27

Ek

преди 7 години

Bulgarskata glupost e bezkraino dalga...Partiini mafioti primamvat bg narod da si kupi s mnogo pari edno goliamo nisto...

26

Народна Милиция

преди 7 години

АТАКА ПОБЕДА.ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ ПОБЕДА.БЪЛГАРИЯ ПОБЕДА

25

Анонимен

преди 7 години

Кой ще ви гласува бе скапаниаци.Вече не може да ме излъжете.Веднъж за Желю,веднъж за Цара.Трети път няма да има.

24

Дядо Мраз

преди 7 години

Ще пусна 10 бюлетини за ДПС, защото Доган ми даде 100 лева.

23

anonimen

преди 7 години

странно агитиране вървеше днеска в ловеч три женици раздаваха брошури но не всеки 5 пъти минах покраи тях ни една се сети да ме пита дали искам или не дори и да не искам съм човек но явно е че за тия не съм интересно мие от чия партия са

22

Българче

преди 7 години

* мамилите ни

21

Българче

преди 7 години

Да подкрепим Обединени патриоти с номер 17 за да имаме национална сигурност, възраждане на икономиката ,връщане на природните богатства в ръцете на държавата, преразглеждане и анулиране на грабителските концесионни договори, а от там - повишаване на доходите ,заплати, пенсии! Стига вече давахме доверие на многократно камилите ни ГЕРБ и БСП! България загива, да я спасим и възродим за нашите деца и внуци цена и! На 26-ти с N 17 ✔

20

ф

преди 7 години

Нов Г.Димитров ще ни оправи нас българите ...Друго решения няма.......... Комунизма трябва да се завърне за да я има България.Другото е мафия ,седесарско червена мафия.

19

Нова болшевишка р

преди 7 години

Народът копнее за социализъм и комунизъм .Ако се вдигне на бунт поне да обяви нова диктатура на пролетариата. С подкрепата на СССР народът и работническата класа ще пребъдат.

18

Demokracia

преди 7 години

Dulga ili ne Ceco Broi

17

Хитър Петър

преди 7 години

До фТи луд ли си? БСП е умряла партия и омаскарена отвсякъде. Никой няма да гласува за предателите и крадците на БКП, които направиха преврата на 10-ти ноември с цел да заграбят държавата. Андрей Луканов си получи заслуженото, застреляха го. Петър Младенов също умря. Станишев и останалите *** трябваше да са на съд досега. БСП няма да бъде допусната повече до властта, дори и да се опитва да направи коалиция с ДПС и ДОСТ. Няма да го допусне народът това нещо, ще има бунт.

16

Анонимен

преди 7 години

ГЛАСУВАЙТЕ МАЖОРИТАРНО НО ,В НИКОЙ СЛУЧАЙ ,,НЕ ПОДКРЕПЯМ ,, ТАКА ПОДКРЕПЯТЕ ВСИЧКИ !

15

ф

преди 7 години

БСП 40 % ГЕРБ 16 ДПС 10 ОП 6 РБ 4

14

Гробокопач

преди 7 години

Точно така, покажете хартията, на която ще напишем на 26-ти отпусното на Борисов от политиката. Оставката той сам си я даде.

13

Анонимен

преди 7 години

Броят на избирателите намалява а броят на мераклиите за парламента расте.

12

Анонимен

преди 7 години

много партии, много дупетати

11

Анонимен

преди 7 години

Ха, ха... Реших да проверя каква е тази "Коалиция на недоволните", за която пише някой по-долу, ами то се оказва старата муцуна Александър Томов - Лупи, който от години се подмята в българската политика и единствената му задача е каквото може да чопне - дали ще е Кремиковци, дали ЦСКА, не подбира човекът.

10

Програмист

преди 7 години

Няма да гласувам докато не забранят 3-те противоконституционни партии: ДПС, ДОСТ и НПСД. Гласувайки ти подкрепяш тази уродлива политическа система, която роди противоконституционните партии. Не позволявайте да се гаврят с вас. Вдигнете се всички на бунт и изчистете тази *** от политиката.

9

хоноруван лектор

преди 7 години

Най-дългата бюлетина и най-големите хонорари на рик,цик,мик и прочее бъзик .Всеки път едни и същи муцуни , наредени като в донаборна комисия, тръпнат да не изпуснат кинтити за такава изнурителна дейност!Пак ще плащаме грешни милиони за да продължи погребването на България !

8

Анонимен

преди 7 години

По-малко на брой депутати и партии ще вдигне качетството и конкуренцията .