26

Анонимен

преди 7 години

Nadejda koga schte se vraychra v bg v turzia trabva silen profi poslanik ne jena

25

Възможно е

преди 7 години

да обяват Гьокче за персона нон-грата и за да не може Турция да реагира по същия начин, Нейнски просто да е тук, но....

24

Анонимен

преди 7 години

Ако някой си мисли,че имаме посланик в Турция жестоко се лъже ,к.у.ч.к.а.т.а. Нейнски със всичко друго се занимава в Турция ,но не и да защитава интересите на България.

23

Е

преди 7 години

До 23: В българският парламент няма да влезе! Можеш да си сигурен ;)

22

Анонимен

преди 7 години

Васи и държавата!Щом тая кокона е посланник в Турция!! :-)

21

Анонимен

преди 7 години

В Турция всичко става с насилие. На турците, които искат да гласуват за друг им се казва, че ако го направят губят гражданство. Турски бизнесмени с бългатски произход ги задължават да агитират за Дост в противен случай са заплашени да им се отнеме бизнеса. Турски министър ги призовава да Гласуват за Дост, турски посланик тук обикаля и агитира. Всичко това е в разрез с всякакви международни норми. А турски првемиер държи речи, че не Турция, а Евтопа била фашистка.

20

Анонимен

преди 7 години

Значи когато години наред турските политици казваха на изселниците да гласуват за ДПС, нямаше никакъв проблем. Ама когато хидроинженера реши да си свали картите и всички разбраха, че не е никаква турска партия, а чисто руска, направена само да лъже турското население, за са вливат гласовете им в комунистически и руско платени партии като БСП, вече проблем има? Що така бе, Герджиков, руска подлогo предателски? И теб те купиха путлерасите значи

19

Анонимен

преди 7 години

Един ден като изгоним Борисов от България/ дай боже/ може да отиде да си живее в Турция. Ердоган ще ги сочи с пръст заедно с Местан и ще вика - Ето това са ми най-верните поданици.

18

Андрешко

преди 7 години

Президентът Радев трябваше да направи като Тръмп да отзове всички посланици и им поиска оставките.

17

пенко

преди 7 години

Не уточних ! Мога да ликвидирам предатели ,но не мога да ръководя /каквото и да било/! 32 г. го правих ! Една БАБА клела ЕДИН : " И ДА ТЕ НАКАЖЕ ГОСПОД -ЗА ХОРА ДА ОТГОВАРЯШ" !!!

16

Андрешко

преди 7 години

А аз си помислих,че вече я отзовават и на нейно място ще пратят друг посланик...

15

Анонимен

преди 7 години

ДОСТ ще влезе в парламента.

14

ойларипи

преди 7 години

само разваляте рахата на жената.най-добре я пратете в Казахстан преди да напече либийска жега, че сумати пари ще ни струва пак

13

истината

преди 7 години

Тази НАДА ги забърка л,,,,та в Либия с мед. сестрите. Сега я викат за консултации ДАНО НЕ СЕ СЪОБРАЗЯТ с празните и приказки защото пак ще застраши националната ни сигурност....

12

aman zaman

преди 7 години

Zashto i razvalqte rahatut? Jenata ima da organizira balove, pri emi, zanimava se aktivno s shoppingi i tripsove.Ne q tormozete s politika i izbori.

11

Анонимен

преди 7 години

Я , имали сме посланик в Турция!

10

пенко

преди 7 години

Докога ,изсраните от "черното ване " *** ще имат значение за България ?!?! Кой изпрати тази *** дрисл .да ни представя при /многочастично/ сунитската държава!!! Безкрайно *** трябва да си за да изпратиш ЖЕНА посланник в държавата ТЮРКИШИЯ или си- ПОДЛО ПРОДАЖНО Г.... ИЗСРАНО ОТ МАЙКА СИ !!! В България грябва да има АГЕНЦИЯ ЗА ЛИКВИДИРАНЕ НА ПРОДАЖНИЦИТЕ !

9

доцент

преди 7 години

Надка не знае турски и по цял ден обикаляла по магазините и фризьорски салони на Анкара---да се озове веднага!

8

???????

преди 7 години

ВЪРНЕТЕ Я ТАЗИ ЖЕНА НЯМА РАБОТА ТАМ ДО ИЗБОРИТЕ НЕ И ВЯРВАМЕ - ЗАЩО АГИТАЦИЯТА ЗА БОРИСОВ СТОИ НЕПРЕКЪСНАТО НА САЙТА ????????? НЯМА ЛИ ДРУГИ ПАРТИИ САМО ГЕРБ ЛИ Е ЗА- ДНЕС БГ- ЗА ВАС ЯВНО Е САМО БОРИСОВ ИЛИ СИ Е ПЛАТИЛ??

7

Анонимен

преди 7 години

Затваряне на границата с Турция! Какво клепате с уши и мигате на парцали, това си и заплаха за националната сигурност, как така автобуси масово ще извозват за изборите?!? Има ли такъв прецедент в друга държава и такъв изборен туризъм?!? Какви са тия глупости на търкалета?!? На 26ти ще ви изметем!!!