32

тато

преди 7 години

До Анонимен Минаха почти 30г. от началото на така наречената "демокрация " и само глупаците не разбраха че такава просто няма, това е храна за наивници, всичко зависи кой е по силния, я остави американеца гладен и гледай що е демокрация, аз съм бил за първи път в САЩ в 1978г. тогава още си спомняха за петролната криза в 1973-5г. как са се стреляли по бензиностанциите.

31

Таню

преди 7 години

Нормално е да видиш в Нидерландия всякакви хора на позиция да се разхождат свободно по улиците. Ама не са картофите, дето матреяла само чакате да дойдат избори и тичкате да им делегирате народняшката си любовност.

30

qwerty

преди 7 години

Чевекът съм го виждал в Амстердам да пие капучино. Беше сам, плати си остваи бакшиш и си тръгна. Няма охрана, няма превземки, няма почерпки от заведението.

29

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ Е НАПЪЛНО АМЪРТИЗИРАНА КОРУПЦИОННА ПОЛИТИЧЕСКА СТРУКТУРА, КОЯТО ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ ВЕДНАГА ЩОМ БЪДЕ ОТСТРАНЕНА ОТ ЕВРО-МИЛИАРДИТЕ.Бойко ще отиде да си яде милиардите на Бахамите, а тролчетата му, които пишат тук ще тичат след някой друг да им подхвърли някое коматче.

28

Анонимен

преди 7 години

РЮТЕ СЕ РАДВА, НО ПАРТИЯТА МУ ЗАГУБИ ПОЛОВИНАТА ОТ МЕСТАТА СИ В ПАРЛАМЕНТА, А КРАЙНАТА ДЕСНИЦА ГИ УДВОИ.

27

Анонимен

преди 7 години

До АнонименБългарския народ е затъпял и оскотял от половин век марксистка простотия.В такава ситуация на нашите политици не им трябва да са умни, нито кадърни. Трябва им да лъжат и манипулират, а това го могат несъмнено.

26

генчо

преди 7 години

Холандеца има пари но кара колело,като така спестява пари от покупка на кола,бензин,подръжка.После тези пари ги инвестира за развитието на държавата и за по добро бъдеще на своите деца.Бай Ганио реве че няма пари,но кара кола,западна,не руска,ако може да е бмв,ауди или мерцедес,и после се оплаква че Европата му виновна че държавата му била бедна.Щото той не е гей,той се качва в готината си западна кола,гледа лошо,слуша ориенталска-мюсулманска музика-чалга,и е националист-путинофил.

25

Анонимен

преди 7 години

Малко е абсурдно българиът, чиято ценностна система е тотално сбъркана, изобщо да се осмелява да коментира Холандия и ситуацията там. Могат да я коментират немци, австрийци, швейцарци и подобни. Някакви дребни тарикати от една пост-комунистическа страна, които само се чудят как да укрият някой данък и как да лапнат 20-30лв., изобщо е смешно да си отварят устите. Вас вече ви знаем- компетентни по всеки политически въпрос пред телевизора и в интернет. Иначе в живота не смеете дума да кажете.

24

Анонимен

преди 7 години

Рюте перфектно си изигра картите като се направи на Орбан точно преди изборите, и по този начин успя да сплоти десни и леви, а и да дръпне гласове от Вилдерс. Политически пилотаж, твърде труден за нашите кухи ***!

23

У нас -

преди 7 години

Няма алтернатива на ГЕРБ.Няма кой друг, освен тях, да работи за благото на България!БСП, ДПС, Атака, ВМРО - руски партииДОСТ- турска партия

22

Анонимен

преди 7 години

Пет пари не давам кой е спечелил в Холандия,но да наричаш очебийните факти "популизъм" и в същото време да крадеш част от идеите на своя съперник уж "популист" и да представяш тези идеи за свои,а накрая и да печелиш с тези уж "популистки" идеи срещу които уж стоиш,това вече е за смях!Явно цирка не е само в България.

21

Анонимен

преди 7 години

В Бг само ГЕРБ има стратегия и възможности да противостои на Ердогановите домогвания до България.

20

Ово е стандарт

преди 7 години

Бай дъ уей, еб***ти постановката си спретнаха Рюте и Ердоган - така си мислех и че ще стане - и двамата ще намажат от създалата се ситуация:Холандците гласуваха за Рюте заради твърдата му позиция с/у Ердоган, а другия месец Ердоган ще спечели референдума на провокираните и обединени турци с/у Европа. Още от сега гледах как ги подковава, че Европа искала да премахне исляма... А на тарамбуките малко им трябва...

19

Ово е стандарт

преди 7 години

Марк Рюте -"Не робува на условности, кара коли втора ръка и живее в стар апартамент"А, тоя като Боце, бе!

18

до 32

преди 7 години

И като ислямизират Европа нали ще загубят 60% от пазарите си.

17

Анонимен

преди 7 години

Ако това е Рюте какви тогава ще са популистите? Жална им майка на ислямистите. Ха - ха!

16

Анонимен

преди 7 години

Мечтата на САЩ е да ислямизира Европа. Затова тоя Глюпе има американска мечта.

15

Анонимен

преди 7 години

Може ли така да се излага тоя пич!!! Цецоу има шест апартамента без да е бил премиер, а джипа му е супер як.

14

Анонимен

преди 7 години

Браво, Рюте! Наби турците изпъди им министрите и показа на Холандия къде е истината. Без тия Ердогамови изпълнения не се знае какъв щеше да е вота. Ако са такива непопулистите на Евроча значи дори те са започнали да се събуждат! Госпожо Меркел гледай и се учи какво харесват хората!

13

Анонимен

преди 7 години

На тия им трябват два мандата ГЕРБ и една тройна коалиция и след това ще ги питам как са?! Ще хрупат лалетата с луковиците, за дигите да не говорим, а Аякс и Фейенорд щяха да са пред фалит.