34

Ушеф

преди 7 години

МВР е организирана болшевишка престъпна група и трябва да се закрие. Един път плащаме данъци да ги издържаме и втори път се застраховаме за това, че не работят. Няма как да стане. По- гадни са от Топлофикация. Утре съм на интервю за работа в Норвегия. Няма да плащам сметката на Комунистите. Ако имате въпроси, обърнете се към Лукойл.

33

Факт

преди 7 години

Наглост и безочие! Има приказка "Кучето скача според тоягата!"

32

Песемист

преди 7 години

До АнонименИмам притеснението, че те ще ни победят!

31

мдаа

преди 7 години

можел е да даде проба и след седмица и тогава съвсем нямаше да има алкохол

30

бай

преди 7 години

човека е пич но в никакъв случай не оправдавам направенотои не ми харесва повечето пишещи да се правят на големи моралисти всеки е правил глупости и всеки трябва да си плаща важното е, че няма пострадали

29

АНОНИМЕН

преди 7 години

Има си хас пробата да е положителна. А защо не го подложихте на психо тест щото едва ли е нормален? В полицията се влиза с връзки и то големи. Подборът е на база парите под масата и в краен случай по семейна линия. А говорят че бюджета на полиция , пожарна е най -голям в процент в целия ЕС. А полза от тяхната работа няма. Нещо повече те са част от автоапашите и наркотърговците.

28

Анонимен

преди 7 години

И защо не са му свалили номерата?

27

Анонимен

преди 7 години

ВСЕ ПАК ТОЙ Е ПОЖАРНИКАР - ЗНАЕМ ГИ ПОЖАРНИКАРИТЕ, СЪРБАМЕ КАШАТА НА ЕДИН ТАКЪВ.

26

Анонимен

преди 7 години

Е как - чудно, че още няма намесен Путин, Сорос и сие :)))

25

Анонимен

преди 7 години

Работата пак отиде на полицаите, а те нямат нищо общо с темата с катастрофиралия пожарникар.

24

Анонимен

преди 7 години

НЯМА ДА СЕ ПУАШИТЕ, СЕГА МУТРО-ПОЖАРНИКАРЯ ОТ БАНКЯ ШЕ ВИ ГАСИ КЪЩИТЕ, ТОЙ ПОНЕ НЕ ПИЕ (ВОДА).

23

Анонимен

преди 7 години

Понеже стана дума за коланите и и полицаите..В Германия законът казва, че полицейски служители в служебна кола са освободени единствено, ако моментът го налага заради изпълнение на служебните задължения. За справка параграф 35, подточка 1 от ЗДП

22

Анонимен

преди 7 години

ОТВОРЕТЕ ,,BULGARIAN TIMES ,, И ПРОЧЕТЕТЕ КАК БОРИСОВ И ГЕРБ,ЗАЕДНО С ПАТРИОТИ ,РЕФОРМАТОРИ ,БДЦ ,АБВ И МЕСТАН СЕ ГОТЕЛИ ДА ПОПРАВЯТ КОНСТИТУЦИЯТА И ДА ПРОДАДАТ ,КЪРДЖАЛИ ,ХАСКОВО ,ЯМБОЛ НА ТУРЦИЯ И ТЯ ДА НИ ЗАЩИТАВАЛА 60 ГОДИНИ.ЗАТОВА ТУРЦИ ШЕПНАТ ПОД СУРДИНКА ,ЗАТОВА ЛЕКА ПОЛЕКА СЕ ИЗТЕГЛЯТ НАДОЛУ ,КУПУВАТ СИ КЪЩИ ИЛИ СТРОЯТ . ЗАТОВА СЕ МАЗНЕШЕ НА ЕРДОГАН И ПРЕДЛАГАШЕ ТУРСКИ САМОЛЕТИ ДА НИ ОХРАНЯВАТ----ЗА НАЧАЛО

21

Анонимен

преди 7 години

А дали чистата кръвна проба поне е с кръвната група на предизвикалия катастрофата?

20

Анонимен

преди 7 години

Аз пък не съм виждал полицейска кола отвъд Балканите, в която полицаите да не са с предпазни колани. Вярвай си, че не спазват правилата. Нито полицейска кола, която да не спазва правилата за движение, освен ако не е с включени сигнални светлини.

19

Анонимен

преди 7 години

Само всенародна революция!Че да вкараме в закона ония дето са над него и са все безнаказани!

18

до 14

преди 7 години

Хайде бе!Полицаите могат да не слагат колани САМО когато са на работа,така е по света!Когато не изпълнява служебни задължения е като всички граждани!Щатските полицаи пък имат правомощия само в границите на съответния щат,даже и униформени,извън него са като всички останали.Така че не ми обяснявай ти на мен!

17

комисар

преди 7 години

Ако изправят в една редица полицаи и престъпници, няма да можем да ги различим. А и какво да се заблуждаваме - всички въоръжени грабежи се извършват от бивши или настоящи полицаи.

16

Анонимен

преди 7 години

И да беше убил 10-15 човека пак щеше да е невинен.Я рейка дефектна ,я болт се скъсал.

15

Чичопей

преди 7 години

"дал кръвна проба, която излязла отрицателна."Ооо, това с кръвната проба е много стар номер. Той е ходил да дава кръв, колкото да го запишат, че е дал. После идва тънката част - пробата се подменя с такава, която е без съдържание на алкохол и излиза, че "колегата" е изряден.