27

Анонимен

преди 7 години

През 2008г "случайно" цял спален вагон се запали и почти разтопи от пердето и луминесцентната лампа в купето и в резултат Трети март бе почетен с много жертви ,в това число и един друг професор-археолог...Колко му е и друг професор да е "съпътстващо" изчезнал също по "случайни" причини...Така е,демокрация сме,пазарна икономика- конкурента трябва да бъде унищожен преди той да те ликвидира!

26

фортекс

преди 7 години

Май има нефтец в нашия шелф...

25

С

преди 7 години

Ами намерил е имане и сега си пие коктейлите с две девойки на плажа.(а дано ама надали) Да се обяви за общодържавно издирване!

24

Оптимист

преди 7 години

Да се надяваме, че е жив.Дано го намерят.

23

ИСТИНАТА

преди 7 години

Дано професора да се прибере жив и здрав, но ме съмнява...а и откуп не е поискан, което предсказва зловещ завършек. Нищо 4удно да са го облекли в циментова пижама и да са го сложили да наня в основите на някой строеж....ако е така, никой никога пове4е няма да го види. Или са го пратили при рибите с някой батал на шията или в чувал. Дано да не е така, но като знам мафията в абсурдистана как действа...за пари и майките си ще затрият.

22

До 20

преди 7 години

Присъединявам се към твоя апел и спрямо професора,и спрямо българските учени,но дебело подчертавам, чепонятията "учен" и "назначен на научна длъжност" не са синоними!

21

варненец

преди 7 години

До обща култура!Абе глей си работата бе , червения площад и точка ! Щом ти му викаш съединение ,значи не си варненец

20

Анонимен

преди 7 години

Дано сте жив и здрав, професоре!Молим се за Вас! Почти всички български учени са герои на инат. Ей така, за да за трън в зад--ника на битието, статуквото и лошите. Имат си голия принцип и голата любов към науката. Бога да Ви пази момчета и момичета!

19

Анонимен

преди 7 години

От няколко години във Варна се говори, че в този институт са разработили нещо гениално. Намерили са много *** начин да добиват ток от сероводорода в Ч. море. Това обаче е доста против интересите на една страна доставяща газ на цяла ЕС. Тоя човек един от учените работили пок това.

18

Анонимен

преди 7 години

Защо си мисля, че Тиквата стои зад това изчезване. Ах тази герберастка ***.

17

ej na

преди 7 години

Човекът- професор движи с градски транспорт. Как са го издебнали? Значи редовно го прави. Защо са го свитнали? Развалил е нечия игричка. Кога ще го открият? Някой ден, когато по-голяма беля трябва да се замъгли.Къде живеем? Правилно _АБСУРДИСТАН!

16

Анонимен

преди 7 години

Как може една неделя да няма хабер за този мъж?!Освен да е организирано от такива, които трябва да го търсят.

15

обща култура!

преди 7 години

Във Варна този площад ВЕЧЕ 27г. се нарича СЪЕДИНЕНИЕ. Журналистите трябва да са осведомени.А г-н Пейчев дано се завърне: защо ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ, способните и МИСЛЕЩИТЕ пречат?

14

до 13

преди 7 години

Анонимко, като чета написаното от теб си мисля, че е истинско чудо, че *** като теб може да чете и да пише. Невероятен "успех" на образователната ни система си ти. Точно ти надали си дал и един лев за наука защото носиш кеш-а по джобовете си и чорбаджията ти плаща на ръка или по някакъв друг приятен за теб начин, невидим за данъчните. Както и да е. Остани с простотията си. Без теб България щеше да е едно по-хубаво място... ама карай. Съдба.

13

Анонимен

преди 7 години

За сефте научавам, че имало Институт /!/ по Океанология /!?!/ към БАН. То понеже България е на 3 океана... много полезен и смислен институт. Нямам против да се дават от моите пари за наука, нека даже много да се дават, ама нека да е за нещо реално полезно и адекватно на нуждите на нашето общество. А? Какво ще кажете, държавни и БАН-ски големци?...

12

хипотеза

преди 7 години

Този човек сигурно е пречил на далаверите на някои крупни печалбари.Дано да е жив и да го намерят благополучно.

11

Направете изводи

преди 7 години

Това, което често се пише тук за БАН, се отнася за дребните наглеци.Хорица с протекция мързелуват, или се водят служители на БАН, а основно четат лекции и заплатата от БАН им е подарък, или пък нахално заставят подчинените си да разработват проект, а те само се подписват и взимат пари за него.Такива лесно биха ги разритали.Големите безобразия са свързани с присвояването на много пари, 7-цифрени суми. Това става с много силни позиции, не изпускат кокала. Затова не успяват да закрият паразита БАН

10

дано !!!

преди 7 години

То с тоя наплив на руснаци с BG имоти и съмнителен морал по морето-изчезването на нормалните българи тепърва започваДано напук на всички дето потриват ръце и за хвала на Бога да го намерят жив и здрав!

9

Анонимен

преди 7 години

Петко Сертов!???

8

Анонимен

преди 7 години

Според мен вече са го направили толостолоб. Алчносста до там води.