89 година икономическите ВУЗ бяха само 3. Сега това на какво прилича? Заварих двама прекрасни ректори в Свищов- Светлозар Калчев и Методи Кънев. Сега се приема всяко куцо-сакато .

4

Анонимен

преди 7 години

Провинциалната мякаща *** е навлязла в студИентски град. Тя няма желание да има адекватна култура, няма желание за развитие. Учи в УНиеСйеСйе и тя не знае за какво и после тича в Испания да бере малинки, защото тука нямало развитие. Развитие за неправилно говорещи собствения си език няма никъде. В САЩ реднеците никой не ги уважава поради същата причина. Във Великобритания- същата работа. Нека се позабавляват по чалготеките и да се изфукат с 20-годишното BMW и да помпат във фйитнйеса.

3

Интересно

преди 7 години

А как се позволява на жилищни блокове да никнат като гъби до всяко общежитие. Нали е студентски град?Толкова презастроено и пренаселено, че няма нищо общо със студентски град. Хората които не са студенти ,сигурно са повече от студентите. Явно кмета на студентски град е много близък със строителните предприемачи, че да позволява всеки метър площ да бъде запълнен със нова сграда.Пълна трагедия - няма къде да се паркира,няма къде да се разминеш, нищо общо със студентски град.Продължава да се строи.

2

Бивш студент

преди 7 години

Само в София студентски град прилича на огромна и долнопробна кръчма. Държавата го позволява, а и занижените изисквания на университетите. В Европа трябва да учиш здраво, едвам намираш време за почасова работа и не си помисляш да пиеш цяла нощ. Но тук приема на ВУЗ-овете позволява да влезеш с оценка 2.50 и е почти сигурно, че ще се дипломираш. Редица "бизнесмени" държат кръчмите и е много трудно да се разбие лобито им - плащат си където трябва.

1

Анонимен

преди 7 години

Гарантирано от демокрацията.