19

преди 30 години

преди 7 години

Когато бях малък "Витошка" имаше тузрски вид/копиа на Австриска улица. Гранит, лукс... Сега прилича на селски мегдан. То затова всички кифли. кикимори и ритни/топковци дефилират там постоянно. Но не бързайте да винита Фандъкова. Ако беше избрала нещо по-скъпо, опозицията щеше да и почерни живота. Ако обществото сметне, че пъпа на България трябва да има Абстрийски облик и осъзнае, че това е свързано с по-скъп ремонт, ще имаме хубава "Витошка". В противен случай усещаето ще е като на село.

18

Анонимен

преди 7 години

Браво на Фандъчката. Така се УСВОЯВАТ европари и данъци :-)

17

1

преди 7 години

да идва *** в софия и всички ще се качим на кон от качествено строителство. а за тези плочки се предполага да има гаранция за ремонта и да бъдат за сметка на изпълнителя.

16

Аман!

преди 7 години

"Така ли е наистина?" АМИ ДА, ТАКА Е! КАТО СЕ ИЗРЕЖДА ПО ДВА ПЪТИ СЕДМИЧНО ЦЯЛАТА ПРОВИНЦИЯ ПО ТЕЗИ ПЛОЧКИ Е НОРМАЛНО ДА НЕ ИЗДЪРЖАТ! ДА СИ СЕ ПРИБЕРАТ ВСИЧКИ МЯКАЩИ ГАСТРОЛЬОРИ ПО РОДНИТЕ МЕСТА НАЙ-СЕТНЕ, ТА СОФИЯНЦИ ДА СИ ПОЕМАТ ГЛЪТКА ВЪДУХ И ДА СИ ВЪРНАТ ГРАДА, КАКТО СЕГА УВИ СТАВА САМО ПО ПРАЗНИЦИ, КАТО ПРОВИНЦИАЛИСТИТЕ СИ ЗАМИНАТ ПО СЕЛАТА!

15

Истината

преди 7 години

ГЕРБ "ремонтите" траят до 2 седмици. За ГЕРБ са важни:- Тиквун да вземе комисионна- Тиквун да резне лента- Наведените медии да хвалят Тиквун и ГЕРБ

14

Анонимен

преди 7 години

Е кво толко се видя на този репортаж. Две липсващи мраморни плочи и това че плочките са некачествено наредени върху шахтите. Този репортер да се беше потрудил и да обиколи целия участък. Така остава впечатлението че е намерил 10 -20 некачествени плочки и прави сензация от тях. Не защитавам общината, но като се прави репортаж, да се покаже целия участък, да се проучи кой и за колко пари е направил ремонта. Така поднесен репортажа прилича на извънкласна работа на седмокласник.

13

До 15 shrek

преди 7 години

Не си прав. Плочките са правени точно по технологията на ГЕРБ, която е копие на част от модела Мафиянски - всичко да се прави така, че по-бързо да се разваля и пак да се прави, а от всяко "правене" ГЕРБ краде по-голямата част от средствата. Колкото по-често ГЕРБ "прави" нещо, толкова повече средства краде ГЕРБ от нас.

12

shrek

преди 7 години

Това е така, защото домораслите набедени майстори незнайно защо нареждат паветата върху пясък и с нищо не ги спояват. После навлиза вода и след един-два сезона отиват на кино. По цял свят хората нареждат паветата и ги спояват с дзифт. В Европа има паважи немръднали от 17 век досега.

11

Анонимен

преди 7 години

И "медиите" и техните "драскачи" са на толкова ниско ниво, че сигурно нямат аналог никъде.Вместо да си правят експерименти, да бяхте направили едно бързо журналист. проучване - кой е правил ремонта, колко МИЛИОНА са взети, да му се проверят сметките после на кой е връщал пари по други сметки, да намерят на чии фирми са тези сметки. Така ще се види, че кръга е затворен.След това ако имахме поне жалко подобие на румънското правосъдие, прокуратурата и съда щяха да ги вкарат в затвора ВСИЧКИ! Ама.

10

Анонимен

преди 7 години

Името Витошка влезе в употреба доста отдавна, още преди 1944 година, чрез селяните преселили се в София преди стотина година. Правилното разбира се е бул. Витоша или само Витоша, но последното води до двусмисленост: коя Витоша, булеварда или планината и хората са му намерили цаката - Витошка не може да се сбърка с планината

9

Анонимен

преди 7 години

България ще бъде изучавана в учебниците по история като перфектен пример за демонтаж на една държава само за 20 и няколко години без война.

8

Анонимен

преди 7 години

До ДОбреЯвно не си от София.

7

factotum

преди 7 години

Фандъкова- ОСТАВКА!

6

Кой?

преди 7 години

Някой редовно режеше лентички на обекти, чрез които е откраднал милиони от нас. Кой ли беше?

5

Анонимен

преди 7 години

Гарантирано от тиквата... важното е да е кръцнал лентичката и айде на следващият обект , където асфалта се топи по бързо от снега. То не става само с крадене, трябва и да похарчиш парите за качествени материали и майстори, тук очевадно това не е сторено.

4

goso

преди 7 години

При ремонта беше ясно за всеко с начална техническа грамотност че така ще стане.Пясъкът под плочките не беше валиран и трамбован, не беше укрепен с цимент.Павенцата са безкрайно тънки и не са подходящи за външно полагане на обществени места. За външно полагане се използват минимални павета с 6 см дебелина, това го пише въс всяко ръководство за начинаещи. Тези павета са абсолютно негодни за улица, евентуално може за банята в къщи.Трамбоване, валиране, циментиране на основа, нови дебели павета.

3

Идиотски фирми

преди 7 години

Трябва по договор да ги потдържат поне 5 години,Невлагат нужните материали и ето рекламация. Крадци

2

Sisi

преди 7 години

ОСтавка на Дана!!!! - София е най-лошата столица в ЕС

1

Анонимен

преди 7 години

Видими Резултати :)