34

Анонимен

преди 7 години

И какво им е лошото на тия секции.А, те били за книги.Ясно.Не е модерно

33

Фронто

преди 7 години

Ретро СССРПесимистът-всички в Сибир ще закарат;Оптимистът- ама с ешалони,няма да е пешаА там и интериорът като екстериора.

32

Анонимен

преди 7 години

Много по уютно от сегашните "модерни" бездушни и кичозни обзавеждания

31

до Джон Спрингфийлд

преди 7 години

това че си в америка не те направи по-умен. Не се бой

30

Анонимен

преди 7 години

ТО В ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРСКИ ДОМОВЕ И КИЛИМИ НЯМА, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА КНИГИ.ПРИМИТИВИТЕ ДНЕС СЕ ЗАДОВОЛЯВАТ С ИНТЕРНЕТ, НО ЗАТОВА РЕЧНИКЪТ ИМ Е ТОЛКОВА БЕДЕН. ЗАЩОТО КНИГИТЕ ОБОГАТЯВАТ РЕЧНИКА, МИСЪЛТА СТАВА ПО КРАСИВА. А ДНЕШНИТЕ ТИЙНЕЙДЖЪРИ СИ СЛУЖАТ СЪС СТО-ДВЕСТА ДУМИ.

29

до 33

преди 7 години

Стъкло е имало, но ЦВЕТНО. Включително по нашите земи.Килимите по стените заради съседите, а кристалът в шкафа ???Айде малко по-комплексно!

28

"Човек и добре

преди 7 години

"Човек и добре да живее, умира и друг се ражда..."Винаги ме учудвала алчността у хората. Достатъчна ни е една стаичка, другото е суета. Светът е полудял, 1000 човека притежават 95% от световното богатство. Животът не е материалният свят. Ставаме зверове, когато парите са водещи. Истински свободен е човекът, който няма нищо, който е разбрал, че смъртта е освобождение. Хората трябва да осъзнаят, че корпорациите, рекламите, луксът ни правят античовеци. Светът ще се промени, чрез свободата на духа.

27

Анонимен

преди 7 години

Като изключим кича с килимите, това са едни нормално изглеждащи жилища в следвоенна Европа през 50-те и 60-те години.Странното е, че много от жилищата в провинцията им все още изглеждат така, 60 години по-късно.

26

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 27В замъците на Европа, стъкло е имало много преди средновековието.Ако не знаеш, да ти кажа, че Китайците са правели стъкло още през 1700 г. пр.хр.Един от най-големите центрове за производство на стъкло по време на Римската Империя е бил в Германия в Триер.Килими по стените закачат само в страните на бившия СССР, по простата причина, че стените по времето на модерния комунизъм са били прекалено тънки и съседите са чували всичко.

25

плефнелиеф

преди 7 години

защо са ви мебелипри демокрацията е нужно да си тъъптелефон за 1500 леванаркотицида се татуирашда посещаваш гейй-парадии да си инсталираш поне 3 антивирусни програми срещу руската хакерска атакаплефнелиеф

24

Анонимен

преди 7 години

Изглеждат много по-добре от струващите милиони бараки или етажи от небостъргачи, които ни натрапвате като модели за съвременен лукс.Всяка стая, като има килим и пердета, става значително по-приятна. Дървото, дървените мебели, са класа .Погледнете реално дали въобще хората в градове като Ню Йорк или Токио могат да си ПОЗВОЛЯТ мебели от истинско дърво? Ще са нервни и още как, работейки и живеейки в преградени кутии.

23

Анонимен

преди 7 години

В замъците на Европа през Средновековието, преди да бъде изнамерено прозрачното стъкло, е било много усойно . По стените са слагали огромни гоблени.Някой пише, че килимите били татарски. В Баку има музей с няколко зали килими за стена. Т. е. където както е можело хората са си създавали топлина и уют.

22

Анонимен

преди 7 години

Защо СССР дизайн?? Български мебели, изнасяни за СССР, както винаги най-доброто за износ и на безценица!

21

Анонимен

преди 7 години

Той и сега изглежда така.

20

Анонимен

преди 7 години

Килимите по стените са тежкото наследство от татарското робство 400 години над руснаците.Татарите слагали килими по стените на юртите си, после пренесли тази традиция и в руските домове, които са владеели.Руснака, винаги е бил беден и гладен, с тези килими опитва да имитира богатите татари.

19

Handel

преди 7 години

До Серто: Така е. Сега вместо книги имаме дъбълю-дъбълю-дъбълю и Фацебок.

18

Анонимен

преди 7 години

В много къщи обзавеждането е още от соца :). Което не е лошо разбира се. Новите мебели не са по-качествени от старите. Единствено са по-модерни. Но ако старите мебели се подържат сменяш им пантите с нови и стават чудни :). Но човек за да чувства удовлетворен от себе си има нужда да харчи пари

17

Дедо

преди 7 години

Че ние у наше село още сме си така,само телевизора е по-нов,а и имаме лаптоп!

16

Серто

преди 7 години

Наистина много сме дръпнали от онези времена. Вече нямаме семейна библиотека! Каква отживелица! Ретро! Отричам миналото! Сега сме много напред.

15

Анонимен

преди 7 години

А в къщата на преуспелия Ал Бънди цареше лукс и комфорт по онова време. Нали? Е понякога нямаха за ядене, ама важното е Русия да се омаскари.