75

славянин

преди 7 години

''...................либералният премиер Марк Рюте остава на власт, а популистът Герт Вилдерс, отявлен противник на исляма''...............................! Има ли някой още съмнения, че евролиберастите са най-големите фенове на исляма и следователно най-големите разрушители на Европа отвътре!?

74

Таню

преди 7 години

Не е истина, колко оуигофрeни са се подписале досе'а. Айде, икиндия е, време за баярищник

73

Анонимен

преди 7 години

Щото е супер зряло либералите да вкарват по 1-2 милиони бежанци всяка година, нали?

72

Станимир

преди 7 години

Работата на медиите е да информират, не да казват кое е правилно(според тях) и кое не...

71

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКое точно е опасното?Твойта жена и деца курбан за мюзлемуните ли ги искаш, или какво? Мохамеданковците разбират само от едно - юмрук в стоманена ръкавица. Когато ти тъпчеш и унижаваш са хрисими и добрички, като им се дупиш те обличат в оранжев гащеризон и акбарват. Не е истан колко сте прости. Ако европендехите ви кажат, че собствените ви майки са популисти, и тях сте готови да заклеймите моментално. Либералния *** трябва да бъде рециклиран скоропостижно.

70

Анонимен

преди 7 години

До А в България -Лягай си, Бойче.Пак си пиян.

69

Анонимен

преди 7 години

на бас мога да се хвана че изборите са маниполирани , или пък гласувалите не са холандци а прелитащи скакалци , явно чистите холандци паднаха под 30 процента

68

А в България -

преди 7 години

Няма алтернатива на ГЕРБ.Няма кой друг, освен тях, да работи за благото на България!БСП, ДПС, Атака, ВМРО - руски партииДОСТ- турска партия

67

Анонимен

преди 7 години

Не е изненада понеже 30 % от избирателите са с потури и фереджета.

66

Анонимен

преди 7 години

Кво се радват, и да са спечелили, печелят с 1/3 по-малко гласове от предишните избори, следващите най вероятно няма да ги спечелят.

65

Анонимен

преди 7 години

Нема се пУашите! Га му дойде времето султан Ердоган ще спре и френската климатеричка.

64

Анонимен

преди 7 години

Айде всички дето врякахте до вчера , как идвали некви крайно десни помииии - сте свободни. Очевидно е че нищо не разбирате от политика!

63

Анонимен

преди 7 години

Хахаха, популисти, дърти гл.сти....ко стана бе? Спичели ли, ша разтургаме ли Ивропата? Само кажете кога - за Гошко в мазата питам, хахахаха.....

62

дядови

преди 7 години

Радостта ще бъде кратка, плачът и последствията много продължителни ! Ердоган ги подпука вече !

61

Анонимен

преди 7 години

"...а популистът Герт Вилдерс, отявлен противник на исляма и враг на ЕС, събра в крайна сметка много по-малко гласове, отколкото се очакваше.""Посланието гласи: популистите могат да бъдат спрени."===Така ги спряха, че от 15 станаха 19 в парламента - с 4 човека повече. Бавно, малко по малко, популистите ще превземат Холандския парламент. Тенденцията е опасна, но авторката изобщо не е забелязала. Явно е била заета да превежда чужди статии.

60

Оскидент

преди 7 години

Има една абсурдна опорна точка на соросовите шамани и техните ***- националистическата вълна е Европа е замислена/дирижирана/платена от Кремъл, за да руши нашия европейски земен Рай. Само че европейските националисти малко по на запад от нас не понасят нищо източно, вкл. руско, българско и т.н. И те така.

59

Анонимен

преди 7 години

Докато Ес се бори с популизма, ще го надборят другите и ще си направят едно джамахири на негово място. Първо ще станат мнозинство, после ще вземат местната власт, след това държавната и накрая и самия ЕС - напълно демократично и с избори. Нека празнуват сега Пировата си победа - празнуват края си.

58

Анонимен

преди 7 години

Не само браво! Всеки Холандец който е гласувал против популистката партия над 100 години да живее! Българи турци и роми общо над два милиона сме зад граница за да може да работим и изхранване семействата си! Някои се молят на сатаната да се разпадне Европа, е добре де, ако се разпадне Европа и се вьрним тия два милиона в Бьлгария де ще работим?

57

Ниските земи

преди 7 години

Казва се Нидерландия! Холандия е само една област в тази държава.

56

Проценти

преди 7 години

Пишете в цифри и числа, за да се види "чутовната " победа на т. нар. антипопулисти. Като "катастрофалните" загуби на Льо Пен- тя получава 28%, първият 30 и ни съобщават, мимоходум, че лошите губя изборите.