71

Анонимен

преди 7 години

Тоя *** кво се хили като по с р .... ан

70

Факт

преди 7 години

Рюте спечели с доста от идеите на Вилдерс.....

69

Анонимен

преди 7 години

Лъч надежда за Европа.... Боже боже... Черното е бяло, сухото мокро. Надежда за какво? Още атентати, масови изнасилвания, джамии като гъби... И за финал, най-вероятно изчезването на Европа, такава каквато я познаваме. ГОЛЯМА надежда. Машшалла!!!

68

Може ли по-конкретно

преди 7 години

Само че и тази и други медии, някак си забравят да споменат с колко точно е загубил. Вероятно защото диша във врата на Рюте, м?

67

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКакъв популист е Руте като им вдигна икономиката а ония беловласия се бори с измислени проблеми. Бежанците намаляха- колкото и да ви е болоно свърши се с тая истерия.

66

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТой беше до сега. Обще взето положително ушравление. Намали им безработицата вдигнаха им се заплатите.

65

ай сиктир

преди 7 години

Вилдерс не е популист. Популисти са комисарите от еврейския Интернационал в Брюксел.

64

без майтап

преди 7 години

Популистът Вилдерс засега загуби

63

Анонимен

преди 7 години

Популиста Рюте губи депутати,а патриота Вилдерс печели 5 депутата повече от миналия парламент.Кой е загубил и кой е спечелил?

62

Armagedon

преди 7 години

А колкото до В.И.Ленин,ами нали запада му е дал парите за революцията,че да направи експеримент с комунизъма по Маркс и Енгелс.Нали Маркс и Енгелс са идеолозите и гробокопачите на капитализма.Но напоследък все повече се лансира ена теория която гласи че без Капитализма няма да се построят социализъма и комунизъма.Защото само капитализъма може да създаде базата на комунизъма.Справка-Швеция,Финландия че и Китай, все по пътя на капитализъма строят комунизъма.И някои са много напред.Сети ли се защо?

61

ГЕРБавия

преди 7 години

Този Ердоган стана талибан......... Все по-опасен е не само за Турция, но и за съседите й, за ЕС и света. Ердоган заличава Ататюрк и неговото цивилизационно наследство по всякакъв начин. А мюсюлманите в голямата си част го приемат и дори отново разчитат на "велика" Османска империя........ УЖАСНО Е !!!!Ето, дори приетите в Холандия турци вече не са същите. Те били спящи клетки на исляма. Ако такива станат и в другите страни, те, заедно с другите мюсюлмани се интересуват само от едно - господство на исляма и неговите изкривени порядки на ислямски шериат !!!

60

Armagedon

преди 7 години

До юбералесАбе той си беше направо умрял през 39-45 година на миналият век , ами добре че САЩ решиха да го изобретят в свой интерес, като ЕИО и най-важното че не му джаснаха няколко атомни боимби, като в Япония. Тогава никой нямаше да му помогне.И все пак и СССР имаше известна роля в реанимацията На Европа и конкретно источна, защото поне озапти почти половин Европа и главно Балканите да не му запали чергата на запада отново.*** какво да ти разправям, Виж Полша, Унгария, Литва, Латвия и Естония

59

юбералес

преди 7 години

До байхейсА според В.В. Ленин запада загнива от 1917г.

58

Анонимен

преди 7 години

До Значи, Европа избираПредсмъртен пристъп на лудост, другарю.

57

Анонимен

преди 7 години

Защо всички вие, умствено бедни човечета, брандирате всеки несъгласен с вас като ***, русофил и т.н.Нито лелея по Русия, нито ги смятам за верни побратими или "бащица". Това обаче не ми пречи да виждам реалността, а именно че Европа се самоунищожава чрез ислямизация и толерастия. Трябва да си сляп или ***, за да не го видиш.Запитайте се, казват ли ви истината медиите, като правят Вилдерс на злодей, а Рюте на някакъв велик герой и борец за правда? Толкова ли сте елементарни?!?

56

Анонимен

преди 7 години

брей, от руското посолство пак са раздали 2 щайги с рубли :)

55

Анонимен

преди 7 години

До Питащане му обръщай внимание то тоя лосионаджия

54

Питаща

преди 7 години

До байхейс"Западна Европа загива, но това може само да ни радва"- извинявай, кои сте "вие" и какво по-точно ви "радва", че Европа загива?

53

Кико

преди 7 години

"популист, краен националист, ултрадесен, фашист, ислямофоб, расист..." Това е братя речника на политкоректните глобалистчета, когато трябва да говорят за някой родолюбец, или пък недай си Боже за някой, който отказва да повярва, че кървавия ислямски тероризъм няма нищо общо с исляма!

52

Space X

преди 7 години

64 кой те излъга че се ислямизира Европа