24

Анонимен

преди 7 години

Oshte prez 2007 - 2008, kato minavah s vlaka, gledkata beshe potres, planini ot ***, minaha godini, nikoi nishto, bravooooo!!!!!

23

Анонимен

преди 7 години

Тези много нагли! *** който се вижда нахвърлян на склона да не е мой?! Външните клозети да не са наши? Първо да си почистят, да си узаконят къщите, партидите за ток и вода, и да започнат да плащат данъци. И когато са 5 години съвестни платци, ще могат да имат искания. И тогава да им се даде право да гласуват.

22

Анонимен

преди 7 години

Колко данъци са платили въпросните, та държат да им бъде изградена инфраструктура? Къщите им законни ли са? Защо си изхвърлят битовите отпадъци до линията, а после правят протест, че е мръсно? Не са паднали от космоса тия замърсявания. Тока, без който са останали, че и водата, плащани ли са или просто свлачището им пречи да си крадат на воля?

21

румен

преди 7 години

Гледах клипче за проблемния участък. Не видях нищо, което да прилича на нещо, което да струва над 2000000 лв, уж инвестирани от БДЖ. Като си строих вилата /32 кв.м./ събирах безброй разрешения, а за септичния канал само от правителството не ме проверяваха. И пак си мисля, че ако някой реши ще намери пропуски и може да ми бутнат къщичката. Но аз не съм *** и това е големия ми проблем.

20

tolerast

преди 7 години

Точно под това свлачище минава и незаконния водопровод който са си прокарали шведите,даже го показаха по телевизията.Не се съмнявам откъде си берат и тока.Та така,вече се възприема за нормално един етнос в България да ползва ток и вода безплатно.Няма лошо,щом търпим и го позволяваме,на края на месеца като дойде сметката ще им плащаме масрафа.

19

Решението е просто

преди 7 години

Който е създал проблем, той го решава за своя сметка!Преди това обаче търпи яка санкция заради нарушаването на официални правила и норми!Вместо това, у нас една етническа група не само изнудва държавата да им решава проблемите, които те сами са създали, но даже си и позволяват да действат чрез терор - блокират ж.п. линия!Всичко това се решава много лесно, ако има УПРАВЛЕНСКА ВОЛЯ. Тогава ще станат по-ниски от тревата и по-тихи от водата.Е, при това положение, кой е истинският виновник?

18

?!?!?!?!?!

преди 7 години

КОЙ Е ПОСТРОИЛ ТАМ НЕЗАКОННИ ЖИЛИЩА ??? Още през социализма е поставян въпросът, че такава "опасна близост на жилища до ж.п. линия" никъде не е разрешена!КОЙ СТРУПВА *** по наклона до самата ж.п. линия?!"Причината за свличането е канализацията, която тече по откоса" - КОЙ СИ Е НАПРАВИЛ ВЪНШНИТЕ КЛОЗЕТИ НА САМИЯ РЪБ НА НАКЛОНА ?! Някои от тях са буквално надвиснали над ж.п. линията!Докога тези ще създават проблеми и ще чакат държавата да ги решава, като за целта вади пари от нашия джоб?!

17

рускиня

преди 7 години

Супер! Докато чакат опорна стена - целия квартал да вземе да изчисти *** дето натрупа до линия. С това ще покажат че искат да бъдат дъбросъвестни стопани на този участък - ако не - всички къщи под багера. Сигурна съм че са незаконни

16

Анонимен

преди 7 години

Чета комнтарите и не виждам нито един минус, явно всички тук са на едно мнение, нека да направим нещо по въпроса преди * да ни завземат!!!

15

Не стават

преди 7 години

Дайте !!! А те какво дават на България освен да я мърлят и унас и в чужбина. Спрете с този морал към ,,гласоподавателите"

14

еди кой си

преди 7 години

От къде на къде те предявават искания? В незаконни постройки, с безплатен ток (а може би и вода), необезпокоявани в градския транспорт.....

13

Стига

преди 7 години

Ех няма ли в днешно време някой като Арлин Антонов. Протест ли ? Бой докато се научат да си плащат ток ,вода и данъци.Ида спрат да правят сметище точно там. Толкова ли е трудно да се провери ,проконтролира и да се ,,извърши нужното"за ,,некоректните".Ако бял човек закъснее с плащане му начисляват лихви и глоби,няма ,,правата на човека",а за тях -права без задължения.Това е заобикаляне на проблема и все по лошо ще става.

12

Анонимен

преди 7 години

И ако не ви ги построят - няма да гласувате ли?

11

питанката

преди 7 години

ТЕ искат!!! Нагла *ч, която само иска и веднага трябва държавата да им уреди исканията. Една седмица преди изборите стават още по-нагли и агресивни. Защо първо не се провери законността на построените покрай жп линията къщи, бараки и всякаква гадост, която е разрушила канализацията. А кога ще си изчистят *** или пак с нашите пари ще им изчистят и подредят?

10

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 7 години

Решението - багери и почват наред и така, докато не стане равна поляна. Просто решение, а колко много проблеми ще се решат!

9

vlady

преди 7 години

До АнонименПреместване е възможно само с цената на дълъг тунел - наоколо е застроено и релефа е хълмист.

8

Анонимен

преди 7 години

Кметичката дали знае дали са законни къщурките имЩе стане като във Варна

7

Анонимен

преди 7 години

Каква държаваВсичко е от данъци, които не плащатЖивеят си царски при тоя режим

6

Анонимен

преди 7 години

Значи вечно чакат да дойдат пари "отнякъде". Строи се незаконно на рискови участъци, залива се с *** и после да дойдат парите и някой да им оправят поразийте! Не съм съгласна парите ми да отиват за това, че и жп линията блокират!

5

Анонимен

преди 7 години

Ама това е много хубаво, да я оставят да им се свлече!!!