9

m,

преди 7 години

на оня с разкопчания панталон и на жена му войнолюбката всички им е наред

8

До Mr STARBUCKS

преди 7 години

Не си прав! Декларацията на джуджето не се публикува, защото просто на негово име няма нищо! Той човека работи за без пари от чист патриотизъм! Е приятелите му богатеят, но това е защото стандарта на живот в Русия е висок и е съвсем нормално един цигулар да печели милиони, а още по естествено е да ги влага в панамска банка, защото това са честно спечелени пари пък и панамските банки предлагат по-добри лихви!

7

Анонимен

преди 7 години

Той не скри, че не пише еднолично в своя Тwitter или във Facebook. "Често питам своите помощници какво мислят по един или друг повод. Често и те ме молят да напиша пост по един или друг въпрос, който според тях не е бил достатъчно осветен и коректно разкрит"Журналистът марксист-ленинец Стив Банън главният стратег на Тръмп, ето кой му пише глупостите в Туитър и Фейсбук. Тръмп е толкова зле с политиката, че дори не е осъзнал какви боклyци хрантутници е назначил около себе си за сътрудници.

6

Анонимен

преди 7 години

Да не забравяме, че ив България е така.

5

до 4

преди 7 години

Глупав въпрос...Всички републикански печелят по този начин от Рейгън насам .Причината ,все по -намаляващото бяло население ...Или по скоро увеличаването на другите ,които както ислямските бурки в ЕС поддържат анти белите партийни кандидати.

4

Наивен

преди 7 години

Някой трябва да напомни на Тръмп, че министър и муха се убиват с вестник. Който се конфронтира с медиите е обречен.

3

Анонимен

преди 7 години

Като чета болните му писаници, направо ми се доплака за горкия Тръмп-жертвата. А има ли друг президент който да е спечелил поста си с толкова малко гласове в сравнение със загубулия? Има ли друг президент с толкова нисък рейтинг още в самото начало?.....

2

Анонимен

преди 7 години

Оранжевия съвсем полуде.

1

Mr STARBUCKS

преди 7 години

Законно или не, пустата и декларация се появи. В крайна сметка, нищо фрапиращо в нея.А кога ще бъде показана поне една такава на високият снажен мъж, Володя ?!Да, но в России, на никой не му стиска,да извърши нещо подобно. Директно отива при Немцов.